JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
59520
View
402
Reply

HOBIN ☺☺ JANG ☺☺HOBIN

[Copy link]

Author: dreamliner       Show all posts   Read mode

Post time 20-7-2006 03:17 PM | Show all posts
Selangor 2 Negeri Sembilan 2


draw lagi.scorer NS aku ingat che hishamuddin minit ke 7 dan beckamengo 77

selangor aku tak ingat tp perica ognjenovic score sebijik
yg lg sebjik tu ntah sape score.kalo amri yahyah score,aku sajes elok dijual ke MU
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2006 03:29 PM | Show all posts
yg ponting jgn kalah ngan sangor
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2006 04:57 PM | Show all posts
Jangan lupo...


Tarikh : 21 Julai 2006
Tempat : Stadium Tuanku Abdul Rahman Paroi
Waktu : 8.45 malam


Negeri Sembilan Naza akan berjuang menontang Sabah dalam perlawanan kedua kumpulan A....PERJUANGAN UNTUK MENGUTIP MATA PENUH BAGI MEMASTIKAN PELUANG KE SUKU AKHIR TAK AKAN HANCUS BEGITU SAHAJA...Mehh kito bagi sokongan sesamo yang padu kek team kito....

www.n9futbol.com
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2006 03:13 PM | Show all posts
kito monang laie ngan sabah.amiiin.pehni monang la laie
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 10:45 AM | Show all posts
hahaaa... spt dijangka ns naza layak ker suku akhir
selangor bungkuih!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 01:08 PM | Show all posts
Heheheh.....


Team NS dan Team Terengganu telah berjaya 'berpakat' dan menidakkan keangkuhan Selangor dengan berjuang untuk seri 3-3...


Tahniah untuk player Terengganu dan NS Naza....


www.n9futbol.com
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 01:17 PM | Show all posts
sama macam pengumuman yang aku buat di topik Negeri Sembilan....


Tarikh : 5 Ogos  2006
Tempat : Stadium Tuanku Abdul Rahman Paroi
Waktu : 8.45 malam


Negeri Sembilan Naza vs. Sarawak...Mari kita ngap sayot'an Sarawak.....Marilah kita bagi sokongan Bersam yang padu kepada team kita....

Team kita perlukan kemenangan selesa untuk game ni sebagai bekalan second match di Sarawak pado 12 Ogos, bagi memastikan  peluang ke semi final dan final tak akan hanya menjadi mimpi di siang hari...chewahhhh....

Iniilah peluang terbaik untuk team kita .....

www.n9futbol.com
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 03:13 PM | Show all posts
macam ade elemen rasuah la kat game lawan ganu aritu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 03:46 PM | Show all posts
Tak ada elemen rasuah tu MF...Memang pasukan Terengganu bersungguh-sungguh habis nak dapatkan point tu....


Persoalannya, kenapa Selangor hanya mampu menang 3-1 dengan Sabah...cuba kalau menang 10-0 ke, 20-0 ke haaa..baru boleh cerita lebih-lebih....


Dan tak perlu rasanya team Selangor menyalahkan team lain disebabkan ketidak mampuan dan kehampehan team dia sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 04:54 PM | Show all posts

Reply #134 mr42's post

AGREED..
S'gor mmg hampeh... jgn nak salahkan org lain lak
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2006 05:13 PM | Show all posts
hobin jang hobin...kito boleh..stakat srawak tuh colah gigi jo....waawawawa....jgn blagak sgt...keh keh keh..aku nak tawon nih n9 jadik juaro borgando....tak kiro apo nak jadik...jadik lah....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2006 05:39 PM | Show all posts
ish..hari sabtu nih main ker?alahaii..den tak dapek ar trun stadium..den tak balik somban ar minggu nih..

apo2 pon,hobin jang hobin!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 12:55 PM | Show all posts
camno ni....jang seri ajo???
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2006 01:25 PM | Show all posts
Sei 1-1 dengan sarawak....


Kesilapan strategi coach, kegagalan menyudahkan banyak peluang terbuka, kegopohan dan nak main sorang-sorang menyobabkan team N Sembilan gagal menjaringkan banyak gol....

Sebaliknya, team Sarawak menunjukkan corak taktikal permainan yang betul-betul mengecewakan dengan cubaan melewat-lewatkan permainan secara terlampau....Tekel sikit jatuh, tekel sikit jatuh..Terbaring macam dah tinggal nyawa-nyawa ikan....bila diusung keluar, no problem, terus bangun dan berlari masukk...Kalau sekali dua, tak apa juga...aku kira adalah dekat 7 ka 8 kali kes berlakon macam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2006 03:16 PM | Show all posts
den ghaso kalah ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2006 12:27 AM | Show all posts
TAHNIAH!!!

NS NAZA KE SEMI FINAL LWN TELKOM MELAKA!!



:pompom::pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2006 08:40 AM | Show all posts
NS Naza berjaya mengetepikan pasukan BUmi KEnyalang selepas seri 1-1 di Sarawak...Sarawak mendahului 1-0 pada separuh masa pertama, manakala N Sembilan menyamakan kedudukan pada minit ke 82 oleh Beka...Taktik Sarawak melewat-lewatkan permainan secara terlampau pada separuh masa kedua nampaknya benar- benar memakan diri sendiri dan membawa padah....

Perlawanan pertama di paroi juga berakhir 1-1..

Perlawanan masa tambahan juga tak memberi banyak makna, apabila sepakan penalti pula jadi penentu untuk game ini...


Hasilnya, NS 5 Sarawak 4....Itulah keputusan sepakan penalti yang memihak kepada team N SEmbilan...



Tahniah untuk team kita.....


Hobin Jang Hobin.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2006 12:45 PM | Show all posts
alhamdulillah....skang nih tinggal satu jerk lagik halangan utk ker final for the second time...mintak2 ler....huh...

YNWA N9 NAZA
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2006 05:56 PM | Show all posts
yahuuu!!kito monang!!kito monang!!hehe,lopeh nih kito jumpo telekom melaka laie..adoiii..musim ni yo dah bapo kali kito jumpo diorg nih..apo2 pon,den hanyo monghaghapkan yg tobaik la buek team kito..hobin jang hobin!!idop nogori!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2006 06:50 PM | Show all posts
den respek becko.memang len macam
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2006 02:16 PM | Show all posts
jangan lupo kat hero kito pado malam tuh...sapo laie kalau bukan azizon...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2006 11:45 AM | Show all posts
Memang malam jumpa Sarawak kek stadium Kuching, dengar khabarnya, selepas Sarawak score tu, Sarawak cuba bermain secara selamat dan melambat-lambatkan permainan...Lastly, bila Beka score tu, terus sarawak kelam kabut balik dan cuba menyerang habis-habisan....askit jiwa kalau dengar ulasan telecast radio tu....Anyway, Azizon berjaya menangkis banyak serangan Sarawak....


www.n9futbol.com
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2006 10:19 AM | Show all posts
Oklah.....buek ke sekelian kali eh, den buek lagi pengumuman pasal bola team kito ni....


Pialo Malaysia, Semi final 1


Tarikh : 2 September  2006
Tempat : Stadium Tuanku Abdul Rahman Paroi
Waktu : 8.45 malam


Negeri Sembilan Naza vs. TMFC.....Perlawanan Semifinal pertamo team kito...Rugi sikit sobab first match kek tompek kito....anyway, sebagai Juara Liga Super 2006, itu sepatutnya tidak mendatang'an apo-apo masalah pado team kito....Meh lah kito bagi sokongan sesamo yang padu kek team kito....Kito perlu'an kemonangan bosar untuk game ni sebagai bekalan second match di Melako nanti..., bagi memasti'an peluang ke final dan memenangi Pialo Malaysia buek pertamo kali menjadi kenyataan.....chewahhhh....

Nilah peluang terbaik untuk team kito .....

www.n9futbol.com
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2006 03:01 PM | Show all posts
jgn lupe taw.masuk besok free jer
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2006 07:13 PM | Show all posts
jangan lupo datang ponuhkan stadium...bagi tmfc gentar!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042307s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list