Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27026
View
217
Reply

SWIMMING A.K.A BERENANG

[Copy link]

Author: BabeYSHa       Show all posts   Read mode

simplyme This user has been deleted
Post time 29-4-2006 11:04 PM | Show all posts
voted...!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2006 12:06 AM | Show all posts
Dah vote dah :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2006 05:59 PM | Show all posts
saya suka berenang... tapi bila dah pregnant nie susah pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2006 06:33 PM | Show all posts

Reply #79 PregnantGurl's post

berenang ok gak..tapi yang best nya scuba kat laut..
Reply

Use magic Report

cherrycherry This user has been deleted
Post time 30-4-2006 06:42 PM | Show all posts
wow scuba

takut ada jerung

heheh
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 09:37 AM | Show all posts
kepada yang tak tahu berenang.. cuba-cubalah belajar.. seronok.. walaupun tak tau strokes, itu tak penting.. berenang ala-ala kampung je pun dah cukup seronok..

tak susah.. asalkan hilang rasa takut, cukup lah.. dijamin senang.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2006 05:09 PM | Show all posts
ermmm...Tanak belajar berenang dahlaa..;)  berenang atas katil dahlaa...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2006 06:26 PM | Show all posts
Originally posted by BabeYSHa at 2-5-2006 05:09 PM
ermmm...Tanak belajar berenang dahlaa..;)  berenang atas katil dahlaa...


awat atas katil ja B :lol
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2006 10:38 PM | Show all posts
aku tau berenang,,,yela kalo balik kampung...masa kanak2 asyik mandi kat tali air je...hehe.....skarang ni aku dah ajar hubby aku berenang,,,,dia pon dah terer...skrang ni kitaorg asyik g mandi kat air terjun je...sambil2 berenang,,,leh gak  exercise..sambil2 tengok2 ikan..siap beli gogel kanak2 lagi,,,hehe...testing je dulu....
Reply

Use magic Report

spidernfly This user has been deleted
Post time 18-8-2006 07:24 AM | Show all posts
i pandai berenang. i was in a swimming squad when i was in school.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 09:38 AM | Show all posts
berenang..oh..tidak..swimming pool ada kat area umah aku tuh..kalu aku gi pun sekadar nak makan kat kedai dpn pool tuh..tak pun temankan adik2 or anak2 buah aku swimming ramai2 kat situ..

aku tak reti berenang, menyelam, tak bole berendam lama2..pasal aku tak thn sejuk..kalu sejuk nanti kulit aku jadi merah2..agaknyer something wrong ngan temperature badan aku..takleh naik jetski..hatta membonceng skalipun..takleh naik bot yg kecik..mcm2 lagilah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 12:11 PM | Show all posts
berenang???
aku pun suka gak...

suka tengok pompuan berenang
sllrrppppp....!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 12:15 PM | Show all posts
hehe..smlm baru aku reti berenang skit2....ada semangat skit sbb baru beli swim suit...hehe...
best jugak rupanya berenang ni kan...
enjoy....
baru 2 hari blajar dah boleh berenang skit2 dah....
tenggelam timbul lagi la....
hehe...
i ll make sure by the end of this month aku pandai berenang...kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 12:19 PM | Show all posts
aku bukan setakat suka tengok pompuan berenang
tapi aku suka berenang sekali ngan diorg
ohh betapa indah dan nikmatnya dunia ini...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 02:57 PM | Show all posts
suka berenang... hobby... pandai?  bule la kot... lepas la 2 @ 3 laps kat swimming pool tu... anak2 pun dah pandai berenang... kalah mummy
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 05:11 PM | Show all posts

Reply #1 BabeYSHa's post

jgn je ko tenggelamkan member ko tu dah hahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 05:13 PM | Show all posts
anyway, i consider myself as a swimmer gak la.. ok la.. nak gaya apa je i leh wat.. kikiki..

p/s: tak larat nak wat syncronize swimming jer kikiki..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 05:49 PM | Show all posts
Bolehlah sikit-sikit....
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2006 06:19 PM | Show all posts
Originally posted by BabeYSHa at 29/3/2006 04:26 PM
Salamss all...

Meh nak survey tengok...antara kita2 neh musti ada yang terror berenang dan ada gak yg tak pandai berenang....Heheheh....

Haku dulu...Haku sket2 jaa pandai berenang...It ...


aku pndai berenang since umo 5thn.  dalam byk2 kuak aku suka kuak lentang.  kuak kupu2 aku x suka sbb nmpk mcm ppuan gatal je...tenggelam timbul tenggelam timbul...hhahahaa...

aku slalu jd bidan terjun ajo kwn2 aku berenang klau gi mndi laut.  pengalaman mengajo kwn2 aku nihh rupanya yg gemmok lg mudah terapung drp yg kurus...yg kurus berat tulang kut...hahahhaa...

majoriti sehari je ajo dorg dh pndai berenang tp x la sehebat nurul huda abdullah.  skadar pndai berenang, ok lah tuhh...cuma ade sorang je yg dh b'tahun2 aku ajo still xleh berenang lagi apatah lagi mengapung badan...aku pun xtau ngape...hahahaha...yg sorang tu lak dia boleh berenang tp gostan...org lain berenang ke depan tp dia ke belakang..orait jugak lah asal boleh berenang...

tp lagi beshhh ngajo budak kecik dr org beso...budak kecik kena ajo dlm kolam.  laut xleh kang x tertangkap, lemas lak...lepas je dia kt tengah sket then pndai2 la dia kuak cari tepian...endingnya mmg pndai berenang lah lepas tuhhh...aku guna cara ni ajo adik aku.  klau x yakin jgn ikut cara ni kang jd ape2 susah beb!

kesimpulannya:  yg x boleh nk berenang tu sbb dia fikir sgt dia tgh berenang..takut lemas lah takut dalam lah..relax ur mind..buang semua yg ada di fikiran...secara sendri bdn terapung..x caya, cuba laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2006 12:19 AM | Show all posts
reti skit2 jeq...
skang tgh amek swimming lesson ngan member haku...upah die jd private tutor..ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2006 08:37 AM | Show all posts

Reply #95 ati1402's post

swimming kat pool or bath tub...sorryyy ati im just kidding:nyorok:
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2006 06:50 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 19-8-2006 08:37 AM
swimming kat pool or bath tub...sorryyy ati im just kidding:nyorok:

hehehehe ko tuh memang:ketuk::ketuk:
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2006 04:28 PM | Show all posts
klaka2 la aku bace cite korang. aku plak kecik2 dah slalu lemas pastu selamatkn diri sendiri. ntah cemane leh slamat agaknye... alhamdulillah. pastu aku blaja berenang sendiri masa umo dlm 10thn. pastu bile aku tgk kat tv gaya berenang sume, aku try sendiri. blaja n practice. akhirnye aku pandai buat mcm2 gaya... aku jugak bole berenang dr permulaan hingga ke akhir tanpa amik nafas...

slalu gak aku jd pengajar utk mereka2 yg tidak pandai berenang... dan ada gak beberape kali selamatkn org yg hampir lemas. kalo aku gi camping anjuran skola ke ape dedulu, aku slalu jd coach bile masuk dlm sungai atau tasik... pengalaman aku, ehe ada yg bada nbeso, tp air tu takot. mcm gajah takot air. yg ada tu kurus takot air, mcm cicak kobing yg tejatuh dlm air, mencecet naik ke darat. yg aad tu br masuk dia dah ingat lemas. padahal cetek... memcm gelagat la yg klako...

nanti bile aku dah ade anak, aku akan pastikn dorang pandai berenang. pehtu aku nak jd tenaga pengajar la aku rase...

pasni aku nak gi amik lesen scuba. stakat arini aku cume penah gi snorkelling jek. mmg bes. kal oscuba lg nikmat rasenye... tp laki aku x suke aktiviti air... =(
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2006 10:55 PM | Show all posts
Originally posted by misery at 20-8-2006 04:28 PM
klaka2 la aku bace cite korang. aku plak kecik2 dah slalu lemas pastu selamatkn diri sendiri. ntah cemane leh slamat agaknye... alhamdulillah. pastu aku blaja berenang sendiri masa umo dlm 10thn. p ...

erk ko dah kawin ke misery??
hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2006 04:34 PM | Show all posts
HaKu MaSe BeLaJaR BeReNaNg!! 2 Kali NyaRis MaUt NaK LeMaS!! NaSiB BaiK X3 aKu daH PaNdai.. kaLu TaK.. TaK berPoreM LaH HaKu KaT SiNi.. KiH.. KiH...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062388s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list