Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
92101
View
368
Reply

Your Life as A Teen & Your Future Plan

[Copy link]

Author: G3N[X]       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-2-2006 11:09 PM | Show all posts

Reply #60 snow_queen's post

kalau ngan aku konfem jadi nye...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 11:14 PM | Show all posts
xmo laa ko da ade dead....hehhehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2006 11:15 PM | Show all posts
dead dah curang kat aku..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 11:38 PM | Show all posts
buat rancangan bukannye ape snow_queen..sekadar untuk motivatekan diri je hehehe..jadi tak jadi tu kira dah nasib la tu..at least kita dah berusaha :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 11:41 PM | Show all posts
aku slalu seari beriye2...
pastuh hampeh.....
so xde gunenyeee
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2006 11:47 PM | Show all posts

Reply #65 snow_queen's post

ish
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2006 11:53 PM | Show all posts

Reply #65 snow_queen's post

ekekeke..sounds like me :bgrin: dulu2 pun giveup gak sebab rasa cam takde harapan dengan gaya saya yang selalu cepat ilang tumpuan ni hehe..tapi selepas dok muhasabah diri selama beberapa tahun (iyer..bertahun2 saya jadi cam orang tak gune dan masih lagi camtu di mata kebanyakan orang yg mengenali saya) barulah leh dapat plan yg saya bentangkan tu hehehe :ting:
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2006 12:33 AM | Show all posts
malas lorrr...
ape nak jadi...jadi laa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2006 02:00 AM | Show all posts

Reply #67 emiko's post

ape yg telah dibentangkan tue....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2006 02:00 AM | Show all posts

Reply #68 snow_queen's post

ish
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2006 06:24 PM | Show all posts
Originally posted by De Namhar at 17/2/2006 09:47
Gua plan nak buat bisnes kedai sukan ngan nak bukak gelanggang Futsal,
kalau menjadi leh la korang datang ek.



kalau jadi nak wat kat area mane namhar..??
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 12:33 AM | Show all posts
Originally posted by G3N[X] at 18-2-2006 03:16 AM
tunggu result ape shadow...?
waa..bagus laa ko..
cari kerja dulu baru cari awek....hehehe

result..err..rahsia..

mesti la cari kerja dulu genx..kena ada duit sindri dulu..baru bole cari awek..malu la kalau dating pon pakai duit mak abah lagi(sori sesapa yg terasa)..tak macho arr..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2006 12:35 AM | Show all posts

Reply #72 shadowmoon's post

uit...ngan genx pon nak rahsia gak...
rilex beb...kat thread nie..forumner semua open minded beb..
cakap je...

pasal nak cari awek..tue depend pada diri sendiri...
fikir baik buruk (nak cari sebelum @ selepas kerja)..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 12:46 AM | Show all posts
Originally posted by G3N[X] at 20-2-2006 12:35 AM
uit...ngan genx pon nak rahsia gak...
rilex beb...kat thread nie..forumner semua open minded beb..
cakap je...

pasal nak cari awek..tue depend pada diri sendiri...
fikir baik buruk (nak cari  ...

spm..saya budak kecik lagi..

yes..yes..stuju..terpulanglah kepada individu tu sindri ntuk menilai kebaikan/keburukan bercinta sewaktu awal remaja atau dah kerja..

tapi boleh tahan lama ker percintaan masa zaman2 sekolah nih?adakah diorang bercinta secara serius atau saja nak main2 cinta?chitt.dah mcm tajuk pilem razak mohaideen plak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2006 12:48 AM | Show all posts

Reply #74 shadowmoon's post

owh....dah besar laa tue..ahaks!!!

tue semua depend pada individu...
tp genx rase...bercinta zaman skool nie percent nak kekal tue kureng skit laa....
tapi x tau laa kan.semua tue bergantung kepada masing2
kite merancang, tuhan yg menentukan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 02:04 PM | Show all posts
Originally posted by dolpin at 17-2-2006 03:05 PM
berape byk tanah pusaka ko informer?
tanah tumpah darah ko byk perompak..aku x mau kaji..


mimik pm kite td dpt tak?



tak dapat ler.................
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 02:07 PM | Show all posts
Originally posted by nep06 at 17-2-2006 03:26 PM
lepas dip. nak sambung degree kat australia / new zealand...keja...amik master plak...kalo bleh sampai phd...

take over family business...



bagusnya............ tak yah susah-susah nak carik kerja.............
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 02:22 PM | Show all posts
haku plan ... b4 umoq aku 30 aku nak ade master dalam tangan.... insyaallah....

kawen?.... lpas aku abes master baru pk...lol:lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 03:47 PM | Show all posts
miki punya plan...
-nak jd engineer...skrg tgh mencari keje
-amik master after 2,3 tahun keje...nak smbg skrg mcm tak layak je
-lps tu nak amik phd kat oversea...sbb dah lama teringin nak blaja kat sana
-dan last skali nak ada title IR...
-semua ni nak capai sblm umur 35...
taktahu la sempat ke tak...
tp miki akan berusaha

[ Last edited by Pr|nCeSS^M|cKeY at 20-2-2006 03:49 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2006 11:33 PM | Show all posts

Reply #79 Pr|nCeSS^M|cKeY's post

owh engineer dlm bidang ape..???
tue ar igt nak ade gak title IR tue..hehehe...
tp kena rajin laa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082065s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list