JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
97055
View
1154
Reply

:: TERENGGANU FOOTBALL CLUB (TFC) ::

[Copy link]

Author: tanabe2287       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-5-2006 08:26 AM | Show all posts
Originally posted by arincute92 at 1-5-2006 05:24 PM
wakaka.. tanabe..
ko sokong ganu ke saje2 jenguk?





ganu ni tgh power skang.....smlm pon menang 4-0 ngan NTFA Penang..... tu yg aku tmbah smgat nih...tp x ramai lak rakyat ganu kt sini.....nk kata jenguk....mmg la slalu gak jenguk.....:nerd:
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2006 02:48 PM | Show all posts



penang NTFA tuhh taraf kucing laut jerh ...

berani lawan arh kelantan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-5-2006 01:39 PM | Show all posts
Originally posted by topeng perak at 7-5-2006 02:48 PM



penang NTFA tuhh taraf kucing laut jerh ...

berani lawan arh kelantan




1st round....kelantan dah kena...
2nd round....pon kna
3rd round aku dah lupa lawan ke x lagik....maybe minggu nih.....:nerd:

ko nak lawan penyu...??? super duper power tuh.....:ting:
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2006 11:03 AM | Show all posts


semalam ker lawan eh? ... hoo hoo hoo :jeling:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2006 12:04 PM | Show all posts
Originally posted by topeng perak at 10-5-2006 11:03 AM


semalam ker lawan eh? ... hoo hoo hoo :jeling:





dah lawan laa...draw 2-2...abis can nk potong kedah....:geram:
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2006 11:42 AM | Show all posts


nape match liga perdana takder live eh? ... aku nak gie stadium pong tatau cemaneh ... kalo team kelantan datang selangor nieh bley laa aku tengok ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2006 12:24 PM | Show all posts
Originally posted by topeng perak at 15-5-2006 11:42 AM


nape match liga perdana takder live eh? ... aku nak gie stadium pong tatau cemaneh ... kalo team kelantan datang selangor n ...




telekom x baper nk tunjuk.....kurang glamer kot...tp baru ni time ganu lawan ngan kedah ada live....tu la yg ader....kalu x silap 2-3 bulan dulu ada live liga perdana...tu la baru 2 kali rtm tunjuk live....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2006 12:42 PM | Show all posts
tahniah terengganu
layak ke play off
moga2 layak ke liga super
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2006 10:13 AM | Show all posts
nanananana.. ganu kite.. :music:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2006 11:07 AM | Show all posts

Reply #89 arincute92's post

ape la bodo punya FAM.....
time welkap pon dibantainya main MESIA CUP.....

mlm neh.....ganu ngan sabah.....wpon aku tau xder orngya tgok game nih...
(kalo ader pon aku ingat brapa kerat sgt laaa)......
aku harap ganu will win tonite,,,
yeahhhh..YNWA GANU..!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-7-2006 11:53 PM | Show all posts
NEGERI SEMBILAN NAZA 1
Buston Brown 88th

TERENGGANU 3
Mohd Norfarhan Mohamad 48th, 78th, Helton Soares 53rd




:pompom::clap::clap:
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2006 12:14 PM | Show all posts

where is nabeeeee..

kihkihkuih..

sabah 1   ganu kite 0

nasibbaik korang leading lagi..





[size=-2]Grow old along with me

[size=-2]To Slow To Samdol..Tapah Drift
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2006 02:34 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 20-7-2006 12:14 PM
kihkihkuih..

sabah 1   ganu kite 0

nasibbaik korang leading lagi..





Grow old along with me http://img.photobucket.com/albums/v466/s ...




satu lagik contoh team yg benaseb x baek.....:lol

haku gelak jer dengor pembaca biter tu cakap..." di stadium likas....sabah menewaskan trengganu 1-0 dalam satu perlawanan berat sebelah yg dikuasai sepenihmya oleh pasukan pantai timur itu....."

hampessss...wat malu kaum krabat aku jerrr pembaca biter tuh.....:lol
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2006 12:28 AM | Show all posts
Originally posted by tanabe2287 at 22-7-2006 02:34 PM




satu lagik contoh team yg benaseb x baek.....:lol

haku gelak jer dengor pembaca biter tu cakap..." di stadium likas....sabah menewaskan trengganu 1-0 dalam satu perlawanan berat seb ...



wes nabe. team mu kaloh lagik..




[size=-2]Grow old along with me

[size=-2]To Slow To Samdol..Tapah Drift
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2006 01:44 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 23-7-2006 12:28 AM



wes nabe. team mu kaloh lagik..




Grow old along with me
http://kackis.kaln ...




team aku mmg hampes 2nd roun nih......
last ngan ngan nogori....mintak2 menang......:pray:
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2006 03:16 PM | Show all posts
ngeh ngeh kite tengok penyu telor.team den takkan sesuka nak bagi korang menang lepas korang malukan kitorang 3-0
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2006 10:30 AM | Show all posts
go terengganu...kasik bungkus sama perlis lak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 08:37 AM | Show all posts
Originally posted by pokya at 30-7-2006 10:30 AM
go terengganu...kasik bungkus sama perlis lak




fuhhhh....mmmg seram aku nnnti result game ganu ngan n9 nih......
tp apepon.....:clap::pompom::clap::pompom::clap:

kem s'gor kim salam jer la kt mesia cup......:pmuka:


[ Last edited by  tanabe2287 at 31-7-2006 09:14 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 09:16 AM | Show all posts
Yunus puas percaturan pastikan ke suku akhir
Oleh Hamid Salleh

JURULATIH Terengganu, Yunus Aliff jelas orang paling gembira menyaksikan percaturannya memasukkan bekas pemain Kelantan, Rosairil Asrul Mat Nor membawa hasil apabila pemain gantian itu menjaringkan dua gol untuk mengikat Negeri Sembilan 3-3, sekali gus tiket ke suku akhir Piala Malaysia.


Ini kerana Terengganu perlu sekurang-kurangnya seri dalam pertemuan dengan Negeri Sembilan jika tidak mahu Selangor memintas mereka untuk mengiringi skuad Hobin Jang Hobin sebagai wakil Kumpulan A.

Yunus memasukkan Rosairil Asrul untuk menggantikan Mohd Norhisham Hassan ketika mereka ketinggalan 1-3.

Siapa tidak cemas apabila lawan mendahului 3-1 dan sebab itu saya tidak ada pilihan selain memasukkan Rosairil bersama Nik Zul Aziz Nawawi bagi menguatkan jentera tengah dan pertahanan," katanya.

Yunus berkata, umpanan tepat dua pemain importnya, Helton Soares dan Shariei Lins Miranda kepada Rosairil membantu pemain itu merobek gawang lawan bagi menyekat Negeri Sembilan mengutip mata penuh.

Sambil itu, Yunus mengakui sokongan padu daripada ribuan penonton yang tidak berbelah bagi juga menaikkan semangat juang anak buahnya bermain dengan cemerlang.

Lebih 10,000 penyokong setia Terengganu memberi tepukan gemuruh kepada anak buah Yunus pada akhir perlawanan kerana berjaya mengutip satu mata paling berharga dalam perlawanan pusingan terakhir dalam Kumpulan A itu.

Sementara itu, jurulatih Negeri Sembilan K N Devan mempersalahkan barisan pertahanan kerana memberi ruang untuk pemain tuan rumah menjaringkan dua gol pada separuh masa kedua.

"Apapun saya puas hati dengan persembahan pemain terutama di separuh masa kedua kerana dapat menjaringkan dua gol bagi mendahului lawan 3-1.

Namun barisan pertahanan kami gagal mengekang asakan lawan pada 25 minit terakhir sehingga memaksa kami pulang dengan satu mata," katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 11:06 AM | Show all posts
Goodluck Terengganu!!!:pompom:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.128928s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list