Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
147734
View
747
Reply

Hi Newbies, mai sini sat (",)

[Copy link]

Author: yipun78       Show all posts   Read mode

Post time 31-7-2006 12:13 PM | Show all posts
Mana yang aku rasa tak relevan dengan thread aku delete..aku tak kira sapa...
Reply

Use magic Report

mat_toro This user has been deleted
Post time 31-7-2006 12:13 PM | Show all posts
Originally posted by A380 at 31-7-2006 12:04 PM


Hoooo..itu pasal ada satu posting aku tadi kena delete kot? Ada yg mereport ke? So dia orang (moderator) tak delete itu makhluk punya posting tu nak kasi dia naik tocang ke? Or to make a fool o ...


Errr... some sort of psychological warfare going on actually... kita tolerate dia punyer perangai tapi dia duduk kat sempadan hinting his intentions but not expressing them... so takleh report gak... tapi sebelum nih dia ada gak terkeluar statement racist & dipotong kredit & delete posting... kita punya pihak pun kalau keluar racist remark akan terima nasib yg sama... tapi don't take him seriously laaa... some of us like seeing him make an arse of himself...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 12:22 PM | Show all posts
Originally posted by A380 at 31/7/06 12:04 PM


Hoooo..itu pasal ada satu posting aku tadi kena delete kot? Ada yg mereport ke? So dia orang (moderator) tak delete itu makhluk punya posting tu nak kasi dia naik tocang ke? Or to make a fool o ...


Cik Abang, kami Mod's x leh nak delete posting forumners sesuka hati kami walaupun dah tahap gaban wa tension ngan balak sengal tu, inikan pulak u all yg x bagi wa masalah ;) selalunya kalau ada thread gado, abg Mod  akan split posting gado masuk thread kosong, kira cam bersihkan lah tp disebabkan sengal ni hard core menduga sejauh mana kuatnya mental kita dia akan buat apa saja yg dia rasa untuk provoke, so gunalah jari jemari lu yg macho tu untuk menekan button REPORT , dan dan tu gak wa akan masuk ala Tun Fatimah, untuk memotong kredit dia yg penat2 dah dia kumpul, sampai lah dia menjadi BEGGAR (akan ku tunggu masa tu dgn sabar :lebai

So ingat, jgn join sengal tu punya band wagon k....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 12:22 PM | Show all posts
Originally posted by alphawolf at 31/7/06 12:13 PM
Mana yang aku rasa tak relevan dengan thread aku delete..aku tak kira sapa...



err
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 02:25 PM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 31-7-2006 12:22



err


hehe....adil la kan...lagipun kalau padam satu posting tinggalkan satu lagi nampak janggal la plak..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 02:38 PM | Show all posts
Originally posted by mat_toro at 31-7-2006 11:53 AM


Who are you??  You've posted before ka??  Never noticed laa... huargh huargh huargh... just kidding... wanna know why sometimes people don't repond??  Because they got nothing to respond to...  ...


:setuju::setuju::setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 05:37 PM | Show all posts
problemnye takde idea nk tulih ape :hmm:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 06:02 PM | Show all posts
Originally posted by polisdin at 31/7/06 05:37 PM
problemnye takde idea nk tulih ape :hmm:



man man dulu... bagi panas sket jentera minda kalau x, fokus kat subjek yg u all suka mah, piece a cake je pada korang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 07:27 PM | Show all posts
Originally posted by mat_toro at 31-7-2006 11:53 AM


Who are you??  You've posted before ka??  Never noticed laa... huargh huargh huargh... just kidding... wanna know why sometimes people don't repond??  Because they got nothing to respond to...  ...

Newbie normally ask question more than provide information or involve in heavy discussion. If after several questions and you don't get any response, so better stay as a lurker...

I do get some response. Reason why sometime I felt ignored is for example, when I gave my opinion during certain discussion. No response. Someone else (an old timer) later gave about the same opinion, there will be tons on response. So now I do not ask questions anymore and seldom involved in the discussion unless on topic that I'm very interested, and that also I do not expect any response anymore. Actually I was quite surprised when a few mod/forummer up my point for posting the Absalon photo . Thank you for that. Well, sorry for whining here. Talk to u guys... sometime...later
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 07:33 PM | Show all posts
Originally posted by kimyee73 at 31/7/06 07:27 PM

Newbie normally ask question more than provide information or involve in heavy discussion. If after several questions and you don't get any response, so better stay as a lurker...

I do get som ...



Atleast we know what u guys be facing here thanx for the feedback, its good to know rather than us assuming u guys juz want to read instead of participate, but like cik Mat were saying, its depend on someone who familiar with what u guys posting to have counter reply or to have same opinion ;)...

The credit given is a bonus for u coz we like d info u posted so hope u can join us more actively in d future....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2006 07:40 PM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 31-7-2006 07:33 PM



Atleast we know what u guys be facing here thanx for the feedback, its good to know rather than us assuming u guys juz want to read instead of participate, but like cik Mat were saying, it ...

:setuju::setuju::setuju:

ini bukan sokong sesaje tau mod yipun.........ni sokong nak tambah kredit nih.....ehehehehe:bodek:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2006 07:46 PM | Show all posts
Originally posted by bravotwozero at 31/7/06 07:40 PM

:setuju::setuju::setuju:

ini bukan sokong sesaje tau mod yipun.........ni sokong nak tambah kredit nih.....ehehehehe:bodek:


cess kang lastik lu kang, err balang pinat yg anda idamkan sedang kekeringan..... tunggu sat Admin top up bagi wa 500 pinat hehehehehe akan wa lenjankan untuk 3 bod muahahahahahah :devil:

p/s: kalau Admin terbaca ayat ni, hanya lakonan semata ....
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2006 05:00 PM | Show all posts
Hmm, i didn't notice this thread before. Welcome to all newcomers!
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2006 05:01 PM | Show all posts
Originally posted by kimyee73 at 31-7-2006 07:27 PM

Newbie normally ask question more than provide information or involve in heavy discussion. If after several questions and you don't get any response, so better stay as a lurker...

I do get som ...


What sorta questions? Been busy lately so couldn't check on this board as often as i used too (commitments, cute students etc)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2006 05:04 PM | Show all posts

ramainya ..... anak buah :P

Members Visiting this Forum  

marzianawati83   A380   mmc   flysheet   RainbowSix   yipun78   gerut-gerut  
Laxamana.   huskers   taiaha   HISHAMZAIN   bravotwozero   ZISAM   IceMallet  
PlutoNium   kali   nizam_syah82   mat_toro   jawat   agyptlani
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2006 06:02 PM | Show all posts

A'kum..

Penat la petang nih..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2006 06:04 PM | Show all posts
wslm........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2006 06:07 PM | Show all posts
Wassalam kali... penat ek? buat pe? gi sekodeng awexxx ek :kerek:
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2006 07:59 PM | Show all posts
mana ada g skodeng..
Jadual packed la hari ni misz...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2006 08:01 PM | Show all posts
so apa bikin ....dah dinner ke lom?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.870176s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list