Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10954
View
8
Reply

UKURAN BAJU

[Copy link]

Author: MrsNor       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-7-2006 02:22 PM | Show all posts |Read mode
Saya ada buat sedikit jualan baju, selalunya baju yg sampai kepada saya tidak ada ukuran S,M,L,XL. Sedangkan customer selalu bertanyakan ini saiz apa? Ada ker saiz S.M,L, XL? Saya main2 agak aje mebgenai saiz ini. Saya hendak minta jasa baik kawan2 disini berikan kepada saya detail ukuran untuk menentukan  baju ber saiz S, M, L &XL. Saya dahulu dengan ucapan terimaksih kepada kawan2 yg sudi menolong saya.

[ Last edited by  noor_hannah at 24-1-2007 11:15 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 04:26 PM | Show all posts
Originally posted by MrsNor at 7-7-2006 02:22 PM
Saya ada buat sedikit jualan baju, selalunya baju yg sampai kepada saya tidak ada ukuran S,M,L,XL. Sedangkan customer selalu bertanyakan ini saiz apa? Ada ker saiz S.M,L, XL? Saya main2 agak aje me ...



MrsNor,

lindt tak reti psl jahit2 ni.  Mcm ni ke yg MrsNor maksudkan tu?

Sumber: Panduan Asas Menjahit Pakaian Wanita dan Kanak2
Penulis: Rusnah bt Hj Yusuf

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2006 06:00 PM | Show all posts
Originally posted by Lindt at 7-7-2006 04:26 PM



MrsNor,

lindt tak reti psl jahit2 ni.  Mcm ni ke yg MrsNor maksudkan tu?

Sumber: Panduan Asas Menjahit Pakaian Wanita dan Kanak2
Penulis: Rusnah bt Hj Yusuf
http://i11.photobuck ...


terimakasih banyak Lindt
saya begitu menghargainyasaya dah print dah :tq:
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 06:25 PM | Show all posts

Reply #3 MrsNor's post

kasihmu ku terima, MrsNor  
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 07:05 PM | Show all posts
Maksuu pun nak bagi kasih jugak kat Lindt, juga untuk MrsNor. Hehehe...
Tenkiu very much.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2006 02:01 PM | Show all posts
Originally posted by MrsNor at 7-7-2006 02:22 PM
Saya ada buat sedikit jualan baju, selalunya baju yg sampai kepada saya tidak ada ukuran S,M,L,XL. Sedangkan customer selalu bertanyakan ini saiz apa? Ada ker saiz S.M,L, XL? Saya main2 agak aje me ...



ni mrsnor yg jual blouse kat wanitamelayu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2007 11:14 AM | Show all posts
Originally posted by Lindt at 7-7-2006 04:26 PM



MrsNor,

lindt tak reti psl jahit2 ni.  Mcm ni ke yg MrsNor maksudkan tu?

Sumber: Panduan Asas Menjahit Pakaian Wanita dan Kanak2
Penulis: Rusnah bt Hj Yusuf
http://i11.photobu ...



lindt..ni ukuran untuk kanak2 ke?? untuk dewasa ada tak??
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2007 11:17 AM | Show all posts
saya nih jenis malas nak pi merayau carik blaus nih.. kalo ade orang mai jual kat opis nih kekadang tuh kecik.. tak berpadanan dan jugak tak selesa kalo pakai. nak tempah pun malas nak pi carik kain. hehehee..

p/s : akak bley kasi url akak tuh tak?? nak tengok blaus hehehhee
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2011 02:22 PM | Show all posts
saya ahli baru forum... ;)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088402s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list