Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
421824
View
1654
Reply

RUMAH/BILIK/APARTMENT SEWA (Latest at page 45)

  [Copy link]

Author: bebeh       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-8-2005 06:41 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by Syd at 26-11-2010 19:20
SEPERTI YG DAH DIMAKLUMKAN, SEBARANG JENIS IKLAN AKAN DIAMBIL TINDAKAN

SEMUA THREAD RUMAH SEWA TELAH DIMERGEKAN DISINI, BGAIMANAPUN TERDAPAT SEDIKIT KESILAPAN PADA SISTEM FORUM INI MENYEBABKAN BEBERAPA THREAD GAGAL DIMERGE KAN.

SEBARANG THREAD BARU AKAN DIMERGE DISINI TANPA SEBARANG NOTIS - HARAP MAKLUM -

THREAD INI AKAN DILUPUSKAN DALAM SEKETIKA NANTI



salam & peace
-bzzts-



sesaper yang berkehendakan rumah sewa, murah jer........200rm sebulan......tiga bilik tidor, ground floor .........not bad......tak lak kecik sgt.

dekat bukit beruntung.............
sesiapa bekenan sila emailkan kepada momrey03@yahoo.com atau pm jer aku haku........


[ Last edited by  bzzts at 18-1-2009 07:50 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2005 04:29 PM | Show all posts
murahnyerrr.....awat murah sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2005 06:26 PM | Show all posts
jauhnye... err... iklan ni.... kene tutup...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2005 08:19 AM | Show all posts
Originally posted by juanalisa81 at 28-8-2005 04:29 PM
murahnyerrr.....awat murah sgt?

sbb jauh sket
tulah pasal.........
tapi ramai gak geng beh kat opis ney duk situ...sbb dah takder rumah kan
kalu ada sesaper nak cakap lah yer.........
40 min sampai ler kl........kalu pecut laju skek dan pagi pagi dah keluar 30 min boleh ler sampai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2005 08:21 AM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 28-8-2005 06:26 PM
jauhnye... err... iklan ni.... kene tutup...

alak tutup bzzts........
tuh kanker dalam area selangor

jgnlah ditutup.......
bebetul ney..............sesaper yang nak sewa
haaaa cecepatlah inform atau email yer:cak:
Reply

Use magic Report

aimbonafide This user has been deleted
Post time 30-8-2005 01:29 PM | Show all posts
jauh tu bebeh...:bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2005 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by aimbonafide at 30-8-2005 01:29 PM
jauh tu bebeh...:bgrin:

memang ler aim
tu sebab ler murah tuh
kalu ko ader kengkawan yang nazak sgt nak umah sewa
ko info haku ler
tak pun kasik tau ler dorang pasal umah ney yer:cak:
Reply

Use magic Report

jalte This user has been deleted
Post time 12-9-2005 12:42 PM | Show all posts

saya nak cari rumah sewa area sri kembangan / serdang

Ada sapa2 tahu owner rumah yang boleh kasi sewa dalam RM400 utk rumah2 kat kawasan Sri Kembangan / Serdang
Kalau boleh nak terrace 2 tingkat. Yg penting boleh masuk line telefon utk register Streamyx. (Puncak Jalil takleh le pulak)

Ada juga saya jumpa banyak rumah sewa di kawasan area pasar borong selangor, lestari puchong, equine park, serdang dan kawasan sewaktu dengannya. Tapi sewa takde yg bawah RM500 sebab kebanyakannya agent yg handle.

So sapa2 yang ada kenal direct owner tu mintak tolong kasik le contact info.

TQ

***Keluarga anak sorang
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2005 02:39 PM | Show all posts
sebelah umah aku ada kosong.... kat tmn putra permai belakang pasar borong... sewa, aku tak tau la berapa...
Reply

Use magic Report

jalte This user has been deleted
Post time 12-9-2005 03:05 PM | Show all posts
tq...

Btw, ngko menyewa ke rumah sendiri? kalau menyewa, berapa monthly?

Kawasan tu ok ke? Crime rate tinggi tak? Pasal orang rumah aku tak kerja (surirumah). jadi nak tinggalkan dia & anak everyday risau gak kalau kawasan tak berapa selamat.

Line telepon ada tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2005 03:16 PM | Show all posts
aku baru menyewa ..tak sampai sebulan lagi... kawasan tu tak ramai penghuninya lagi... ttg crime tu aku tak tau la.. aku cari rumah kaw ni sumenya sewa mahal2..rumah flat pun RM 350-RM 450...
rumah  aku ni tanah lot... kadar biasa RM 600-RM 800... rezeki aku dgn member dpt sewa RM 400 je...
ttg line tepon, aku tak tau la plak..kalu ko nk..ptg ni aku tgk no fon..esok aku kasi...
Reply

Use magic Report

jalte This user has been deleted
Post time 12-9-2005 03:20 PM | Show all posts
thank you so much... aku kalau takde internet bakal mati kering...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2005 10:37 AM | Show all posts
jalte..saya dah pm awak no fon tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2005 02:36 PM | Show all posts
Originally posted by flowerjun at 12-9-2005 02:39 PM
sebelah umah aku ada kosong.... kat tmn putra permai belakang pasar borong... sewa, aku tak tau la berapa...



----------------------------------------------------------------------------------------


putra permai? setaman rupanya kitaa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2005 03:01 PM | Show all posts
Originally posted by TanSri at 14-9-2005 02:36 PM



----------------------------------------------------------------------------------------


putra permai? setaman rupanya kitaa..


ye ke.... tansri lama dah ke dok situ?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2005 04:03 PM | Show all posts
baruuu jer pindahh..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2005 04:42 PM | Show all posts
emmmm...jgn kata tansri dok belakang umah aku...........:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2005 06:34 PM | Show all posts
:hmm: tah tah ko yang dok depan rumah aku kot?

depan rumah aku ada segerombolan anak dara's..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2005 09:23 AM | Show all posts
sah2 bukan.....lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2005 10:24 AM | Show all posts
Originally posted by jalte at 12-9-2005 12:42 PM
Ada sapa2 tahu owner rumah yang boleh kasi sewa dalam RM400 utk rumah2 kat kawasan Sri Kembangan / Serdang
Kalau boleh nak terrace 2 tingkat. Yg penting boleh masuk line telefon utk register Strea ...


vista pinggiran tpt haku sewa dia lingkungan RM450-RM500 tapi apartment lah ,amacam leh tak...:cak:
Reply

Use magic Report

jalte This user has been deleted
Post time 16-9-2005 11:31 AM | Show all posts
Originally posted by Zudiex at 15-9-2005 10:24 AM
vista pinggiran tpt haku sewa dia lingkungan RM450-RM500 tapi apartment lah ,amacam leh tak...:cak:


  • Ada covered parking tak?
  • Pintu ada grill tak?
  • Ada line telefon tak? Ataupun jaring wireless 015 sampai tak?
  • Crime rate ada problem tak?
  • Berapa bilik/bilik air?


Kalau semua okey aku nak le jugak...
TQ
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2005 10:07 AM | Show all posts
Originally posted by jalte at 16-9-2005 11:31 AM


  • Ada covered parking tak?
  • Pintu ada grill tak?
  • Ada line telefon tak? Ataupun jaring wireless 015 sampai tak?
  • Crime rate ada problem tak?
  • Berapa bilik/bilik air?
    [/lis ...


  • Ada covered parking tak?
    Ada,satu rumah satu parking
  • Pintu ada grill tak?
    Ada,setengah je takde
  • Ada line telefon tak? Ataupun jaring wireless 015 sampai tak?
    Line telefon ada,Jaring wireless tu aku tak tau
  • Crime rate ada problem tak?
    Ini aku tak tau,rasanya takde
  • Berapa bilik/bilik air?
    3 bilik,bilik air satu utk master bedroom,1 lagi kat luar
    [/lis ... [/quote]
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2005 10:11 AM | Show all posts
Originally posted by jalte at 16-9-2005 11:31 AM
vista pinggiran tpt haku sewa dia lingkungan RM450-RM500 tapi apartment lah ,amacam leh tak

  • Ada covered parking tak?
  • Pintu ada grill tak?
  • Ada line telefon tak? Ataupun jaring wireless 015 sampai tak?
  • Crime rate ada problem tak?
  • Berapa bilik/bilik air?
    [/lis ...


huhhhhhh panjangnya list!!. ngan sewa kadar lebih kurang rm400 tu...soklan macam2..hehehehehee

crime rate ni bagi aku kat mana2 pun sama esp kat kawasan yang banyak lagi constuctions.
Line tepon ko kena check ngan tm.
pintu sure ler ada grill.....mana ada orang nak sewa kalau tuan umah tak letak grill....keselamatan tu ...
Reply

Use magic Report

jalte This user has been deleted
Post time 17-9-2005 03:21 PM | Show all posts
;)

Sementara masa masih ada ni, nak consider options yg paling baik. Taknak pulak dah pindah nanti timbul malsalah2 yg tak diingini.

Actually dah jumpa beberapa rumah yg berkenan. Tapi sewa semua paling rendah RM500. So kalau ada yg offer lagi rendah dan meet requirements, aku sambar le...

Masih ada beberapa bulan utk cari...
Reply

Use magic Report

ixora22 This user has been deleted
Post time 9-1-2006 09:20 AM | Show all posts

sapa-sapa nak sewa rumah

:dia::dia::dia::dia::dia:  LOKASI PUSAT BANDAR KOTA DAMANSARA (SEKSYEN 7)

SEWA : RM 400.00 ( 1 BULAN DEPOSIT)

tingkat bawah sekali
10 minit ke subang airport
berhampiran shell dan medan selera
grill, kipas, langsir tingkap disediakan
kemudahan pengangkutan awam ke kl
parking depan rumah

berminat call : 012-3553243
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051641s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list