Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
142899
View
521
Reply

Mari letak gambar travel yang pelik & unik kat sini.

[Copy link]

Author: chumpon       Show all posts   Read mode

Post time 10-4-2006 09:58 PM | Show all posts
Originally posted by Dunhill. at 10-4-2006 01:27 PM


class punya signboard :clap:
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2006 09:59 PM | Show all posts
Originally posted by noraidil_06 at 4-4-2006 04:06 PM

mok nik dekat kelantan i jumpa signboard awas kuda melintas, kat kg kawan i, dekat dgn KB. Lupa plak nama kg tu, tapi dekat airport. kelakar lak masa nampak signboard tu, sbb i nampak lembu je be ...



tuh mok nik rasa sekitar Pengkalan Chepa kot
tapi mok nik tak perasan ler ada signboard cam tuh lak
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2006 10:18 PM | Show all posts
Originally posted by mok_nik at 10-4-2006 09:59 PM



tuh mok nik rasa sekitar Pengkalan Chepa kot
tapi mok nik tak perasan ler ada signboard cam tuh lak

i pun rasa kat situ.tempat tu mcm denai je, tapi kereta boleh lalu le.tepi dia mcm ade terusan or a big parit.kawan i budak kg tu yg tunjuk signboard tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2006 09:49 PM | Show all posts
Originally posted by sherrina at 8-4-2006 11:49 PM
pulut,
wetbacks tu apa?

wetbacks tu  pendatang haram mexican masuk US, kawan sekelas pulut habaq depa panggae wetback pasai masa depa lari tu, depa kena berendam dlm sungai masa nak cross border until line clear..lepas tu depa lari la with their backs wet.tu pasai dipanggae wetbacks, sorang kawan aku wetbacks skrg dah american citizen, ngeri gak bila dia cerita , kena jalan kaki rentas gurun berhari pasai nak ngelak dr polis. last2 kena tangkap ngan polis, kena kerumun and all.. tak campoq dgn duit beribu lesap.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2006 10:52 PM | Show all posts
Di China

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2006 11:22 PM | Show all posts
Di Malaysia  (sori bukan obersi)
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2006 12:00 AM | Show all posts
Di New Zealand  (Sori ni bukan signboard)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2006 10:28 AM | Show all posts
Di Singapura... (biasa bagi pandangan aku... tapi pelik bagi sesetengah org kerana ada 4 bahasa utama)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2006 11:21 AM | Show all posts
lupa kat mana...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 01:16 PM | Show all posts
Salah satu kedai di Serangoon Road, Singapore

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 06:57 PM | Show all posts
takuttt...

jangan sesekali kau jejak restoran itu....DOSA..!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2006 12:54 PM | Show all posts
uuiiii.. dasat nye topic ni.. nak join tapi taktau nak download camne..  :stp:
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2006 01:01 PM | Show all posts
Originally posted by sutera_abadi at 28-4-2006 23:22
Di Malaysia  (sori bukan obersi)


yg ini kat pantai bersih ker? terliur aku tgk depa dok makan tu.pekena mee goreng mamak time ni mesti A punya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2006 02:32 PM | Show all posts
Ni erk...MJ amik mase jalan2 kat Champs Elysees, paris..MOD, jgn marah noooo...hik hik hik...:nyorok:



[ Last edited by  MrsJohn at 14-6-2006 02:36 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2006 12:25 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2006 12:26 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2006 12:27 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2006 02:33 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2006 03:23 PM | Show all posts
ceh.. tak senonoh punya nama jalan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2006 03:26 PM | Show all posts
Park di Lugano, southern Switzerland
4 bahasa - Italian, French, German, English

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2006 04:17 PM | Show all posts
Egobank... huh..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2006 09:06 AM | Show all posts
Aku jumpa benda ni kat Gunwharfs Quays . Demam world cup kot.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2006 05:38 PM | Show all posts
aku tak pernah jumpa yang pelik tapi aku gi tganu, mana2 iklan yg sama ada di kl, letak kat tganu semua model pakai tudung...bagi aku bukan pelik tapi swetttt...yg aku tgk tu antara yg aku ingat iklan Celcom Yasmin Hani pakai tudung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2006 01:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2006 02:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048955s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list