Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
27293
View
217
Reply

SWIMMING A.K.A BERENANG

[Copy link]

Author: BabeYSHa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-12-2013 02:04 PM | Show all posts
syue86 posted on 12-12-2013 11:09 AM
mana nak cari kelas berenang area damansara ha???
pening dah

mek... area dsara den tk tau... tp yg terdekat deols ckp kat shah alam tu...
kelas samada seminggu 1 kali or 2 kali...
uol minat kah? iol minat tp tk de geng.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2013 04:41 PM | Show all posts
tehlaut posted on 12-12-2013 02:04 PM
mek... area dsara den tk tau... tp yg terdekat deols ckp kat shah alam tu...
kelas samada semingg ...

shah alam jauh teh
aku ni ade motor kepcai je nk ke mana
baju renang aku dah beli
semangat tol aku
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 08:35 AM | Show all posts
syue86 posted on 12-12-2013 04:41 PM
shah alam jauh teh
aku ni ade motor kepcai je nk ke mana
baju renang aku dah beli


sikit xajak
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 08:58 AM | Show all posts
inaniloquent posted on 13-12-2013 08:35 AM
sikit xajak

mana nak tau
kot2 hang pandalela punye cikgu renang
tak ke sedih aku ajak ko
hahaha

jum ah!
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 09:19 AM | Show all posts
syue86 posted on 13-12-2013 08:58 AM
mana nak tau
kot2 hang pandalela punye cikgu renang
tak ke sedih aku ajak ko

mane tahu aku jurulatih pandalela
kan dh kecoh seantero porum


Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 11:00 AM | Show all posts
inaniloquent posted on 13-12-2013 09:19 AM
mane tahu aku jurulatih pandalela
kan dh kecoh seantero porum

tgk la avatar ko
dh bley buat renang berirama dah ha
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 11:06 AM | Show all posts
syue86 posted on 13-12-2013 11:00 AM
tgk la avatar ko
dh bley buat renang berirama dah ha


hahaha......aku kalo berenang x terjun2
trus terbang


Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 05:31 PM | Show all posts
Aku x pndai berenang..wlaupn rumh dekt dgn sungai.. lpun tkut sangat air masuk tlinga..tlinga problem skit..
Nak belajar beranang.. sbb tunang aku suka aktiviti air.. gi pulau2..  tak kan nk mnonton jer nnti
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah aku kategori pandai berenang maybe berkat aku pernah lemas kecik kecik dlu... hehehe... aku paling suka apungkan diri aku bila dalam kolam atau sungai dan biarkan diri ku hanyut sambik rileks...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa buat aktiviti renang kat universiti dlu , kwn aku dua tiga org jugak fobia dgn air ni sampai menangis nangis. Kesian pulak tenguk n aku cuba hilangkan fobia dia pada air..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 12:27 PM | Show all posts
tak pandai la nak berenang..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2014 03:30 PM | Show all posts
teringin sangat nk berenang!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2014 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman student sekolah dlu punyalah gian nak berenang, aku pakat dgn dua org kwn gu berenang dalam kolah budak budak aspuri mandi... bika senior dtg bertempiaran lari... hehehe... teruk betul zaman tu... bila org dah x de aku buang la air dlm kolah tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2014 12:35 AM | Show all posts
hanasensei posted on 13-12-2013 04:31 AM
Aku x pndai berenang..wlaupn rumh dekt dgn sungai.. lpun tkut sangat air masuk tlinga..tlinga proble ...

baik u belajar berenang,
me belajar berenang sebab laki me berenang cam ikan,
bosan dibuatnya tunggu dia berenang so me belajar,
so sekarang dah boleh berenang sesama...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 04:51 PM | Show all posts
Saya suka swimming.. So far freestyle and breaststroke tu kira ok la.. Nak join  swimathon bulan 3 ni.. Selalu swim kat Pj Palms dan Kampung Pandan.. Ade sape nak join?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
X pandai....nak belajar tp malu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Share class swim class muslimah plz. Area kl slangor
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 10-5-2017 10:31 PM
Share class swim class muslimah plz. Area kl slangor

Nak join jgk kalau ada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list