Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29487
View
429
Reply

-- BERITA AHLI SKAC --

[Copy link]

Author: fleurzsa       Show all posts   Read mode

Post time 25-6-2006 11:29 AM | Show all posts
I say man, tak sangka Kak Noor dah menerima menantu. Alhamdulillah. Tahniah buat Kak Noor. Beruntunglah menantu Kak Noor dpt emak mentua mcm Kak Noor. Dahlah pandai masak, pandai pulak menjahit & buat kraftangan lain. Semoga keluarga Kak Noor bertambah bahagia.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2006 02:19 PM | Show all posts
Semuga Allah melimpahkan rahmat dan kasih-sayangNya ke atas keluarga kak noor...

cepat-cepatlah timang cucu...boleh kita buka thread baru ...nenek ku/cucu ku pulak..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2006 05:46 PM | Show all posts
Maksuu pun ucap tahniah kat Noor dan kuarga, dengan bertambahnya ahli baru diharap lebih gumbira lebih meriah kehidupan Noor sekeluarga dan bertambah rancaklah agaknya Noor kat dapur.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 08:36 AM | Show all posts
Tahniah, K Hannah.......
Lesen dah bertukar dari 'L' jadi 'P'...... x lama lagi dapat lesen penuh.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 08:47 AM | Show all posts
kak noor ucapkan selamat datang kepada melur yg kini menjadi "pasangan hidup" kak noor di sini... marilah kita sama2 meriahkan bod ini bersama adik2 kita yg lain semoga rumah kita ini terus maju dan dapat menghasilkan sesuatu yg lebih positif...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 08:48 AM | Show all posts
bianca... pssttt.. kak noor pandai rebus keledek je.. itu totebag,cuba risik2 kat melur.. hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 09:32 AM | Show all posts
hehhee... tersenyum den baca thread ni.. thanx nani.. and to all ..nanti kak noor reply.. ni nak tarik napeh dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 10:24 AM | Show all posts

wish

ammboiiii... sukanya Bianca tengok nama yang tertera sebelah nama kak nor tu...

CONGRATS Kak Melur.... selamat menjalankan tugas!!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 26-6-2006 11:18 AM | Show all posts
Thank you...thank you... Bianca....

jemput...jemput minum nescafe.... sumbang-sumbangkanlah ilmu-ilmu yang ada tu... kakmelur bagi bunga melur... bertambah harum thread ni... sambil makan ubi keledek... menghirup haruman melur....


Originally posted by Bianca at 26-6-2006 10:24 AM
ammboiiii... sukanya Bianca tengok nama yang tertera sebelah nama kak nor tu...

CONGRATS Kak Melur.... selamat menjalankan tugas!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 11:53 AM | Show all posts
tak sangka... nak jadik ibu mertua pun berdebar jugak... :bgrin:
anyway.. tahniah pada kak hannah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 12:44 PM | Show all posts
tahniah utk pengantin...
dan jugak...parents pengantin...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 01:10 PM | Show all posts

TaHnIaH KaK MeLuR

tahniah, Kak Melur di atas perlantikan sbg mod di bod nih...
semuga kita sama2 dapat berkongsi dan menimba ilmu di bod nih...




- org yg suka baca, tp malas nk post -

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 01:16 PM | Show all posts
adik2.. mari kita ucap tahniah kat mod baru kita ni.. minta dia keledek rebus banyak2...
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 26-6-2006 01:38 PM | Show all posts
Terimakasih...terimakasih..pensel...

hari ni murah hati tau..... bagi free keledek... nak rebus...nak buat bubur caca....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 01:38 PM | Show all posts
wallaa... mod baruu...
tahniah kak melurrrr..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 01:56 PM | Show all posts
tahniah kak melur

semoga bod ini lebih sukses

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 02:01 PM | Show all posts
tahniah gak utk kak noor selamat menerima menantu..... apa la rasanye ye..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 02:01 PM | Show all posts
TAHNIAH Kak melur....waaaaaa...syoknya dah jadi sarjan...

best la kak hannah...ada geng yg ngam.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 02:14 PM | Show all posts
Originally posted by Iman_Baby at 24-6-2006 05:56 PM
Assalammualaikum...

Nani mengambil kesempatan ni..utk mengucapkan tahniah pd Kak Noor... kerana hari ni.. 24 June 2006 berakhirlah segala debaran di hati.. dan menjadi Ibu Mertua...

Harap kak hannah dpt berkongsi rasa dgn kami semua.. sbb akak le org pertama (yg nani tahu le) yg menyambut menantu dulu kat sini...



waalaikumsalam nani..

terima kasih atas penghormatan ini... kak noor rasa amat gembira sekarang sebab telah bertambah sorang lagi ahli keluarga.. harap2 meriah lah raya tahun ni...


tentang perasaan tu, mmg lah tak boleh nak cakap... sebab masa anak bagi tau ini pilihan hati dia.. sebagai parents, kami berkata2 apa kah ini yg terbaik untuk dia... kami bagi dia tempuh yg lama untuk berfikir, dan akhirnya, selepas itu, kami hanya berdoa pada ALLAH s.w.t., jika pilihan ini baik, maka mudahkanlah segala urusan, tetapi jika tidak, maka halang ia, walau pun di saat2 akhir..

alhamdulillah, semua nya berjalan lancar, kdg2 nak gelak, bila setiap minggu kak noor akan tanya anak, apamacam? ada rasa taks edap hati ke, rasa nak cancel ke... hahaha... sebab kak noor suruh dia minta petunjuk dari Allah s.w.t. ... mana tau kot2 ada pilihan lebih baik dari ini... jgn gelak ye.. tapi ini lah realitinya yg kak noor rasa, sebab bila kita dulu nak kawin, kita rasa pilihan kita yg terbaik, tapi when it comes to anak kita.. kita rasakan pilihan dia masih belum cukup baik... dan tertanya2 adakah yg lebih baik...

sebagai modern mom.. kak noor bersyukur sgt2 sebab hati kak noor tak sekeras ibu2 lain... kak noor n abg jamal lebih bersikap terbuka dan memberikan kebebasan anak2 membuat pilihan sendiri.. kami cuma nasihatkan apa2 yg patut, kalau dah sampai seru dia nak kawin, alhamdulillah juga...cepatlah nanti den naik pangkat lagi..

bersyukur sgt2 sebab abang jamal dpt melakukan upacara nikah dgn baik... dan menantu pun hanya dgn sekali lafaz je... (itu pun pratice 2 hari wooo!!!), tak boleh lupa saat anak kak noor dtg and peluk serta cium pipi kak noor, saat itu, airmata kasih ini tertumpah jua... sebelum tu, ok je, ini lah yg di katakan kasih sayang... syahdu bila tgk abang jamal dan menantu berpelukan... semoga yg baik2 sajalah yg dtg dalam keluarga kami ini nanti.. amin...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2006 02:16 PM | Show all posts
Originally posted by mc_nors at 25-6-2006 10:48 AM
tahnaiah K.Nor hanah....

semoga keluaga K.Nor lebih berbahagia dengn kedtangan org baru..makin berkembanglah keluarga K.Nor erk...he..he
camner rasanya menjadi Ibu mertuaku...ehh...ibu mertua.. ...



terima kasih nors... saat ini kak noor sedang bahagia mengecap nikmat menjadi mertua... hehehe.. kami selalu tergelak bila menantu asyik dok panggil auntie n uncle... susah betul dia nak sebut ayah n ibu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086543s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list