Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
147732
View
747
Reply

Hi Newbies, mai sini sat (",)

[Copy link]

Author: yipun78       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-8-2006 07:43 AM | Show all posts
Originally posted by pakcik_d7668 at 4/8/06 07:22 AM


sori arrr....pakcik dah 5 kali baca tapi tak paham apa yang hang nak cakap tu.....hehehe
boleh translate tak? :hmm:



Pakcik ni kan mesti B20 ni mengalami sindrom nak balik M'sia :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2006 04:22 PM | Show all posts
Kita ni dimasukkan  kategori newbie sbb bertahun - tahun dok  baca je forum orang ...lepas tu tergerak  hati nak register sbb ada .....tempat2 tertentu tak leh masuk...rugi bebeno rasanya. Anyway ...here I am  to stay ..kah kah kah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2006 04:24 PM | Show all posts
Originally posted by Zielah at 4-8-2006 04:22 PM
Kita ni dimasukkan  kategori newbie sbb bertahun - tahun dok  baca je forum orang ...lepas tu tergerak  hati nak register sbb ada .....tempat2 tertentu tak leh masuk...rugi bebeno rasanya. Anyway . ...

ahlan wa sahlan wamarhabanbikum..........
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2006 04:25 PM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 4-8-2006 07:43 AM



Pakcik ni kan mesti B20 ni mengalami sindrom nak balik M'sia :cak:


:setuju::setuju:.......;x sabaq dah nak balik mesia nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2006 04:36 PM | Show all posts
Originally posted by bravotwozero at 4/8/06 04:25 PM


:setuju::setuju:.......;x sabaq dah nak balik mesia nih



:hmm: ni dah berapa kurun x balik ni kanda? sian akak ek
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2006 04:42 PM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 4-8-2006 04:36 PM



:hmm: ni dah berapa kurun x balik ni kanda? sian akak ek

sudah empat purnama.......tidak sabar rasenyer kanda hendak bertemeu dinda yipun.........hehehehe:pmuka:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2006 04:50 PM | Show all posts
Originally posted by bravotwozero at 4/8/06 04:42 PM

sudah empat purnama.......tidak sabar rasenyer kanda hendak bertemeu dinda yipun.........hehehehe:pmuka:



uikkkssss 4 purnama? dat wan oso kenot tahan kah? Kang dinda kene gi Afrika 4 tahun, camne pulak, aiseyman :ting:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2006 04:56 PM | Show all posts
Originally posted by Zielah at 4/8/06 04:22 PM
Kita ni dimasukkan  kategori newbie sbb bertahun - tahun dok  baca je forum orang ...lepas tu tergerak  hati nak register sbb ada .....tempat2 tertentu tak leh masuk...rugi bebeno rasanya. Anyway . ...


Kah kah kah kantoi, ooooo free reading ye :kerek:

Jap, welkem to bod yg penuh hura hara tp wa nak stress sat, we all x racist ah :bgrin: mana tau lu dok baca posting sesetengah thread kang

Apa pun untuk thread 'tertentu' kami galakkan penggunaan bahasa loghat so reti2 ler ye....  nak makan ke nak minum ke nak ada org ushar lu, sila ke thread borak , err nak tempek pic babes in army suit, sila ke thread Babes....

err jgn lupa Poll pasal Boxer ... kalau x leh vote, mmg sah ler bawah umo ye... muahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2006 12:48 AM | Show all posts
Originally posted by alphawolf at 2-8-2006 04:59 PM
Apasal yang posting dalam ni ramai otai bukan nubi? :nerd:


otai ker?????..... hak... :cool:
Reply

Use magic Report

terang This user has been deleted
Post time 5-8-2006 09:38 PM | Show all posts
suka lepak kat forum tentera ni... banyak info yang dapat...... tapi nak buat posting tak tau pulak. baca jehlah jawapannya
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 12:47 AM | Show all posts
pirst time masuk board nih...hye yip..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 02:03 AM | Show all posts
yip xde ........die kate die gi clubbing, balik tengah pagi...........hehehehe......
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 01:58 PM | Show all posts

A`kum.

Sori lama x join..
lap top I rosak le...
Nk kena tggu repair...
guna pc kawan kejap...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 02:21 PM | Show all posts
wslm, so ape cite ari nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2006 05:07 PM | Show all posts
Originally posted by gzagrath at 5/8/06 12:48 AM


otai ker?????..... hak... :cool:



err last wa check lu otai, kalau ikut kredit ler ;)
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 05:10 PM | Show all posts
alloo mizz yip..........ape cite malam semalam happening ke?

[ Last edited by  bravotwozero at 6-8-2006 05:12 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2006 05:12 PM | Show all posts
Originally posted by terang at 5/8/06 09:38 PM
suka lepak kat forum tentera ni... banyak info yang dapat...... tapi nak buat posting tak tau pulak. baca jehlah jawapannya



man man lah dik nun/bang.... tp kalo dah baca mesti dah paham topik tu kan so leh lah start komunikasi ngan kawan2 yg lain dalam topik yg disukai tu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2006 05:14 PM | Show all posts
Originally posted by bravotwozero at 6/8/06 05:10 PM
alloo mizz yip..........ape cite malam semalam happening ke?


Happening cam biasa Kanda, balik kul 4am
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 05:15 PM | Show all posts
Hari ni..
Ok ja...
Tp bising la..
Budak2 dok praktis utk merdeka parade kat kuching...
Nak rehat pn x tenteram...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2006 05:15 PM | Show all posts
mak aih kul 4 baru balik......tu sah membuta sampai kul 12 td.........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082971s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list