Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27236
View
217
Reply

SWIMMING A.K.A BERENANG

[Copy link]

Author: BabeYSHa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-3-2006 04:26 PM | Show all posts |Read mode
Salamss all...

Meh nak survey tengok...antara kita2 neh musti ada yang terror berenang dan ada gak yg tak pandai berenang....Heheheh....

Haku dulu...Haku sket2 jaa pandai berenang...Itu pun kalo gi mandi air terjun je..selam pala lam 4-5 minit pastu angkat laa...pastue conget2 kaki kunun2 ikan duyung sampai paut kat batu blehla...:kant:...Kuikuikukuikk...Kalo mandi kat swimming pool mau lemas haku..Kakkakakaak..Penah haku masuk swimming pool...uyooo...takat dada air tue..(lupa..lama dah)..jenuh gak nak pegang bahu ngan kawan haku yg pandai benang...:malu:

Kowang lak?
:cak:




Single Polls, Total 76 Users voted
 
47.80% (76)
 
27.67% (44)
 
24.53% (39)
 

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 04:30 PM | Show all posts
aku xreti berenang....:bgrin:
kalu buat mcm b buat leh la... pegang batu pas2 angkat2 kaki...
konon2 cam berenang la tuh....
kalu kat laut plak... aku pakai pelampung.... muahahahahaha....
kat kolam aku mandi tepi2 je... sambil pegang kat tepi kolam tuh...
yg pasti.. aku x reti berenang....:bgrin::bgrin::bgrin:
macehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 04:40 PM | Show all posts
aku pandai berenang. dulu time kecik2 masa darjah 1-2  belajar swim kat parit depan rumah. pakai pelampung buah kepala yang dah tua tuh hehehe pengalaman lemass semasa belajar berenang  banyak kali gak. sib abg aku selamatkan ihikss

kalau swim kat pool mang favourite aku ehhe

tapi kalau swim kat laut seram skit pasal ombak melambung2. pernah lemas sebab kena gulung dengan ombak, lepas tu dah tak berani sgt nak berenang kat tengah takut di lambung ombak lagi :
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 04:54 PM | Show all posts
wah terernya babysha leh selam pala sampai 4-5 minit....
wa tabik spring la.......
karangni nak selam lebih 1 minit pun dah tak larat...
jarang swiming.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 04:54 PM | Show all posts
ehehe.. bley aa..

sket2.. tapi takleh lelama.. napas aku pendek
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 05:15 PM | Show all posts
berenang leh, tapi sampai sudah tatau nak stay/terapung kat satu tempat ... huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 05:33 PM | Show all posts
aku tak pandai berenang.
pernah nk belajar dr sorg member,dia pun pandai berenang sbb belajar sendiri
tp bila time aku buat, aku pukul dan tendang air kuat2 sampai tinggi melangit:lol
pastuh aku letih,tp aku masih berada ditempat yg sama:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 05:33 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 29-3-2006 05:33 PM
aku tak pandai berenang.
pernah nk belajar dr sorg member,dia pun pandai berenang sbb belajar sendiri
tp bila time aku buat, aku pukul dan tendang air kuat2 sampai tinggi melangit:lol
pastuh aku ...



wakakaka


leh imagine

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 05:35 PM | Show all posts
putri tau berenang, start belajar berenang masa umur 8 thn lagikk..best woooo...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 05:48 PM | Show all posts
Originally posted by MsAnonymous at 29-3-2006 05:33 PM



wakakaka


leh imagine


:bgrin:
kenapa aku tak gerak2 eh anon?:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 06:23 PM | Show all posts
aku tak pandai berenang. kalau ada poolside party aku dah warn kawan2 awal2, jgn tolak aku masuk swimming pool.... arwah plak aku nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 06:44 PM | Show all posts
aku boleh berenang..kalau duk kat swimming pool dlm 2-3 jam..ke hulu -ke hilir ..swimming pool kat tempat aku best wooo...romantik gitu kalau swiminng malam2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 08:26 PM | Show all posts
kau orang pompuan kalau berenang jangan lama-lama, kalau kilang tembakau tu terendam lama sangat...kang ada ramai orang yang mabuk free...



....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 08:27 PM | Show all posts
rasanye aku kategori pandai berenang aaa.... tp xler hebat mana... skills yg ade cuma freestyle ngan breast stroke..  floating anjing kadang2 fail...

swim kat laut xbrape pandai sbb nak main ngan ombak xreti ler... kalo swim kat pool mmg favourite ler... kire cam aktiviti tetap dah tu...

aku tau swim start umo 19 thn.. tu pon sbb amik course ngan bomba dan penyelamat... sampai skang reti...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 08:28 PM | Show all posts
Originally posted by shabib at 29-3-2006 08:26 PM
kau orang pompuan kalau berenang jangan lama-lama, kalau kilang tembakau tu terendam lama sangat...kang ada ramai orang yang mabuk free...



....

mana ade kilang tembakau... mandai je ko!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 08:29 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 29-3-2006 05:33 PM
aku tak pandai berenang.
pernah nk belajar dr sorg member,dia pun pandai berenang sbb belajar sendiri
tp bila time aku buat, aku pukul dan tendang air kuat2 sampai tinggi melangit:lol
pastuh aku ...

lawaknye.. cam aku dulu2 je.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 08:38 PM | Show all posts
Originally posted by HerSheys at 29-3-2006 08:28 PM

mana ade kilang tembakau... mandai je ko!!


mungkin tembakau dah habis dituai...kalau jenis ni beremdam 10 jam pun tak pe...



....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 09:06 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 29-3-2006 05:48 PM

:bgrin:
kenapa aku tak gerak2 eh anon?:stp:



ahaks..
salah gaya kuak lentang tu
:lol
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 10:38 PM | Show all posts
Originally posted by shabib at 29-3-2006 08:38 PM


mungkin tembakau dah habis dituai...kalau jenis ni beremdam 10 jam pun tak pe...



....

kau ni mesti suka hisap tembakau ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 11:12 PM | Show all posts
Ice boleh berenang, tapi gitu-gitu jer..Maksudnya freestyle..takdak teknik..Berenang di air tenang bolehlah..Tapi kalau air bergelora, memang hanyut sekalilah..

Pandai berenang pun sebab masa kecik, sekolah di UK mewajibkan student ke pool di leisure center 2 kali seminggu..sama macam pelajaran pendidikan jasmani. Tapi seingat ice, mereka asingkan antara pendidikan jasmani dan renang..So we gain in both areas.

I think sekolah awam di M'sia perlu buat mcm nie..Survival skills beb..Tambah lak anak melayu suka benar mandi lombong, mandi tasik semua nie..heheheh..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 11:14 PM | Show all posts
Ada niat nak belajar berenang betul-betul dr instructor..sebab jeles sungguh tengok cousin pandai wat kuak apa tuh..kuak dada eh..Me try buat..tercungap-cungap..salah teknik kot..

Tapi sampai sekarang lom belajar lagi sebab malu la nak pakai swimming suit...sekalipun all-girls lesson..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 11:15 PM | Show all posts
Originally posted by shabib at 29-3-2006 08:26 PM
kau orang pompuan kalau berenang jangan lama-lama, kalau kilang tembakau tu terendam lama sangat...kang ada ramai orang yang mabuk free...



....


tak faham..:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2006 11:21 PM | Show all posts
kepada yg suka berenang aku suggest kan pegi berenang kat kompleks sukan bangsar...dulu masa aku keje kat kl, selalu swimming kat situ...kadang2 bukan nak swimming pun..nak cuci mata...swimming pool kat situ tak separate laki pompuan... :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2006 02:47 AM | Show all posts
Originally posted by nasuha30 at 29-3-2006 11:21 PM
kepada yg suka berenang aku suggest kan pegi berenang kat kompleks sukan bangsar...dulu masa aku keje kat kl, selalu swimming kat situ...kadang2 bukan nak swimming pun..nak cuci mata...swimming poo ...


kalau byk laki mat salleh yg ensem2...aku nak pegi..hehehehe:cak::cak:
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2006 03:01 AM | Show all posts
kalau berenang dlm jarak 5 meter tu boleh a..
tapi kalau dah lebih tu...
tenggelam gak...sbb dh letih...:bgrin:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063623s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list