JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
143741
View
745
Reply

Hi Newbies, mai sini sat (",)

[Copy link]

Author: yipun78       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-7-2006 11:25 PM | Show all posts |Read mode

Just to inform u all takut nanti kalo u all xde buat posting, bila ada thread ada RA tinggi u guys x leh masuk baca pula, so kalau ada masa please and i urge u guys please try make posting, no body will laugh at u if u make a mistakes, its all part of d learning process kan


[ Last edited by  yipun78 at 2-8-2006 11:40 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2006 11:42 PM | Show all posts

A'kum...

Oo.. mcm tu ye..
Bukan x nak participate tp x berape nk biasa nk b'forum nih..
Ok, next time I cube involve bnyk2..
Tq misz..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2006 11:54 PM | Show all posts
Originally posted by kali at 30/7/06 11:42 PM
Oo.. mcm tu ye..
Bukan x nak participate tp x berape nk biasa nk b'forum nih..
Ok, next time I cube involve bnyk2..
Tq misz..



:tq: hopefully u akan rajin berposting my dear, we need new input dari diff generation or thinking
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2006 11:55 PM | Show all posts
Noes I want to continue lurking!

LURK MOAR!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 12:00 AM | Show all posts
Originally posted by Eokboy at 30/7/06 11:55 PM
Noes I want to continue lurking!

LURK MOAR!



Y lak? jom lah join diskusi, jgn layan sama itu err balak kiasu tu.... :love:
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 12:04 AM | Show all posts
Orite...
Jomla kita ramai2 berforum...
Luas pengetahuan dan tambah kenalan...Rite..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 12:13 AM | Show all posts
Originally posted by kali at 31/7/06 12:04 AM
Orite...
Jomla kita ramai2 berforum...
Luas pengetahuan dan tambah kenalan...Rite..


:ah: :ah: rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari, sharing is caring n we share becoz we care kan
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 12:28 AM | Show all posts
Aah...
We care about our Ummah, Our Nation, Our Root, Our family and ourSelf...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 09:57 AM | Show all posts
kekadang malas nak buat posting. Susah nak masuk dlm perbincangan sebab MPSA memang ada clique dan posting kena ignore atau tak terjawab.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 10:05 AM | Show all posts
Originally posted by kimyee73 at 31/7/06 09:57 AM
kekadang malas nak buat posting. Susah nak masuk dlm perbincangan sebab MPSA memang ada clique dan posting kena ignore atau tak terjawab.



Laaaa camtu ek maybe depa pun x brp mahir dalam benda yg u posting, my fren, bersangka baik je lah.... nak kata clique? susah gak sbb so far yg i tau, every one here have different minat on certain subject.... give it a try k
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 10:14 AM | Show all posts
baikkkkkk... akan ku usahakan membuat posting bernas
Reply

Use magic Report

A380 This user has been deleted
Post time 31-7-2006 11:34 AM | Show all posts
Baru nampak thread ni. Aku newbie jugak. Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Reply

Use magic Report

A380 This user has been deleted
Post time 31-7-2006 11:35 AM | Show all posts
Originally posted by kimyee73 at 31-7-2006 09:57 AM
kekadang malas nak buat posting. Susah nak masuk dlm perbincangan sebab MPSA memang ada clique dan posting kena ignore atau tak terjawab.


Gitu pulak gayanya? Ada betoi ka??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 11:40 AM | Show all posts
Originally posted by A380 at 31/7/06 11:34 AM
Baru nampak thread ni. Aku newbie jugak. Assalamualaikum dan selamat sejahtera.



waalaikumussalam

Originally posted by A380 at 31/7/06 11:35 AM

Gitu pulak gayanya? Ada betoi ka??



mana ade, tp its common kan, kat mana2 bod military pun, mungkin sbb depa minat mende yg sama, lagi satu kan dah lumrah perangai org lelaki, mana nak suka quote org lain , so kebanyakannya suka jadi Lone Ranger ;) suka carik info n paste kan so ramai kawan2 leh baca.... x jadi masalah kan?
Reply

Use magic Report

A380 This user has been deleted
Post time 31-7-2006 11:48 AM | Show all posts
Ni aku nak tanya jap sket cik puan moderator (dah jadi sesi soal jawab pulak gamaknya) korang tak ambik apa2 tindakan ke kat satu forummer yg aku rasa sungguh biadap tu? Dah sampai tahap main2 kan agama tu. Aku rasa kau pun tau sapa. Aku tak tau sejarah kat sini, tapi nak jugak tanya.

Terima kasih.
Reply

Use magic Report

mat_toro This user has been deleted
Post time 31-7-2006 11:53 AM | Show all posts
Originally posted by kimyee73 at 31-7-2006 09:57 AM
kekadang malas nak buat posting. Susah nak masuk dlm perbincangan sebab MPSA memang ada clique dan posting kena ignore atau tak terjawab.


Who are you??  You've posted before ka??  Never noticed laa... huargh huargh huargh... just kidding... wanna know why sometimes people don't repond??  Because they got nothing to respond to... i.e. you ask about navy stuff and the navy fanatic ain't around to reply while those who are around are airforce or army fanatics... or because they have nothing to relate with your posts... This board is the first board I entered in Cari... never had any problems like you said... but keep posting sooner or later someone will reply... so long as you don't ask questions that is military secret...
Reply

Use magic Report

mat_toro This user has been deleted
Post time 31-7-2006 11:55 AM | Show all posts
Originally posted by A380 at 31-7-2006 11:48 AM
Ni aku nak tanya jap sket cik puan moderator (dah jadi sesi soal jawab pulak gamaknya) korang tak ambik apa2 tindakan ke kat satu forummer yg aku rasa sungguh biadap tu? Dah sampai tahap main2 kan  ...


dah report... kalau lu rasa dia buat racist remark lagi lu tekan butang report & tick kat tiga2 admin, Smod & mod report lu tuh... pastu tulis la apa yg lu rasa komen melampau tuhh...
Reply

Use magic Report

A380 This user has been deleted
Post time 31-7-2006 12:04 PM | Show all posts
Originally posted by mat_toro at 31-7-2006 11:55 AM


dah report... kalau lu rasa dia buat racist remark lagi lu tekan butang report & tick kat tiga2 admin, Smod & mod report lu tuh... pastu tulis la apa yg lu rasa komen melampau tuhh...


Hoooo..itu pasal ada satu posting aku tadi kena delete kot? Ada yg mereport ke? So dia orang (moderator) tak delete itu makhluk punya posting tu nak kasi dia naik tocang ke? Or to make a fool out of him?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 12:09 PM | Show all posts

A'kum..

Jgn amek atila kalo xde response utk our post...
Hidup mesti ceria...
Nanti2 adala orang yang response nye...
k fren...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 12:10 PM | Show all posts
Originally posted by A380 at 31/7/06 11:48 AM
Ni aku nak tanya jap sket cik puan moderator (dah jadi sesi soal jawab pulak gamaknya) korang tak ambik apa2 tindakan ke kat satu forummer yg aku rasa sungguh biadap tu? Dah sampai tahap main2 kan  ...


nak amik tindakan camne bang, bila kawan kita pun melatah ikut stail dia mende senang nak setel kalo x ikut balak sengal tu melatah, biarkan dia ngan posting meraban dia cukup masa u all tekan button report tu cc sekali kat Smod ngan Admin, sbb nyawa dia liat untuk dipadamkan dalam bod ni.... so ingat lah untuk iggy je posting dia yg xde isi tu, so dia akan merapu tahap gaban dan wa leh lah buat process memotong kredit dia muahahahhahaha (kijam gak wa ni ek wa x pernah pasan lak)

So ingat, nampak posting balak sengal tu, just skip skip n skip, k....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050044s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list