JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
198784
View
426
Reply

KOLEKSI GAMBAR Jersi Bola Sepak

[Copy link]

Author: HangPC2       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-4-2006 07:12 PM | Show all posts
Jersi Nike World Cup Australia





Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2006 10:30 PM | Show all posts
sape leh jadik tokan jersey siam nyer nih... yg gred A nyer laaa... berminat nak buat koleksi nih..

sape buleh jadik tokan .. kite order laa bundle...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2006 12:52 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2006 03:38 AM | Show all posts

Beza adidas japan dgn adidas malaysia

sapa2 klau berminat nak beli adidas dari jepun or korea, ia lain skit dari adidas malaysia....sebabnya adidas yang jual kat korea dan japan datang dari adidas yg dijual untuk US market....tak kisah la adidas equipment or adidas original.....tapi untuk adidas golf taylor made dan adidas fashion, den memang tak tau....kat malaysia, adidas yg dijual datang dari adidas untuk asian market.....rupa adidas japan/ korea dgn adidas malaysia tak beza, cuma yg beza dari segi tag dia....tag dia memang ada beza.....dan kadang2 adidas yg jual kat japan takda kat malaysia, sebab adidas tu jual kat japan ja dan dibuat oleh adidas japan....kadang2 barang yg dibuat oleh adidas japan di jual kat sini....nak tau, tgk ja kat plastik accessories adidas tu ada tertulis logo recycle dlm tulisan japan.....tp klau nak beli jersi japan versi World Cup, dapat beli kat japan lagi bagus sebab boleh dapat nombor dan nama pemain skali....sapa2 nak beli jersi arsenal yg ada logo adidas lama bleh cari kat Butil Bundle kat Pudu...second hand, tp harga mcm first hand! dekat RM 300 harganya!!! =P
Reply

Use magic Report

achmed This user has been deleted
Post time 20-4-2006 12:59 AM | Show all posts
tere la korang dapat soure gambar2 camnii.....
eh cam mane ni nak letak gambar cam korang ek.....
teringin gak aku nak antar gambar cam korang gak.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2006 11:46 AM | Show all posts
Belanda













[ Last edited by  HangPC2 at 4-5-2006 05:14 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2006 05:19 PM | Show all posts
Itali













Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2006 05:26 PM | Show all posts
England









Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2006 05:32 PM | Show all posts
Denmark





Sweden







Usa







Korea Selatan



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2006 05:41 PM | Show all posts
negara sepatutnya layak ke piala dunia tapi tak layak

Camerron





Nigeria







Senegal





Greece







Wales





Ireland





Reply

Use magic Report

bubusyg This user has been deleted
Post time 17-5-2006 02:41 PM | Show all posts
cantik aaa jersey2 tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2006 01:48 PM | Show all posts
Wehh saper nak jersi Holland (home) kaler oren tu, stock available 1 helai jek tinggal.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2006 11:43 AM | Show all posts
kelakar tengok Jersi Adidas Jepun terkoyak 2 .. masa perlawanan persahabatan dengan German 30/5/2006
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2006 12:59 PM | Show all posts
Aku Up thread ni.... !!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2006 09:59 AM | Show all posts
Adidas Original World Cup Collection



Muller Jersey



Beckennauer Jersey



Brazil Jersey





France Jersey 82



Italy Jersey 82



Japan Jersey 85



Cameroon Jersey



Tee









[ Last edited by  HangPC2 at 4-11-2006 05:08 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2006 08:48 PM | Show all posts
haku berkenan siot lettering baju Puma WC2006.....

sumer huruf lowercase..... cun giler....
Reply

Use magic Report

20vturbo This user has been deleted
Post time 22-6-2006 12:34 AM | Show all posts
wah,jersey ol skool..aku berminat nak cari jersey france 98,jermany era backenbauer la...kat area kl mana nak cari yek? boleh tolong tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-6-2006 03:33 PM | Show all posts
Originally posted by 20vturbo at 22-6-2006 12:34 AM
wah,jersey ol skool..aku berminat nak cari jersey france 98,jermany era backenbauer la...kat area kl mana nak cari yek? boleh tolong tak?


Butik G.S. Gill kat jalan T.A.Rahman dengan pertama kompleks
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-7-2006 05:11 PM | Show all posts
sekarang ni jersi dah murah kot...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 05:39 PM | Show all posts
kalo gi butik nike kompem mahal nye....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by maxomeara at 21-6-2006 08:48 PM
haku berkenan siot lettering baju Puma WC2006.....

sumer huruf lowercase..... cun giler....

tp material cam x cun je....
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2006 09:47 AM | Show all posts
jersey skrg lawa2 n canggih2 gitu.tapi aku suka jersi oranje...baru tapi stail lama.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2006 05:45 PM | Show all posts
Originally posted by nongkrong at 14-7-2006 09:47 AM
jersey skrg lawa2 n canggih2 gitu.tapi aku suka jersi oranje...baru tapi stail lama.


simple pun simple boleh buat pegi keje sebab ada kolar
Reply

Use magic Report

am_xcort This user has been deleted
Post time 27-7-2006 07:50 PM | Show all posts

jersi jersi jersi!!!

aku ade jual jc...sape nk contact aku am_xcort@yahoo.com...
harge cume 35 hinggit utk short sleeve...long sleeve 45 hinggit.....
semua design2 yg baru2 ade...mcm dlm gmbr yg koghang tunjuk tu lah....
sape yg nak jadi ejan tlg jual pon boleh..no hal...ade special aku bg....
Reply

Use magic Report

am_xcort This user has been deleted
Post time 27-7-2006 07:51 PM | Show all posts

jersi jersi jersi!!!

semua jersi yg aku jual jenis kain A.....baik punye kain...mcm original....free size....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045836s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list