Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85075
View
435
Reply

Squash / Skuasy -

[Copy link]

Author: bloxxzone       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-1-2006 03:31 PM | Show all posts |Read mode
saje nak tiru style org lain bukak thread nih..
so ada saper2 tak main sport ni.. come on lah... player Malaysia dah jd world champ..
i used to play the game often dulu2 tp skrg ni dah kurang.. bkn apa slain masalah keje yg tak siap... susah sgt nak jumpa geng sekaki... stkt port nak main tu mmg tader prob.. hehe
so anyone???

[ Last edited by  dexa at 12-5-2009 04:56 ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2006 08:25 PM | Show all posts
dulu mase kat uni aku nak main.. tapi takde geng..

pastu aku tak sure kat mane the nearest skuasy court ngan umah aku..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2006 09:32 AM | Show all posts
aku selalu main ngan opis mate kat opis...
walaupun opis aku terletak kat dgn hutan rimba, bukit bukau dan laut terbentang luas, dia punya sport utilities ok la jugak....ada swimming pool, squasy, tennis, volleyball court...in fact gym pun ada...cuma byk barang dah kaput sbb dah "seasoned" sangat...

ok la, talk abt squasy ni, aku baru jugak berjinak2 main game ni lepas bersalin anak no2, 2 tawun lepas..
ada gak jadi wakil utk opis aku tapi kalah ...hehe...

skrg ni main utk keluarkan peluh and nak kasi badan fit sket.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2006 01:52 PM | Show all posts
alahai.. dua org jek reply... tu pun dua2 ppuan ek hhehe
ok ah layan je lah.. as recreatrional hobby.. jom lah.. korg katne...
aku biasa main kat area bukit jalil... serdang... putrajaya... bangi... area2 situ lah.. kat kl tu aku malas sikit nak gi hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2006 08:23 PM | Show all posts
aku rase mmg skuasy ni tak ramai yg minat kat malaysia ni.. setakat tumpang bangga je nicol david jadi world champ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2006 10:01 AM | Show all posts
Originally posted by bloxxzone at 26-1-2006 01:52 PM
alahai.. dua org jek reply... tu pun dua2 ppuan ek hhehe
ok ah layan je lah.. as recreatrional hobby.. jom lah.. korg katne...
aku biasa main kat area bukit jalil... serdang... putrajaya... bangi ...


bangi tu kat mana ko main ek? opening hours dia mcm mana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2006 11:00 AM | Show all posts

Reply #5 rara_bella's post

mmg lah tak ramai.. sbb susah nak cari court tu hehe skrg ni tanak try lagi ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-1-2006 11:02 AM | Show all posts

Reply #6 Airis's post

ko main ke...
kalo kat bangi aku main kat dlm ukm.. kat situ aku tak sure lak bukak kul baper sbb biasa aku main around 4pm smpai 9pm... pastu kat seksy 16 pun ada.. kat komplek sukan tu.. berapa charge aku tk ingt gak.. tp  kat situ aku mls sikit nak gi sbb nak booking kena gi kat kajang
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2006 08:16 PM | Show all posts
Originally posted by bloxxzone at 27-1-2006 11:02
ko main ke...
kalo kat bangi aku main kat dlm ukm.. kat situ aku tak sure lak bukak kul baper sbb biasa aku main around 4pm smpai 9pm... pastu kat seksy 16 pun ada.. kat komplek sukan tu.. berapa  ...

laa..kena booking kat kajang pulak dah?
ofis aku kat bangi.. kalau kat kompleks sukan tu mmg dekat sngat lee ngan ofis aku.. eh jap ni kompleks sukan yg dekat dgn niosh tu kan? ke ade kompleks sukan lain kat bangi.. aku tak reti sangat area situ..
tapi actually aku tak reti main aa bloxxzone.. baru nak belajar main..
tennis bleh laa.. tapi tu pon baru level beginner..

[ Last edited by rara_bella at 27-1-2006 08:18 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2006 09:43 AM | Show all posts

Reply #9 rara_bella's post

heheh lama gila aku tak online.. haah kompleks sukan bangi yg kat niosh tu lah.. yg dkt seksyen 16 tu.. jom arrr... ko dok mana... kalau nak main kita gi ptrjy je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2006 10:53 AM | Show all posts

SKUASY

haku rasa skuasy ni pun dah bertambah ramai pemintanya sejak kemunculan nicol ann david sebagai pemain skuasy wanita no. 1 di dunia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2006 01:51 PM | Show all posts
kat seberang perai penang ade dak gelanggang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2006 09:30 AM | Show all posts
dulu aku main peringkat johor..time menegah rendah...nak masuk msn terus tak dapat sebab nak amik pmr..pastu masuk asrama penuh..tak de pulak kelab ni...pastu terkubur macam tu je..sia2 je bakat ain skuash...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 01:07 PM | Show all posts
finally! astro supersports will show a live telecast of nicol david in action.. at 4pm today!

aku semangat ni nak gi times square tgk final karang..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 01:07 PM | Show all posts
Originally posted by bloxxzone at 3-2-2006 09:43
heheh lama gila aku tak online.. haah kompleks sukan bangi yg kat niosh tu lah.. yg dkt seksyen 16 tu.. jom arrr... ko dok mana... kalau nak main kita gi ptrjy je

kat putrajaya main kat mane pulak? :stp:
aku dok kl la... keje je kat bangi
Reply

Use magic Report

azlina697 This user has been deleted
Post time 21-2-2006 09:29 AM | Show all posts
ermm...saya pun minat main squash.....dah lama tak pegang raket.....gian plak rasanya...tapi i tinggal Ampang..keje KLCC.....kat mana court yg terdekat erk????
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2006 07:35 PM | Show all posts
a'aah kat ampang nie kat mane ade court eh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2006 04:19 PM | Show all posts
main squash ni  bosan sikit...berkurung jer dlm court...rasa x puas...dah tu ...memerlukan tenaga yg banyak....court susah nak dpt gak...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2006 04:45 PM | Show all posts
aku minat giler dengan nicol david...tapi taktau main la...camne ek nak main??cam bodoh pulak dok pukul bola kat dinding tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 12:06 AM | Show all posts
Please to inform that Nicol David won her 2nd British Open title.  She beat Rachael Grinham of Australia 9-4, 9-1, 9-4.  We are proud of her historic win.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list