Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
206914
View
440
Reply

KOLEKSI GAMBAR Jersi Bola Sepak

[Copy link]

Author: HangPC2       Show all posts   Read mode

Post time 1-4-2006 06:27 PM | Show all posts
lain2 home jersey utk world cup 2006:


Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2006 04:32 PM | Show all posts
Aku minat jersey away Belande 1905
macam baju time skolah asrama dulu
agak2 ade lagi tak jersey2 lame dulu
mane ya ade stok juai??
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2006 07:54 PM | Show all posts
klai ni puma lak yg taja byk team wc.. tapi rimau pun dah kat tgh dah ala2 nike dgn adidas..

tapi design kebykkan team lebih kurang ajer.. yg teruk lotto , sebia dgn ukraine tu tukar warna ajer..

aku dah order dah baju oranje aku.. tunggu time sampai ajer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2006 01:06 PM | Show all posts
Kappa takde ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-4-2006 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by MetalFire at 3-4-2006 01:06 PM
Kappa takde ke


rasanyer tak der lah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2006 07:12 PM | Show all posts
Jersi Nike World Cup Australia





Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2006 10:30 PM | Show all posts
sape leh jadik tokan jersey siam nyer nih... yg gred A nyer laaa... berminat nak buat koleksi nih..

sape buleh jadik tokan .. kite order laa bundle...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2006 12:52 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2006 03:38 AM | Show all posts

Beza adidas japan dgn adidas malaysia

sapa2 klau berminat nak beli adidas dari jepun or korea, ia lain skit dari adidas malaysia....sebabnya adidas yang jual kat korea dan japan datang dari adidas yg dijual untuk US market....tak kisah la adidas equipment or adidas original.....tapi untuk adidas golf taylor made dan adidas fashion, den memang tak tau....kat malaysia, adidas yg dijual datang dari adidas untuk asian market.....rupa adidas japan/ korea dgn adidas malaysia tak beza, cuma yg beza dari segi tag dia....tag dia memang ada beza.....dan kadang2 adidas yg jual kat japan takda kat malaysia, sebab adidas tu jual kat japan ja dan dibuat oleh adidas japan....kadang2 barang yg dibuat oleh adidas japan di jual kat sini....nak tau, tgk ja kat plastik accessories adidas tu ada tertulis logo recycle dlm tulisan japan.....tp klau nak beli jersi japan versi World Cup, dapat beli kat japan lagi bagus sebab boleh dapat nombor dan nama pemain skali....sapa2 nak beli jersi arsenal yg ada logo adidas lama bleh cari kat Butil Bundle kat Pudu...second hand, tp harga mcm first hand! dekat RM 300 harganya!!! =P
Reply

Use magic Report

achmed This user has been deleted
Post time 20-4-2006 12:59 AM | Show all posts
tere la korang dapat soure gambar2 camnii.....
eh cam mane ni nak letak gambar cam korang ek.....
teringin gak aku nak antar gambar cam korang gak.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2006 11:46 AM | Show all posts
Belanda













[ Last edited by  HangPC2 at 4-5-2006 05:14 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2006 05:19 PM | Show all posts
Itali













Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2006 05:26 PM | Show all posts
England









Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2006 05:32 PM | Show all posts
Denmark





Sweden







Usa







Korea Selatan



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2006 05:41 PM | Show all posts
negara sepatutnya layak ke piala dunia tapi tak layak

Camerron





Nigeria







Senegal





Greece







Wales





Ireland





Reply

Use magic Report

bubusyg This user has been deleted
Post time 17-5-2006 02:41 PM | Show all posts
cantik aaa jersey2 tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2006 01:48 PM | Show all posts
Wehh saper nak jersi Holland (home) kaler oren tu, stock available 1 helai jek tinggal.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2006 11:43 AM | Show all posts
kelakar tengok Jersi Adidas Jepun terkoyak 2 .. masa perlawanan persahabatan dengan German 30/5/2006
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2006 12:59 PM | Show all posts
Aku Up thread ni.... !!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2006 09:59 AM | Show all posts
Adidas Original World Cup Collection



Muller Jersey



Beckennauer Jersey



Brazil Jersey





France Jersey 82



Italy Jersey 82



Japan Jersey 85



Cameroon Jersey



Tee









[ Last edited by  HangPC2 at 4-11-2006 05:08 PM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085831s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list