JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
44542
View
257
Reply

◄►◄►PAHANG...2015 ◄►◄►

[Copy link]

Author: figo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-1-2006 09:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by cak! at 26-1-2015 08:26 AM

apa nak jadi ngan team pahang musim nih?
malu aku jadi org pahang...

BLAH LA ZAINAL ABIDIN HASSAN>>>

[ Last edited by  DARSITA at 7-6-2006 08:34 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2006 04:11 PM | Show all posts


mak aih ... time dia bawak pahang jadi jore liga super arituh suma owang puji dia ... dari raub sampai rompin owang sebut nama dia ...

skang nieh lain plak citer dia ... kesian gak hee hee hee
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2006 04:19 PM | Show all posts
tu la  dia..jgn jadi lalang figo..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2006 04:19 PM | Show all posts
ke kao nak sokong shazan muda..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2006 09:58 PM | Show all posts


rilex rilex dah menang dah pong ... lega pakcik jenal ... hee hee hee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2006 09:09 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 8-1-2006 04:19 PM
ke kao nak sokong shazan muda..


a'ah..coz membe aku 3 org main kat shahzan muda..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2006 09:12 PM | Show all posts
Originally posted by figo at 11-1-2006 09:09 PM


a'ah..coz membe aku 3 org main kat shahzan muda..



elok lah tuh..bertambah penyokong shahzan muda..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2006 11:16 AM | Show all posts
aku bukan tak minat dah dengan pahang ni..aku cuma marah je ngan cara zainal tuh...
tak pandai nak mempelnagaikan taktikal..sebabtu kalah 4 kali berturut2 tuh...
kalo dia pandai (macam edisi sulung MSL) dia boleh serapkan taktik yg berbeza bila lawan lain2 pasukan..
skang ni nampak sgt dia dah ketandusan idea...
tapi kalo pahang kalah lagi pasni, memang nampak sgt kebangangan zainal tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2006 11:23 AM | Show all posts
Originally posted by figo at 12-1-2006 11:16 AM
aku bukan tak minat dah dengan pahang ni..aku cuma marah je ngan cara zainal tuh...
tak pandai nak mempelnagaikan taktikal..sebabtu kalah 4 kali berturut2 tuh...
kalo dia pandai (macam edisi sulu ...


marah ko nih nampak..kn dah menang tuh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2006 11:41 AM | Show all posts
mane marah..sket je...yelah..harap2 pasni menang lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2006 02:00 AM | Show all posts
teruskan sokongan kat pasukan pahang
rase da busan giler
sokong kat skuad seladang pulak :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2006 06:16 AM | Show all posts
moh kite semua sokong pahang..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2006 09:02 PM | Show all posts
hidup skuad gajah :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2006 09:13 PM | Show all posts
wohh udah2 tu khamun..kang org lain ingat kita ni sokong pahang pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2006 01:26 AM | Show all posts
:bgrin:
be happy pak Jen
meriahkan thread nie
:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2006 06:10 AM | Show all posts

Reply #15 tutankhamun!'s post

heeheh..tu la..takde muka lain kat thread2 terbiar nih..balik2 muka aku ngan ko..kadang2 topeng perak..esok2 tanabe....tuan rumah??? dah luper kot dia bukak thread nih..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2006 04:53 PM | Show all posts


heh ... meriah nyerh ... tuan rumah ader jerh ... sebok kat thread students life sana nun
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2006 10:37 AM | Show all posts
ade jer tuan topeng nie :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2006 11:50 PM | Show all posts
yeayhhh..
menang gak pahanggg mlm tadii...2-1
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2006 04:41 PM | Show all posts
pahan sudah naik..... hahah.... team peberet kedua akuh selepas trg....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2006 04:41 PM | Show all posts
:pompom: pahan sudah naik..... hahah.... team peberet kedua akuh selepas trg....:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 10:02 AM | Show all posts
fuhhhhhh..moh kite siap2 gi separuh akhirr laa...
belasah 6-0 da smlm...2nd leg..kita makan angin jek kat penang..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2006 12:16 PM | Show all posts
kalah gak selangorrr ngn tok gajah..1-0
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2006 01:18 AM | Show all posts
jgnla turun liga premier.....
disebabkan pahang drop....aku tak semangat nak ikut liga m ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2006 01:45 PM | Show all posts
Originally posted by nizam_muse at 1-5-2006 01:18 AM
jgnla turun liga premier.....
disebabkan pahang drop....aku tak semangat nak ikut liga m ni...




sekali pikir...aku kesian kat pahang.....player bukan main hebat....trio kampong aku pon main kt situ....tringat kat trio kg aku tu....2...3...4 kali pikir...mmg baik utk kesihatan dorang....:nerd:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.762720s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list