Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
113466
View
559
Reply

Complaints, Suggestions and Feedback

[Copy link]

Author: BeanDiesel       Show all posts   Read mode

Post time 2-12-2007 09:10 PM | Show all posts

Reply #4 blastoff's post

yeahhh...

me too...

and to mod bean diesel......new rulez new avatar...., huh? what a good sign....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2007 10:42 AM | Show all posts
Yup, that's the picture of me smiling half heartedly. Not as mean looking as I would prefer though. New avatar, new rules, new attitude, kinda. .

This is the mean one, taken 3 years ago out of boredom.





But I'm still serious though about this whole new approach though.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2007 02:55 PM | Show all posts
Originally posted by BeanDiesel at 3-12-2007 10:42 AM
Yup, that's the picture of me smiling half heartedly. Not as mean looking as I would prefer though. New avatar, new rules, new attitude, kinda. .

This is the mean one, taken 3 years ago out of ...


then, i think its time to be more careful here in RSF......
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2007 07:56 PM | Show all posts

Reply #6 BeanDiesel's post

geeeee..it was u? u are brave enough to put ur own face in the bod...even darsita is afraid to do so...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 06:41 PM | Show all posts
Originally posted by razhar at 3-12-2007 07:56 PM
geeeee..it was u? u are brave enough to put ur own face in the bod...even darsita is afraid to do so...


the two cannot be compared lah macam langit dan bumi   , I respect Bean a lot for his practical and rational ideas   

[ Last edited by  blastoff at 4-12-2007 07:16 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2007 06:44 PM | Show all posts

Reply #6 BeanDiesel's post

you look like a japanese mafia , the yakuza  
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 01:40 AM | Show all posts
Originally posted by BeanDiesel at 2-12-2007 12:25 PM
To all RSF participants,
Please take a moment and check out the RSF Rules thread up there to learn about the new rules that is to be effective immediately. On 11/27, Super Moderator DARSITA conf ...


It is indeed unfortunate that we have to introduce such such hard-core rules. I'm sorry to say that too many of you guys have been really out of control. It is shameful especially coming from the people who are supposedly the "defender" of their religions.

Any violation caught after this thread is opened will be penalyzed based on the new rules.


______________________________________________________________________________________________
A very pertinent reminder and action, thank you DeanDiesel.


Ahihuh.

[ Last edited by  Ahihuh at 5-12-2007 01:42 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 02:39 AM | Show all posts

Reply #9 blastoff's post

you dgn barney & friday pun bagai langit dgn bumi -- cara dia orang berhujah bukan setakat copy and paste dgn warna warni mcm kamu ~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2007 11:51 AM | Show all posts
Please refrain from comparing the moderators of this board. Darsita is my superior and I respect her and how she moderates.
Thank you.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 04:24 PM | Show all posts
Originally posted by DARSITA at 5-12-2007 02:39 AM
you dgn barney & friday pun bagai langit dgn bumi -- cara dia orang berhujah bukan setakat copy and paste dgn warna warni mcm kamu ~


Now we all muslims in here know lah your high regards and respect for Barney and friday13 , betul lah apa yang aku kata , dua orang tu anak emas kat bod ni    , ada SM siap defend dia orang berdua tu lagiii laa    peeewit   no wonder laa selama ini bukan main lagi mereka berdua tu kutuk  Islam dan orang Islam sesuka hati aje ..... ntah berapa ribu thread ye dah di buka oleh mereka berdua tu selama ini kat bod ni semuanya dianggap hujah bernas laa yee oleh kau ?    No wonder laa kau kutuk eastrun bukan main lagi sebab eastrun antara yang berani berdepan dan mematahkan hujah Barney selama ini , tercalar ego kau ke tengok dia mampu buat gitu pada anak emas kau tu ?   ...... keluarkan lagi laa apa yang ada kat dalam hati kau tu agar terserlah sikap kau yang sebenar .

Setahu aku apa yang aku copy paste kat bod ni selama ini cuma translation ayat Quran dan hadis nabi aje , selainnya tu adalah hujah aku sendiri dan yang aku tengok apa yang eastrun selalu copy paste pun juga adalah translation Ayat Quran dan yang selain dari tu kebanyakan adalah hujah dia sendiri juga . Kau ni anti ayat Quran dan hadis nabi ke sampaikan copypaste translation Ayat Quran dan hadis Nabi pun kau nak kondem ? Nak kena type dengan tangan baru ok ke segala ayat Quran dan hadis Nabi , what's wrong with copy paste plak ? ? Atau pun pada pandangan kau ayat Quran dan hadis nabi tak ada value untuk di copy paste buat tatapan orang bukan Islam ? Jawap , jangan tak jawap .

[ Last edited by  blastoff at 5-12-2007 05:18 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 04:28 PM | Show all posts
Originally posted by BeanDiesel at 5-12-2007 11:51 AM
Please refrain from comparing the moderators of this board. Darsita is my superior and I respect her and how she moderates.
Thank you.


alaaa , you have your own opinions laa , but I too have mine , no need laa for me to follow yours and no need for you to preach that I should accept blindly your so called superior's nonsensical actions and words    she's not my superior what , thank God for that .... btw I have the right to voice out my opinions and I'm not the kind of person who will respect people who are biased and who practice double standard towards their own fellow muslims  ..... respect cannot be forced laa , one must earn it actually .

[ Last edited by  blastoff at 5-12-2007 05:15 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2007 08:02 PM | Show all posts
Originally posted by DARSITA at 5-12-2007 02:39 AM
you dgn barney & friday pun bagai langit dgn bumi -- cara dia orang berhujah bukan setakat copy and paste dgn warna warni mcm kamu ~


I think u should ask BeanDiesal about 13Friday. He knows better what kind of debating skill 13Friday have.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 07:32 PM | Show all posts
kalau boleh la...MOD anggap mereka anak emas...maaf saya bersuara...dgn izin,
saya nak berbicara dgn mereka face to face boleh? di luar forum atau di pejabat cawangan saya di setapak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 08:00 AM | Show all posts

reliable sources

we need some reliable sources to support our debates hence some articles are essential rather than myself posting my own...sometimes,

so what is wrong with other people views in addition to my own???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2007 11:35 AM | Show all posts
I hope you guys find it easy to interpret the new rules as well as the existing ones easily and accurately. If you find it confusing, just tell yourself to be decent and respectful.

But I'm sure most of us here won't have any problem interpreting those rules. Afterall, most of us here are "so good" in interpreting not only the texts of their own religion, but those of others, from many different languages from all over the world. So, this must be a piece of cake.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2007 01:07 PM | Show all posts
Hi BeanDiesel,

How about this....


This message is sent automatically by the forum.


The following posts were rated by DARSITA.

QUOTE:
4,5,6

thread baru please........


Date: 14-12-2007 10:51 AM
Board: Religion, Spirituality and Faith
Thread: UPDATE: STRANGLED TO DEATH FOR NOT WEARING A HIJAB

Score: Credits -30
Reason: SPAM

why? because i am a Muslim??
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2007 03:49 AM | Show all posts
aku masuk sini pun sebab aku nak kejar si barney yg dok meracau kat board LP. Tapi nampaknya MOD kat sini ........hemmm ehemmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2007 04:58 AM | Show all posts

Kalau panggil orang 'Cerdik' dapat + 5 kredit tak Mod Divine?

Aku tulih bodh dapat - 5   kalau akau tulih 'cerdik' dapat + 5 tak?

This message is sent automatically by the forum.


The following posts were rated by DivinePonytail.

QUOTE:


QUOTE:
Originally posted by barney50 at 13-12-2007 04:35 PM


Apa itu ekor panjang dari negara Siam? Adakah Malaya berdekatan Indonesia atau Siam? Guna akal dan jangan reka sejarah baru. Melayu asal dari Palembang Indonesia dan  hijrah ke Malaya dengan ...
[Edited] Mmg patutlah hang balik India semula/ Kepulauan Melayu terdiri dari banyak tempat dan INdia TAK termasuk India ler.

[ Last edited by  DivinePonytail at 14-12-2007 10:53 AM ]
Date: 14-12-2007 10:08 AM
Board: Religion, Spirituality and Faith
Thread: The worst enemies of Islam

Score: Credits -5
Reason: Jangan panggil orang bodoh...


[ Last edited by  PakLongChat at 16-12-2007 05:01 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2007 08:34 PM | Show all posts
mana pergi thread naked lover?

mula2 mod divineponytail delete beberapa posting yg dia rasa tak elok.ok fine.

tapi mana pergi thread naked lover?
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2007 12:37 AM | Show all posts

Reply #180 PakLongChat's post

"Apa itu ekor panjang dari negara Siam? Adakah Malaya berdekatan Indonesia atau Siam? Guna akal dan jangan reka sejarah baru. Melayu asal dari Palembang Indonesia dan  hijrah ke Malaya dengan ...
[Edited] Mmg patutlah hang balik India semula/ Kepulauan Melayu terdiri dari banyak tempat dan INdia TAK termasuk India ler."


tolong..tolong.... aku tak nampak mana kah diantara perkataan ini ada sebut dan tulis perkataan 'bodoh'..ada sapa2 nampak ke? ..adakah yg menolak kredit tu tak reti bahasa melayu? dah duduk kat tanah melayu,kena le reti bahasa rasmi tanah melayu.....:@
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.297495s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list