Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
206979
View
440
Reply

KOLEKSI GAMBAR Jersi Bola Sepak

[Copy link]

Author: HangPC2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-2-2006 02:21 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by HangPC2 at 15-1-2012 10:20

Jersi World Cup 2006 ADIDAS, NIKE, PUMA, UMBRO, LOTTO, MARATHON

Ok kene Ubah Topik cerita pasal jersi lain pulak sebab musim piala dunia dah habis....!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2006 10:21 AM | Show all posts
Originally posted by HangPC2 at 18-2-2006 02:21 PM
saper kat sini ader gambar pelancaran jersi tahun 2006 Brazil dan portugal...


kalo nak jersi TUMA, ADIBAS, MIKE...boleh dptkan la kat siam...:bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2006 01:30 PM | Show all posts
Originally posted by adbrutals at 20-2-2006 10:21 AM


kalo nak jersi TUMA, ADIBAS, MIKE...boleh dptkan la kat siam...:bgrin:



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2006 01:14 PM | Show all posts
Post Last Edit by HangPC2 at 15-1-2012 10:19

aku tengok jersi england baru kat harian metro simple jer konon nyer inspirasi 1966 lah...




Inspirasi 1966



LIVERPOOL: Jersi baru England yang bakal digunakan mendapat ilham daripada skuad yang menjulang Piala Dunia 1966.


Ia mungkin sedikit sentuhan pada bahagian jahitan tetapi kapten, David Beckham yakin ia akan menjadi penekanan yang akan membantu England pada kejuaraan di Jerman tahun ini.

Pertama sekali, England perlu berdepan dengan masalah kecederaan pemain dan Uruguay pada perlawanan persahabatan di gelanggang Liverpool di Stadium Anfield, esok.

Beckham berkata dia tetap akan beraksi walaupun terpaksa dikeluarkan berikutan kecederaan bahagian belakang dialaminya ketika Real Madrid menentang Mallorca, kelmarin.

Terdapat sedikit rasa sakit, kata Beckham. Saya berwaspada dan keluar padang tetapi ia akan menjadi OK.

Jersi merah baru England menampilkan tiga lencana singa di bahagian kiri dengan saiz yang sama seperti digunakan pada jersi 1966.

Pakaian baru ini hebat, 66 menjadi bahagian yang besar dalam sejarah negara kami dan jika mendapat sesuatu untuk dicontohi, ia begitu istimewa bagi kami, kata Beckham.

Ia satu perasaan yang hebat dan ia menjadi bahagian yang penting, ia kelihatan bagus dan kita akan lihat kemudian jika kami dapat mencapai tahap prestasi yang baik, .

Kami bekerja-keras untuk berada pada kedudukan kami sekarang, kami berada pada saingan final dan jika kami beraksi dengan baik serta mendapat sedikit peluang dan nasib baik, kami mempunyai bakat dalam pasukan ini untuk meneruskan kemaraan,

Beckham bukan seorang sahaja yang tidak cergas 100 peratus.

Kapten Liverpool, Steven Gerrard terhincut-hincut ketika kelabnya menang 1-0 mengatasi Manchester City, kelmarin.

Michael Owen, Ashley Cole, Sol Campbell, Kieron Dyer, Alan Smith, Chris Kirkland dan Owen Hargreaves juga berada dalam senarai kecederaan.

Owen menjadi model pakaian baru itu semalam tetapi dia tidak beraksi pada perlawanan esok kerana baru pulih daripada patah kaki. Dia cedera ketika pergelutan dengan penjaga gol Tottenham dan England, Paul Robinson.

Ia tidak tiba pada masa buruk dalam dunia, kata Owen. saya terlepas bermain banyak perlawanan kelab tetapi berharap dapat kembali dalam masa beberapa hari dan semua sistem akan berjalan.

Robinson lega Owen akan kembali cergas untuk ke Jerman.

Perlawanan menentang Uruguay ialah salah satu daripada tiga perlawanan persahabatan pra-Piala Dunia England dan digunakan sebagai persiapan berdepan Paraguay pada peringkat kumpulan.

Uruguay, juara dunia dua kali terlepas beraksi di Jerman selepas tewas kepada Australia pada playoff.

Jurulatih England, Sven-Goran Eriksson akan mengendalikan skuad itu untuk pertama kali selepas mengumumkan untuk meninggalkan negara itu selepas pusingan akhir Piala Dunia.

Pemain tengah, Frank Lampard tidak mahu kerakyatan pengganti Sven menjadi isu.

Eriksson, jurulatih berbangsa Sweden pertama bagi England dan sebahagian ahli Persatuan Bola Sepak mahu rakyat British mengambil alih.

Pada pandangan saya, dia perlu orang terbaik untuk tugas itu. Ia semudah itu, kata Lampard.

Bagi saya, ia bukan perkara penting kita perlu ada pengurus Inggeris, apa yang kita perlu ialah memiliki orang terbaik bagi memikul tugas itu.



- Agensi -




Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 06:20 PM | Show all posts
aiyooo.. red is so not the tenuks player punye kaler :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2006 06:46 PM | Show all posts
Originally posted by adbrutals at 20-2-2006 10:21 AM


kalo nak jersi TUMA, ADIBAS, MIKE...boleh dptkan la kat siam...:bgrin:


Itu kira biasa lagi. Tsunade pernah nampak t-shirt ADIDAS ditulisnya :dia: ADDRESS

member beli kat arau masa belajar dulu. dia sendiri pun tak sedar ejaan nama address tu sebab design mmg sebijik dengan ADIDAS.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-3-2006 05:07 PM | Show all posts



Jersi Penaja ADIDAS

Argentina





Perancis





German





Jepun





Sepanyol





Trinidad & Tobago



[ Last edited by HangPC2 at 1-4-2006 02:54 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2006 04:22 PM | Show all posts
huduh giler sepanyol punya sluar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2006 11:35 AM | Show all posts


Jersi Penaja NIKE

Australia



Brazil





Croatia





Belanda





Mexico



Portugal





Korea Selatan



Amerika Syarikat



[ Last edited by HangPC2 at 1-4-2006 04:47 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2006 10:10 PM | Show all posts


aku nak beli nyer.. ada kolar soit , leh pakai kerje..:cak:.. terperasan mcm abg mat bangla jap..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2006 10:13 PM | Show all posts


belum start wc dah ada satu koleksion..yg ini aku baru dpt.. ada member aky balik kursus dari jepun tlg belikan.. saper2 nak order boleh contact j sky..dia kan kat jepun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2006 10:11 AM | Show all posts
Originally posted by dollah_bedwi at 28-3-2006 10:13 PM


belum start wc dah ada satu koleksion..yg ini aku baru dpt.. ada member aky balik kursus dari jepun tlg belikan.. saper2 nak ...


ooo Order dengan J_Sky mesti kualiti adidas jepun berbeza dengan adidas malaysia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2006 10:19 AM | Show all posts
Originally posted by dollah_bedwi at 28-3-2006 10:10 PM


aku nak beli nyer.. ada kolar soit , leh pakai kerje..:cak:.. terperasan mcm abg mat bangla jap..


sebenar Belanda Buat Design macam Jersi Home belanda maser  Piala Dunia 1974 dan Jersi Away belanda Tahun 1905

Jersi Home 1974





Jersi Away 1905

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2006 01:46 PM | Show all posts
team gergasi kembali ke design retro pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2006 12:49 PM | Show all posts
Originally posted by adbrutals at 20-2-2006 10:21 AM


kalo nak jersi TUMA, ADIBAS, MIKE...boleh dptkan la kat siam...:bgrin:



tapi kalau yg 1st gred imitation dri siam 100% sama dengan ori maa.. takde laa nama "Adibas" "tuma" tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2006 12:57 PM | Show all posts
ini koleksi saya.. har.. har.. semua siam mari, 100% like ori..

Originally posted by HangPC2 at 11-3-2006 05:07 PM



Jersi Penaja ADIDAS

Argentina


















Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2006 01:39 PM | Show all posts
Originally posted by ctredzuan at 1-4-2006 12:57 PM
ini koleksi saya.. har.. har.. semua siam mari, 100% like ori..







[img]http://img100.imageshack.us/ ...


Cun memang Gred AA+  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2006 02:50 PM | Show all posts




Jenama Penaja PUMA


Arab Saudi



Angola



Cezch Republic





Ghana



Iran



Itali







Ivory Coast



Paraguay





Poland





Switzerland





Togo



Tunisia



[ Last edited by HangPC2 at 1-4-2006 02:56 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2006 03:04 PM | Show all posts



Jersi Penaja LOTTO


Ukraine



Serbia & Montenegro




Jersi Penaja MARATHON

Ecuador



Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2006 06:25 PM | Show all posts
fuh..!! yg lotto tu semua body tight..! mcm jersey naik beskal pulak :bgrin:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090865s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list