Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
55708
View
421
Reply

Test utk Pegawai eksekutif G7 LHDN Malaysia

[Copy link]

Author: Tulip04       Show all posts   Read mode

Post time 15-11-2005 09:00 AM | Show all posts
sayerrrrrrrrrr!!!!!!!!

(apa lak kaitannya nih huhu)
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2005 09:35 AM | Show all posts
nak calling callling la..  
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2005 09:37 AM | Show all posts
calling lah hehehe tader hal nyer
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2005 03:03 PM | Show all posts
siri ssatu dah abis hari ni hehe anyone??
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2005 04:00 PM | Show all posts
ha.. siri 1 dah ahbis dah.. aku pun baru je sampai rumah... best ooo.... siap la korang siri 2 & seterusnye, hehehehehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2005 04:24 PM | Show all posts
apa yang bestnya? amboi2...kongsi la skit....
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2005 05:31 PM | Show all posts
best oo kena lari kat track kat stadium ukm tu 6 round.... lollol:lol
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2005 05:34 PM | Show all posts
aku bajet dah kena lari round stadium tu.. amcm mencapai matlamat tak hahaha deanciter lah sikit kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2005 08:53 AM | Show all posts
kau siri brape? hari ni siri 2 start kan...
pergh... penat giler... dah la dah lama tak lari.. apape pun aku ok la.. dapat la juga habiskan, walaupun bukan dalam kelompok masa terbaik.. tapi bukan juga dalam kelompok terakhir... kalau tak salah aku masa terbaik 13++ min.. steady giler mamat tu lari.. maintain je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2005 10:06 AM | Show all posts
yeah..dh abis first session...xder sapa nk citer ker..meh aku citer..
mula2 sampai dlm kul 10.30am..pg daftar...ukur tinggi, timbg berat...pstu sesi bergambar...

pstu kene dftar kat kolej amiruddin baki lak...duk dua org sebilik..
lepak2 smua dlm bilik...pstu ada taklimat dr pengarah pst pengurusan APM..(lawak jgk makcik nie)..seronok laa jgk dgr makcik nie berceloteh...hehe..
mlm tu start aktiviti penyelesaian masalah/problem solving...(BM/BI),
pg esoknya ada kajian kes/case study (BM/BI)..then ada debat ala parlimen... ptg tu plk ada pengucapan awam... tajuk2 dia general je.... tajuk problem solving, case study n debat tu x pyhlaa bgtau korg..nt x suspens plk..kehkehkeh...
pstu lari2 kat stadium 2.4 km...mlm tu smbung blk pengucapan awam...
hr ketiga...pg2 buta dh kene public speaking (BI).. then taklimat..kejap je pun taklimat tu...
dlm kul 1 tghari dh boleh balik...
tu jerlaa...biasa2 jer..tp masa mmg pack laa...kelam-kabut jgklaa...sbb nk prepare utk public speaking tu...meletihkan...
pakaian mostly pakai baju kurung n lelaki pakai pakaian formal dgn bertie...tp ada jugak group2 ladies pakai pant suit... cumanya mcm x sesuai je pakai pant suit nie...sbbnya dh laa bilik kuliah x der aircond...pakai kipas jer...panas siot...siap lap2 peluh time public speaking...haha..
then jarak dr kolej ke kuliah tu blh tahanlaa...naik tangga turun tangga...smpai je bilik kuliah mmg dh berpeluh2... x selesa betul...nk balik bilik pn cmtu gak..tp nk bt cmner mmg kene blk sbb mkn tgahari n mkn mlm disediakan kat  kolej asrama tu...
tp xperlaa dh lepas...so korg...good luck!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2005 11:01 AM | Show all posts
Originally posted by Potpouri at 17-11-2005 10:06 AM
yeah..dh abis first session...xder sapa nk citer ker..meh aku citer..
mula2 sampai dlm kul 10.30am..pg daftar...ukur tinggi, timbg berat...pstu sesi bergambar...

pstu kene dftar kat kolej amiru ...

kau ni YB no brape? group mana? :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2005 11:34 AM | Show all posts
Originally posted by d34n at 17-11-2005 11:01 AM

kau ni YB no brape? group mana? :cak:


group satu angkaa....body tag 2 angka...cuba teka..:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2005 11:55 AM | Show all posts
sebijun mcm PAC PTD siut! adui...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2005 12:02 PM | Show all posts
Originally posted by Potpouri at 17-11-2005 10:06 AM
yeah..dh abis first session...xder sapa nk citer ker..meh aku citer..
mula2 sampai dlm kul 10.30am..pg daftar...ukur tinggi, timbg berat...pstu sesi bergambar...

pstu kene dftar kat kolej amiru ...



so confirm sepanjang bengkel tu memang kena pakai formal la ye??

:love:
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2005 12:49 PM | Show all posts
Originally posted by Potpouri at 17-11-2005 11:34 AM


group satu angkaa....body tag 2 angka...cuba teka..:cak:

cissss.... bagi la clue terang siki... ni bukan setakat samar.. tapi tak nampak langsung... :stp:
Reply

Use magic Report

kay_k This user has been deleted
Post time 17-11-2005 04:15 PM | Show all posts
Originally posted by amy_n_juss at 17-11-2005 12:02 PM



so confirm sepanjang bengkel tu memang kena pakai formal la ye??

:love:


a'a ...kira wajib la...kecuali masa larian 2.4 km tu jer...tu pun x semua berbaju-t putih...ada gak warna hitam...2/3 org jer...lepas tu baju pun ada gak yg bercorak2 & x berkolar...
x tahu la kalau yg pun diorang nilai...

aku kena gak tegur masa dlm in group ...tetiba jer penilai tu tegur pasal kasut aku..(kasut x bertutup belakang)..nampak cam sandal katanya...bukan aku sorang jer yg pakai, aku tengok ada gak 2/3 org lagi tp x kena tegur pun coz aku pakai sluar masa tu..jd senang nampak...klu baju kurung, boleh cover dgn kain yg labuh...

Group aku ok gak...room-mate aku pun ok...kiranya semua saling membantu...x ada yg cuba menonjol lebih...

penat masa lari hari tu pun masih terasa lagi...argh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2005 08:10 AM | Show all posts
Originally posted by kay_k at 17-11-2005 04:15 PM


a'a ...kira wajib la...kecuali masa larian 2.4 km tu jer...tu pun x semua berbaju-t putih...ada gak warna hitam...2/3 org jer...lepas tu baju pun ada gak yg bercorak2 & x berkolar...
x tah ...



rasanya diorg amik kira semua. lagipun dalam surat dah tulis dgn jelas pakai t-shirt putih kolar. tapi apasal sampai 2 helai tshirt? lari 2 kali ke? pengsan la amy kalau mcm ni...  :cry:

masa pendaftaran tu pun kena formal jugak ke? amy bercadang nak pakai semi casual sebab amy akan naik komuter.

thanks so much pd semua yg sudi berkongsi.  


:love:
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2005 08:47 AM | Show all posts
Originally posted by amy_n_juss at 18-11-2005 08:10 AM



rasanya diorg amik kira semua. lagipun dalam surat dah tulis dgn jelas pakai t-shirt putih kolar. tapi apasal sampai 2 helai tshirt? lari 2 kali ke? pengsan la amy kalau mcm ni...  :cry:

m ...

lari sekali je.. petang hari kedua tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2005 09:10 AM | Show all posts

Reply #137 amy_n_juss's post

amy dtg dgn kita lah hehe nnti kita jmput nak tak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2005 11:37 AM | Show all posts
Originally posted by bloxxzone at 18-11-2005 09:10 AM
amy dtg dgn kita lah hehe nnti kita jmput nak tak?



hehe...sama siri ke kita ni???


:love:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086430s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list