JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
13997
View
47
Reply

Kamen Rider Kabuto (2006)

[Copy link]

Author: leon_mclaren78       Show all posts   Read mode

Post time 13-7-2006 11:13 AM | Show all posts
Originally posted by leon_mclaren78 at 30-4-2006 03:10 AM
Awat la Kamen Rider alaf baru ni kalo kuar skali mesti bawak 3-4 geng??!! Takot ka lawan solo2?!! Semua start dari Agito... dia la memula bawak geng, sampai la ni jadik trend... puas nak mengingat  ...

Tu la pasal banyak citer2 Kamen Rider yang baru2 jadik hampeh... tapi yang paling hampeh bila takder motor... camaner nak digelar rider kalau takder motor, ye tak...?
Reply

Use magic Report

spypcss This user has been deleted
Post time 10-8-2006 01:04 AM | Show all posts
Originally posted by Squall-Leonhart at 13-7-2006 11:13 AM

Tu la pasal banyak citer2 Kamen Rider yang baru2 jadik hampeh... tapi yang paling hampeh bila takder motor... camaner nak digelar rider kalau takder motor, ye tak...?


ye2...betul tu....!:setuju:

bila nak kuar dvd movie
Kamen Rider Kabuto: God Speed Love
dah tak sabar dah ni...
dengar kabar dah kuar pangung kat saner..
5 ogos dia tayang kat saner..
malaysia entah biler......
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2006 11:22 AM | Show all posts
tak pernah sepanjang hayat aku...kamen rider movie keluar kat panggung malaysia...

  
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2006 02:32 PM | Show all posts
ayakk! apesal dh x post2 aku peminat kabuto ni weh!

Movie dia God Speed Love tu jgn harapla nk kuar kt malaysia ni :lol
tunggu kt torrent jer la. x pon kt kedai2 vcd ;)

Episode 28 dh kuar weh! Cpt cpt dload! XDDDD
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2006 10:03 PM | Show all posts
Kuar lagi sorang rider...
Siap leh buat Hyper clock up lagi tu...
Bila nak kuar 30 ni...?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2006 12:23 PM | Show all posts
kamen rider kabuto takde org minat pun kat sini, 'kamen rider' naruto ramai le yang minat....
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2006 11:50 AM | Show all posts
aku agak ske gak kabuto nih.

mane ek nk dl direct via net, aku nk # 33 above.
menarik gak. ada klaka... especially si scorpion tu. 1st gaji dia dpt byk penalty (denda, tolak gaji).pastu boleh lagi dia blagak bangga (bodo sbenanye) "i am the top of penalty". hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2006 12:57 PM | Show all posts
hi
Kenapa keluar bebanyak kamen rider. Sebab dia ada ikan... oops silap sebab ada kaitan ngan action figure( kalau pangge anak patung budak lelaki marah). Lebih banyak character lebih banyak action figure dan lain - lain barang termasuk vcd  boleh dijual....
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2006 02:16 PM | Show all posts
Kamen Rider Kabuto


















kabuto nih best sebab lebih kurang henshin pun macam faizu....
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2006 02:18 PM | Show all posts
Originally posted by matjan at 1-6-2006 10:46 AM




rider baru     Kamen Rider Gattack


mengingat aku kepada kamen rider G3/G3-X
Reply

Use magic Report

dsub1008 This user has been deleted
Post time 26-9-2007 10:06 AM | Show all posts
Originally posted by padlie at 31-8-2006 10:03 PM
Kuar lagi sorang rider...
Siap leh buat Hyper clock up lagi tu...
Bila nak kuar 30 ni...?



rider tu namenyer hyper kabuto n ada 1 lagi rider hyper zector...
tu sumer rider lagi power drpd kabuto.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2007 12:37 PM | Show all posts

Reply #27 spypcss's post

Kamen Rider Kabuto God Speed Love tak besyt la.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2007 12:53 PM | Show all posts
Kabutolah kamen rider moden plg best bagi aku-lagi best dari Faiz dan Kuuga. Tapi pilihan utama aku mestilah kamen rider Black dan Rx. Aku membesar dgn kedua2nya.
-Kabuto aku dah tgk habis. Sampai episod 50.Sekarang di Jepun tgh tayang kamen rider Deno pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2008 01:38 PM | Show all posts
ada upenye thread ni, tp nape takde owang???
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2008 04:00 PM | Show all posts
sekarang tahun 2008 thread nih tahun 2006
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2008 04:52 PM | Show all posts
kamen rider kabuto adalah kamen rider yang paling menarik untuk ditonton.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2008 03:32 AM | Show all posts
Eh.... thread ni ado rupanya. Awat masa aku demam Kabuto dulu aku tak prasan langsung thread neh eh

Banyak banyak rider dlm ni aku ske Gatack. Design solid. Lagipun dia satu-satunya rider yang bersikap "kemanusian" berbanding yang lain. The Bee giler, Sasword bengong, Drake sassy , The hoppers gay   Kabuto plak perasan bagus.... and he listen to his nanny to much

God Speed Love best la. To me, GSL sama best cam Missing Ace
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 08:43 AM | Show all posts

Reply #40 HangPC2's post

takkan dh takde yng tgk??
aku mmg ketinggalan...
tp better late than never kan??
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 08:44 AM | Show all posts

Reply #41 Idelgo's post

sbbnyer??? citer sket...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 09:02 AM | Show all posts

Reply #44 nzhass79's post

sebabnya? storyline dan rider-rider yg ada dlm siri ni



*aku jadik  tukang jawab
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 09:05 AM | Show all posts

Reply #43 nzhass79's post

Ada orang tgk tapi takda orang bincangkan lagi. Sekarang 2008 orang sibuk bincang pasal Kamen Rider Kiva jek
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2008 11:39 AM | Show all posts

Reply #46 HideGulz's post

ooo... ok ... tak kisah laaaa.. aku tgk je la sensorang....
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 11:10 AM | Show all posts
Hiro Mizushima Not Asked Back for Heisei Generations FOREVER




By : Jorge Salas
Published on December 24, 2018





The star of Kamen Rider Kabuto reveals he was not asked to be in the movie.



Hiro Mizushima replied to a comment on an Instagram post asking why he did not appear in the recently released Kamen Rider Heisei Generations FOREVER, the final movie in the Heisei series of Kamen Rider movies.

The actor replied, saying hes gotten the question many times and wanted to clear up any potential misunderstanding. Mizushima says he was never contacted about appearing in the movie.

The actor says he sees Tendou Souji, his character in the 2006 Kamen Rider series, as the starting point for his career. He does not consider the role his black history. (black history is a term used in Japanese referring to a period of time one would rather forget)  Mizushima goes on to say he appreciated working with the producers, directors, and the rest of the staff on the show. Mizushima went up on to wish the movie great success.

It was also recently revealed that Kamen Rider Den-O star Takeru Satoh appeared in the movie, making his return to the franchise for the first time in ten years.



via Instagram : https://www.instagram.com/p/BrpGQNHHZPG/

Sources : http://tokusatsunetwork.com/



Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 10:54 PM | Show all posts
there are any nearby without the use of any devices
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043866s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list