Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
26871
View
217
Reply

SWIMMING A.K.A BERENANG

[Copy link]

Author: BabeYSHa       Show all posts   Read mode

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 30-3-2006 09:34 AM | Show all posts
ai fobia dgn air... :kant: so kalau gi laut ke sungai ke waterfall ker duduk jer tgk org swimming...
kalau nak cecah air pun wat syarat jer kat gigi air.. hehehehe

tapi ada gak hajat nak gi swimming class, nak ilangkan fobia nih....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2006 09:47 AM | Show all posts
.....ni kena ajak geng ramai-ramai ..tangkap ai_ai_ai..... pastu campak kat swimming pool tu..... bagi ilang fobia....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2006 03:08 PM | Show all posts
Originally posted by ai_ai_ai at 30-3-2006 09:34 AM
ai fobia dgn air... :kant: so kalau gi laut ke sungai ke waterfall ker duduk jer tgk org swimming...
kalau nak cecah air pun wat syarat jer kat gigi air.. hehehehe

tapi ada gak hajat nak gi swi ...


nak ilangkan fobia..cube tarik napas n tutup idung pastuh rendamkan kepala dlm air...pasni sure ok..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2006 03:17 PM | Show all posts
Originally posted by penglipur at 30-3-2006 03:01 AM
kalau berenang dlm jarak 5 meter tu boleh a..
tapi kalau dah lebih tu...
tenggelam gak...sbb dh letih...:bgrin:


buat la "renang kapal", tak  banyak guna tenaga .. teknik mengapungkan badan macam buaya ahahaahha
Reply

Use magic Report

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 30-3-2006 03:50 PM | Show all posts
Originally posted by Hang at 30-3-2006 09:47 AM
.....ni kena ajak geng ramai-ramai ..tangkap ai_ai_ai..... pastu campak kat swimming pool tu..... bagi ilang fobia....


amboi...... wat dengki kat ai ehhh
kalau ai mati lemas ai jadik antu kejar hang
Reply

Use magic Report

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 30-3-2006 03:53 PM | Show all posts
Originally posted by miss_comel at 30-3-2006 03:08 PM


nak ilangkan fobia..cube tarik napas n tutup idung pastuh rendamkan kepala dlm air...pasni sure ok..


nak masuk swimming pool pun tak brani miss...
masa kecik2 penah ada org cuba lemaskan ai... sampai skrang takut dgn air...

kalau gi pool atau sungai ker msti pegang org kat seblah.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2006 03:56 PM | Show all posts
amboi...... wat dengki kat ai ehhh
kalau ai mati lemas ai jadik antu kejar hang


tak lemas nye....jangan takut....
..kalau lemas gak  ...nanti aku suruh...encik hyper bagi mouth to mouth........
hm... mesti terus baik.....
Reply

Use magic Report

ai_ai_ai This user has been deleted
Post time 30-3-2006 04:06 PM | Show all posts
Originally posted by Hang at 30-3-2006 03:56 PM


tak lemas nye....jangan takut....
..kalau lemas gak  ...nanti aku suruh...encik hyper bagi mouth to mouth........
hm... mesti terus baik.....


tak baik taw tolak ai takut tak sempat ngucap jer....
encik hyper tuh tah sempat ke tak nak bagi cpr kat ai.. ntah2 dier yg sesak napas
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2006 10:07 AM | Show all posts
ant pandai 'dead man's float' aje..kalau nak berkuak kaki tangan tu ada la beberapa meter ke depan..uwaaa.bila la nak pandai berenang
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2006 02:39 PM | Show all posts
Teringin nak berenang dalam pool
kalau pergi PD memang tak pernah cecah kaki kat air laut tu
Bukan apa.........dilla sering bayangkan kalau mandi kat laut tu tibatiba JAWS datang camanek
Mesti tak sempat nak lari
Tapi sebenarnya kan teringin sangat nak swimming


Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2006 09:19 PM | Show all posts
selalu sangat berenang ... since age 7 kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 12:36 AM | Show all posts
saya org kampung...age 5 dah belajar swimming kat sungai
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 02:35 AM | Show all posts
me, bak kata my hb, berenang macam batu, terapung bak ikan...
so reti berenang kat tempat yang cetek aje.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 09:52 AM | Show all posts
haku memang tak pandai berenang....
mandi laut pun pakai pelampung...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 01:18 PM | Show all posts
D minat swimming.. selalu swim untuk hilangkan stress
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 05:49 PM | Show all posts
B...

kalau nak belajar berenang...
intan buleh ajar B..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 11:22 PM | Show all posts
Originally posted by nasuha30 at 29-3-2006 11:21 PM
kepada yg suka berenang aku suggest kan pegi berenang kat kompleks sukan bangsar...dulu masa aku keje kat kl, selalu swimming kat situ...kadang2 bukan nak swimming pun..nak cuci mata...swimming poo ...

kat msn bkt jalil pon xseparate.. tp xbest lah... bnyk apek.. ekekekke... boroi2 lak tuh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 11:24 PM | Show all posts
Originally posted by ai_ai_ai at 30-3-2006 03:53 PM


nak masuk swimming pool pun tak brani miss...
masa kecik2 penah ada org cuba lemaskan ai... sampai skrang takut dgn air...

kalau gi pool atau sungai ker msti pegang org kat seblah.....

kes trauma lah ni ek.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 11:25 PM | Show all posts
Originally posted by sxyizreen at 5-4-2006 09:19 PM
selalu sangat berenang ... since age 7 kot

patutlah badan awak selim melim cam abatar tuh... ekekekkeke..

soli gulau jer..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 11:26 PM | Show all posts
Originally posted by casejulia at 6-4-2006 12:36 AM
saya org kampung...age 5 dah belajar swimming kat sungai

aku pon org kampung.. tp kat kampung aku xde sungai.. dah masuk bandar baru reti berenang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2006 11:26 PM | Show all posts
Originally posted by faraway at 6-4-2006 02:35 AM
me, bak kata my hb, berenang macam batu, terapung bak ikan...
so reti berenang kat tempat yang cetek aje.

yg air paras lutut tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2006 12:44 AM | Show all posts
Originally posted by HerSheys at 6-4-2006 10:26 AM

yg air paras lutut tu ke?

paras lutut.. itu teruk sgt..
kira yang mana me masih boleh bernafas kalau berdiri dlm air.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2006 12:53 PM | Show all posts
baru belajar tahun lepas
3 hari bole pandai breast stroke
even before tuh i think swimming la benda paling mustahil nak buat dlm hidup
tapi bila dah pandai, hari hari pegi
10 laps daily
suka sgt coz inilah hobi yg murah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2006 12:55 PM | Show all posts
teringin nak belajar other styles
especially butterfly yg susah tu
for those yg tak pandai swim lagi tu, try la, memang best
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2006 12:59 PM | Show all posts
baru belajar tahun lepas
3 hari bole pandai breast stroke


masa kecik-kecik dulu...wonder la.....macam mana dia orang berenang style ni...
....esp laki-laki....hm....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056775s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list