Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29467
View
429
Reply

-- BERITA AHLI SKAC --

[Copy link]

Author: fleurzsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2006 02:03 AM | Show all posts |Read mode
Bravo..

Once again... Keep the good works dear admin...

[ Last edited by  jellypuff at 16-8-2007 05:19 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 10:13 AM | Show all posts
tahniah kak hannah naik pangkat jd mod 2 section lagi :pompom::pompom:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 10:16 AM | Show all posts
haaaiii ..... bertenggek di sini pulak kita,yaaaaa... CONGRATS kak Nor.. berjaya jugak akhirnya.... ya, ya.. mari sini bagi kacang rangup untuk Bianca.... hehehhehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 12-6-2006 10:24 AM | Show all posts
Assalamualaikum... bestnya.... seronok betul dah ada board sendiri...

yehhhhhhh...............

mmmuaaahhh kakhannah congrats... I luv you...

:love::love:

dah boleh ke  buka page baru ke transfer yang lama...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 10:26 AM | Show all posts
untuk hari dan esok  saja..

sesapa yg buka thread baru yg relevant kak noor akan bagi 20 credits..

untuk ucapan tahniah - +5 credits..

to be fair to all.. kak noor akan bagi credits sebelah malam.. sebab kalau tidak takut nanti terlepas pandang...

[ Last edited by  noor_hannah at 12-6-2006 11:28 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 10:57 AM | Show all posts
ok.. semua dah dpt kan.. hehehe... rajin2 lah posting sini ya..!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 11:21 AM | Show all posts
:tq: admin
tahniah sekali lagi kak hannah :pompom::pompom:

jom ramai2 kita meriahkan bod ni sambil

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 11:36 AM | Show all posts
ok.. yg belum dpt credits lagi.. nanti mlm kak noor akan buat penyerahan credits.. ini lebih adil dan senang nak pantau..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 11:38 AM | Show all posts
Originally posted by Lindt at 12-6-2006 11:21 AM
:tq: admin
tahniah sekali lagi kak hannah :pompom::pompom:

jom ramai2 kita meriahkan bod ni sambil http://i11.photobucket.com/a ...



mekaceh lindt... sokongan anda semua sgt2 di hargai...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 11:38 AM | Show all posts
weiitt weeitttt.. tahniah kak hannah.....
seronok nyaa tak laa celaru nak  posting atau baca mesej...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 12:02 PM | Show all posts
I say man, dah ada board baru pulak. Tahniah kat Kak Noor Hannah sebab terpilih jadi mod for this particular board. Ni kena rajin2lah saya buat sulam, patchwork or anything to do with threads & needles. InsyaAllah, sama2lah kita belajar kat sini nanti.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 12-6-2006 12:04 PM | Show all posts
Bestlah kakhannah dah transfer semuanya kat sini...

yang lama-lama tu banyak jugak tak dapat credit...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 12:19 PM | Show all posts
Originally posted by Lindt at 12-6-2006 11:21 AM
:tq: admin
tahniah sekali lagi kak hannah :pompom::pompom:

jom ramai2 kita meriahkan bod ni sambil http://i11.photobucket.com/a ...


alallaala Lindt... comeinyea smileyssss...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 12:21 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 12-6-2006 10:26 AM
untuk hari dan esok  saja..


untuk ucapan tahniah - +5 credits..



kak Nor.. kalau Bianca ucap tahniah sampai 10x, boleh dapat kredit x10 tak?  hehehehehehehe!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 12:36 PM | Show all posts
Tahniah Kak Noor... tengah taip pasal kurung riau tu.. bila posting tiba2 dah board baru lak.. terkejut gak..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 01:00 PM | Show all posts
BESTNYA..PATUTLAH LILY CARI2 THREAD LAMA2 KAT HL TAK JUMPA..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 03:08 PM | Show all posts
Originally posted by cats75 at 12-6-2006 11:38 AM
weiitt weeitttt.. tahniah kak hannah.....
seronok nyaa tak laa celaru nak  posting atau baca mesej...



mekasih cats.. boleh lah nanti kita on kan projek kita..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 03:08 PM | Show all posts
TAHNIAH!

semuga banyak ilmu yang dapat dikongsi di sini...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 03:10 PM | Show all posts
Originally posted by fleurzsa at 12-6-2006 02:03 AM
Bravo..

Once again... Keep the good works dear admin...



fluerza.. mari le jemput bertandang ... jgn segan2..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2006 03:12 PM | Show all posts
Originally posted by Baiduri Othman at 12-6-2006 12:02 PM
I say man, dah ada board baru pulak. Tahniah kat Kak Noor Hannah sebab terpilih jadi mod for this particular board. Ni kena rajin2lah saya buat sulam, patchwork or anything to do with threads & ...



bai.. mekaceh..

lepas ni boleh lah kita berlunjur sambil menyulam ye bai.. harap2 lepas ni bai semakin productive..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086483s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list