Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27016
View
217
Reply

SWIMMING A.K.A BERENANG

[Copy link]

Author: BabeYSHa       Show all posts   Read mode

Post time 12-12-2006 11:49 AM | Show all posts
Pandai la jugak..tu pon sbb dok kampung
Pastu depan umah ada l;ak sungai..
Skang ni sungai tuh mmg takleh mandi dah..
Kotor ya amat..

Skang ni kalo tingin sangat nk benang gi swiming pool milik majlis perbandaran
sekali masuk 1.20..
Yg geramnyer..takleh berenang lansung..
Bebudak lelaki mai duk keliling kita..
Tadak privacy lansung..huh
Reply

Use magic Report

eyenee This user has been deleted
Post time 12-12-2006 03:11 PM | Show all posts
Originally posted by sxyizreen at 11-12-2006 05:14 PM

kesian ... sambung balik la




dah put on weight. segan nak pakai swimming suit. :nyorok:
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 03:16 PM | Show all posts
kuruskan balik badan ... then boleh pakai swimsuit seksi-seksi
Reply

Use magic Report

eyenee This user has been deleted
Post time 12-12-2006 04:30 PM | Show all posts
Originally posted by sxyizreen at 12-12-2006 03:16 PM
kuruskan balik badan ... then boleh pakai swimsuit seksi-seksi



dah malas. sebenarnya swimming suit sekarang tak semua yang seksi-seksi. ada juga yang menutup aurat. so pada yang bertudung jgn risau. banyak swimming suit yang menutup aurat walaupun memang nampakla bentuk badan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2006 06:45 PM | Show all posts
Originally posted by ji_ji at 12-12-2006 11:49 AM
Pandai la jugak..tu pon sbb dok kampung
Pastu depan umah ada l;ak sungai..
Skang ni sungai tuh mmg takleh mandi dah..
Kotor ya amat..

Skang ni kalo tingin sangat nk benang gi swiming pool mil ...

ko tarik jek seluar diorang...biyo diorang rase...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2006 11:48 AM | Show all posts
eeeiiiiii...atut..
kang derang terkam aku pulak cemana?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2006 01:05 PM | Show all posts
Originally posted by ji_ji at 13-12-2006 11:48 AM
eeeiiiiii...atut..
kang derang terkam aku pulak cemana?

diorang terkam kau??
kau terkam diorang balik.....!
ahakss!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2006 01:57 PM | Show all posts
hehe..sket2 je cecco pandai..berenang katak..:nyorok:
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2006 11:18 PM | Show all posts
Originally posted by a.ceCCo at 31-12-2006 01:57 PM
hehe..sket2 je cecco pandai..berenang katak..:nyorok:

bukan macam "woof woof" ker...??wakakakaka....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 01:43 AM | Show all posts
Dulu masa darjah 4 g blaja swiming kat Bandaraya nya Swiming Pool kat depan the Weld. Skang dah tutup.
Pastu weekends g swimming kat Mindef.

Pehtu, skang nih, dah 4 tahun tak swimming. sudh tak pandai. Tak timbul dah.. pehtu, tak leh tahan nafas.
Siapa tahu kat mana kelas blaja berenang utk perempuan dewasa kat area Shah Alam or damansara.
Atau yang dekat2 situ laa..
nak blaja swiming balik. Public pool malu lah nak g.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2007 10:39 PM | Show all posts
boleh la berenang sikit2... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 03:43 PM | Show all posts
alhamdulillah
aku pandai la jugak berenang...
tp berenang org kg la...
kalu nk masuk tandingan renang kupu2 ke, kuak lentang ke, kuak dada ke aku tak tau
tp boleh la berenang :cak:....
Reply

Use magic Report

mistygurl This user has been deleted
Post time 2-1-2007 04:08 PM | Show all posts
hurm berenang tak tahu kot...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2007 04:48 PM | Show all posts
ramai nya pandai berenang kt sini...
aku x reti la...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2007 11:24 AM | Show all posts
klu kat S.Alam bole belajar kat Uitm...lelaki & pompuan separate pool....ni aku nak pi attend 1st class this Sat....for external kena bayar RM150 for 10 classes...class twice a week:ah:
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2007 12:05 PM | Show all posts
sket2 jek..brenang n nyelam pon bleh :bgrin: trapung pon ok gak....
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2007 05:02 PM | Show all posts
x reti laaa berenang, umah x de swimming pool
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2007 11:41 AM | Show all posts
Originally posted by dessert_rose at 3-1-2007 05:02 PM
x reti laaa berenang, umah x de swimming pool


Kolam Indah Water dekat tak? Kalau dekat pi belajaq kat situ!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2007 05:55 PM | Show all posts
sikit2 je la....kalau kaki cecah lantai boleh tahan lagi....kalau tak cecah rasa cam nak pinsan ....

arituh kitorang wat training kat swimming pool...member tu tak reti imbang badan, dia cam nak lemas pastuh bantai lak dia jadikan bahu kita sbg tempat dia imbang badan.. abih dengan kita skali lemas ngan dia.Cih!
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2007 02:57 PM | Show all posts

Reply #40 DianaA's post

swimming memang pengubat stress yg berkesan....
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 10:15 AM | Show all posts
swimming ni best sangat, especially bila tgh stress, bila ada dlm air tu rasa free aje..... hilang segala masalah dlm kepala...... dan yang penting ianya merupakan satu senaman yang tak boring!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2007 05:14 AM | Show all posts
Gue tau berenang katak jek
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2007 10:45 AM | Show all posts
Originally posted by jejakamiang at 7-1-2007 11:41 AM


Kolam Indah Water dekat tak? Kalau dekat pi belajaq kat situ!


  lawak lah.. awak ni..

swim ala katak ke, anjing ke, anjing laut ke, .. paling penting kalau masuk dlm air, korang tak lemas & can survive! uncle aku pernah ciet pasal dia naik boat yg overloaded ke tioman.. tobat dia tak mau pi dah.. dah le life jacket tak de (masa dia beli tiket, org tu ckp ada! siot betul!) dia ckp, kalau boat tu capsize, anak2 dia je yg survive! he & wife jadi arwah le..

me, cuma tak bleh butterfly stroke! other strokes, cekap lah jugak, cuma bila race dgn budak2 junior sekolah fairview sini, mmg aku kalah! laju betul2 budak2 ni.

i swim pakai suit yg full body wetsuit mcm diving suit tu! tapi nampak bentuk badan juga lah.. segan jugak esp bila ramai pulak men at the pool. Sbb i pakai tudung, tapi bila swimming pakai suit yg nampk body shape pulak..! so, kalau rmai men, i tak jadi swim lah.. duduk la kat tepi pool, teman anak2 sambil borak2 dgn mak2 lain dgn berbungkus bathrobe! kalau pakai muslimah swimsuit tu, i rasa susah utk swimming secara serious lah.. kalau swim takat 3-4 lap pastu rilek2.. borak2, main dgn budak2 tu ok le..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2007 12:05 PM | Show all posts
Originally posted by alamanda at 27-4-2007 10:15 AM
swimming ni best sangat, especially bila tgh stress, bila ada dlm air tu rasa free aje..... hilang segala masalah dlm kepala...... dan yang penting ianya merupakan satu senaman yang tak boring!!  ...


betul
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2007 10:35 PM | Show all posts
sikit2 boley laa...x terer pon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084008s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list