JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
142356
View
766
Reply

~ TEKNIK MEMUATNAIK DAN MENAMPAL GAMBAR ~

[Copy link]

Author: NoorMasri       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-9-2005 01:02 AM | Show all posts
Originally posted by kopipahit at 9-9-2005 08:07 PM
dah menjadi la......

lolclap::clap::clap:


well done Kopi :clap:
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2005 10:07 AM | Show all posts
thanks kak noor ,tp kak noor cammana tulis kata2 hikmah kat bwh tu.sori,tk reti nk explain ,harap kak noor faham soalan ni(silap thread ke ni).tunjuk ajar ku sifu....:bodek::bodek:

[ Last edited by kopipahit at 11-9-2005 01:00 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2005 09:17 PM | Show all posts
Originally posted by kopipahit at 11-9-2005 10:07 AM
thanks kak noor ,tp kak noor cammana tulis kata2 hikmah kat bwh tu.sori,tk reti nk explain ,harap kak noor faham soalan ni(silap thread ke ni).tunjuk ajar ku sifu....:bodek::bodek:



oh nota kaki tu ek..u pi kat member's cp..kat situ lah u tulis...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2005 10:36 PM | Show all posts
kak noor tulislah detail lg,kopi dh gi kat member' cp ,tp masih tk dpt,sori aaaa:cry::cry::cry::cry:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2005 11:59 PM | Show all posts
Originally posted by kopipahit at 13-9-2005 10:36 PM
kak noor tulislah detail lg,kopi dh gi kat member' cp ,tp masih tk dpt,sori aaaa:cry::cry::cry::cry:


oppsss sori..tadi nak cepat gi amik anak..ok sikalang akak ajar pelan2..hehehe

mula gi member's cp --> edit profile --> pastu tengok bawah sekali kat signature.tulis dlm kotak tu --> submit.

ce try dulu..ok..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2005 08:20 AM | Show all posts
Originally posted by NoorMasri at 13-9-2005 11:59 PM


oppsss sori..tadi nak cepat gi amik anak..ok sikalang akak ajar pelan2..hehehe

mula gi member's cp --> edit profile --> pastu tengok bawah sekali kat signature.tulis dlm k ...



tq,tq,tq,tq KAK Noor.Alhamdulillah dah menjadi.cayang Kak Noor...:tq::tq::tq::tq::tq:

[ Last edited by kopipahit at 14-9-2005 05:35 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2005 09:06 PM | Show all posts
Originally posted by kopipahit at 14-9-2005 08:20 AM



tq,tq,tq,tq KAK Noor.Alhamdulillah dah menjadi.cayang Kak Noor...:tq::tq::tq::tq::tq:


brilliant !!! :clap:
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2005 10:45 PM | Show all posts
Kak Noor, tulunnnn kenapa bila Diana cuba resize gambar depan tu kat IMG letak 350,320 tu selalu gambar dia sizing lari... baik2 kuih jadi kembang dia penyek ishh dah cuba banyak size lahhh cam tu jugak... cam mana ehhh? kesian plak paste gambar besau kang nak load page je bezaman :cak:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2005 04:08 AM | Show all posts
Originally posted by DianaA at 15-9-2005 10:45 PM
Kak Noor, tulunnnn kenapa bila Diana cuba resize gambar depan tu kat IMG letak 350,320 tu selalu gambar dia sizing lari... baik2 kuih jadi kembang dia penyek ishh dah cuba banyak size lahhh cam tu  ...


oh kena try & error je lah Diana..akak wat cenggitu je kalau letak 350, 320 kembang sebelah test kan ubah jd 350,300..kalau kempis lak..adjust lagi sampai jd elok tak kembang tak kempis...jgn tepek gambo beso sgt yer cian pc akak terkial-kial..semput..hehehehe

btw..akak suka tatap gambo2 masakan u..menarik...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2005 08:03 AM | Show all posts
nak test gambar...

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2005 09:08 AM | Show all posts
Mekacih Kak Noor... nanti trial and error Diana try... harap kuihku tak penyek lagi :cak: kesian gak paste gambo besar2 kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2005 10:17 AM | Show all posts
Besar la pulak gambar ni,
nak cuba kecikkan pulak ni....(saya budak baru belajar)


mudah mudahan jadi la.....




[ Last edited by hanis00 at 16-9-2005 11:58 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2005 10:19 AM | Show all posts
Originally posted by hanis00 at 16-9-2005 10:17 AM
Besar la pulak gambar ni,
nak cuba kecikkan pulak ni....(saya budak baru belajar)



[img=400,300]http://i13.photobucket.com/albums/a268/hanis00/Picture013.jpg



awat tak jadi plak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2005 11:34 AM | Show all posts
Originally posted by hanis00 at 16-9-2005 10:19 AM

awat tak jadi plak?


[img=400,300]http://i13.photobucket.com/albums/a268/hanis00/Picture013.jpg

mcmane nak jadik...u dah tertinggal [/img] kat ujung skali tu selepas perkataan Picture013.jpg --->> sepatutnya camni selepas picture013.jpg[/img]

[ Last edited by speedial at 16-9-2005 11:35 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2005 11:38 AM | Show all posts
Originally posted by DianaA at 15-9-2005 10:45 PM
Kak Noor, tulunnnn kenapa bila Diana cuba resize gambar depan tu kat IMG letak 350,320 tu selalu gambar dia sizing lari... baik2 kuih jadi kembang dia penyek ishh dah cuba banyak size lahhh cam tu  ...


Diana....selalunya kalu nak dptkan gambar yg sedang2 elok tak gemuk tak kurus....speed selalu buat size camni....[img=400,300] or kecik skit [img=350,250] or [img=300,200].....size tu kena ada beza dlm 100...baru cantik....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2005 11:08 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2005 01:12 AM | Show all posts
salams

trying to paste pic

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2005 10:48 AM | Show all posts
Originally posted by mutusamy at 20-9-2005 01:12 AM
salams

trying to paste pic



ff:psssttt :cak:: naper tak post gambo biskut tembikai yg comel lote ni kat topik biskut raya tu...barulah ramai org tengok....

[ Last edited by speedial at 20-9-2005 10:50 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2005 11:32 PM | Show all posts


sri..dah pas belum kecikkan gambo?..apa kata u try kecikkan gambo serimuka u tu....kalu berjaya akak bg kacang cap tangan..ahakss :cak:[color]

[ Last edited by NoorMasri at 20-9-2005 11:36 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2005 11:39 PM | Show all posts
Originally posted by speedial at 16-9-2005 11:38 AM


Diana....selalunya kalu nak dptkan gambar yg sedang2 elok tak gemuk tak kurus....speed selalu buat size camni....[img=400,300] or kecik skit [img=350,250] or [img=300,200].....size t ...


nasib baik ada pembantu yg cekap..speed, u're really brilliant..muahhhsss

[ Last edited by NoorMasri at 20-9-2005 11:40 PM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045850s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list