Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48322
View
415
Reply

~SKAC CLUB ~ pls register here..

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2006 09:31 PM | Show all posts |Read mode
Adik2.. sebagaimana thread lain.. di sini kak noor nak jemput adik2 untuk menyertai keahlian tak rasmi SKAC CLUB ini.  Keahlian terbuka kepada sesiapa sahaja yg sudi untuk menyertai kumpulan kami ini.  Ada beebrapa cadangan untuk ahli kelab tak rasmi ini, antaranya:

1.  Gatherings untuk mesra2
2.  Projek jahitan / kraftangan
3.  Bertukar2 cenderahati berupahasil seni kita
4.  Projek Amal

Setakat ini dulu, jika sesiapa ada apa2 lain tambahan, boleh lah kemukakan.

BIODATA :

nick-name:                     noor_hannah
keterangan
mengenai hobi ini:           selalu bila tgk hasil tgn org.. rasa geram je nak buat
pengalaman menjahit:    pernah masuk kelas.. tapi tak khatam
lain2 kegemaran:            masak, membaca, berinteraksi dgn org, dll...



ok.. kalau ada sesapa nak tambah.. sila.. sila... credits sudah tentu menanti anda..

[ Last edited by  jellypuff at 26-2-2009 10:58 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2006 08:38 AM | Show all posts
Bianca pun nak join...

BIODATA :

nick-name:                     Bianca
nama sebenar:               "Biarlah Rahsia".... kehkehkehkeh
tarikh lahir:                     16May
asal kelahiran:                N9
lokasi sekarang:              Semenyih
keterangan
mengenai hobi ini:           minat sejak lama dulu... tapi skill kureeeennngggg
pengalaman menjahit:    pernah masuk kelas, ada yg khatam, ada yg idak,  penah ambil tempahan gaks.. (hehehe)
lain2 kegemaran:            masak, jenjalan, bersukan.. dll....
status:                            a wife and a mother of 2 heros...
jawatan:                         PA
kekurangan anda:          banyak
kelebihan anda:             tak sure... tak de kot...
contact:                         PM/email/sms

[ Last edited by  Bianca at 28-6-2006 09:41 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 13-6-2006 09:11 AM | Show all posts
Nak join jugak....

nick-name:                     Melur01
nama sebenar:               S...
tarikh lahir:                     2 December 1967
asal kelahiran:                Melaka
lokasi sekarang:              Shah Alam
keterangan
mengenai hobi ini:           minat tengok apa-apa je berseni...cuba buat tak pandai pun cuba jugak...
pengalaman menjahit:    pertama kali masuk pertandingan gubahan masa umur 11 tahun, dapat no.1 dan 3, kelas ada yang khatam... ada tak masuk kelas... cuba belajar dari buku atau majalah... tertonggeng-tonggeng bila dapat buku bahasa jepun dan france...tak paham ...cuba gak...
mengadakan kelas smocking di rumah..(suka-suka je), adakan kursus gaya pos smocking, membuat pinggan hiasan (cuba skill berniaga)...pendek kata semua nak cubalah.... 24jam sehari tak cukup....:nerd:
lain2 kegemaran:            bergaya...memasak (tengok mood jugak ni)... melancung..., bercakap dengan pokok dan ikan...
status:                            single with one beautifulllll daughter
jawatan:                         Admin Assistant
kekurangan anda:          alhamdulillah cukup kaki tangan dan anggota badan... ilmu lain banyak lagi yang kureeeenggg
kelebihan anda:              :hmm:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2006 10:52 AM | Show all posts
aikk?? takde org nak join ke??
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2006 12:18 PM | Show all posts
BIODATA :

nick-name:                     maizana (terkenal dengan panggilan Kak Zana.. yang lebih tua pun panggil Kak Zana)
nama sebenar:               Tau sama tau ya....
tarikh lahir:                     17 Jun 1966
asal kelahiran:                Muar, Johor
lokasi sekarang:             Semenyih
keterangan
mengenai hobi ini:          Banyak sangat yang minat... mulanya untuk lepas diri sendiri.. tapi boleh buat side income
pengalaman menjahit:   Bermula pada usia 28 tahun.
lain2 kegemaran:           masak, shoppingl...
status:                           Isteri Orang
                                       ibu kepada 1 teruna encem mata sepet dan 3 dara yg comeii mcm maknya.. hihihi
                                       (tiru Kak Noor he he he...)
jawatan:                         government SERVANT
kekurangan anda:          boleh tahan banyak...
kelebihan anda:              suami jer yang tau..... he he he..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2006 01:05 PM | Show all posts
neisya bkn reti menjahit kak hannah...segan nak join..tepek gmbar dah la ek...
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 13-6-2006 01:26 PM | Show all posts
Originally posted by neisya at 13-6-2006 01:05 PM
neisya bkn reti menjahit kak hannah...segan nak join..tepek gmbar dah la ek...



kakmelur tolong jawabkan... join je neisya.... kakmelurpun bukannya semua pandai...
Reply

Use magic Report

fizahfir This user has been deleted
Post time 13-6-2006 06:02 PM | Show all posts
fizah pun nak join juge, mmg zero pasal sewing nie, knitting tu ada belajar skit2 tp tak abis, harap sgt dpt belajar byk lagi kat sini.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2006 06:18 PM | Show all posts
Originally posted by neisya at 13-6-2006 01:05 PM
neisya bkn reti menjahit kak hannah...segan nak join..tepek gmbar dah la ek...



wehh!! takmo keledek ke?? +8 woo!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2006 06:19 PM | Show all posts
Originally posted by Melur01 at 13-6-2006 01:26 PM



kakmelur tolong jawabkan... join je neisya.... kakmelurpun bukannya semua pandai...



haa.. org join bukan sebab pandai.. yg nak pandai pun join lah.. baru boleh jadi pandai..kata ustaz... kalau kita campur org bau wangi.. kita pun bau wangiiiiii.. kalau kita campur org buat sulam.. nanti kita punkena sulamm.. hahaha..

join je neisya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-6-2006 06:20 PM | Show all posts
Originally posted by fizahfir at 13-6-2006 06:02 PM
fizah pun nak join juge, mmg zero pasal sewing nie, knitting tu ada belajar skit2 tp tak abis, harap sgt dpt belajar byk lagi kat sini.



fiza.. isi borang and submit.. nanti dpt keledek..!!
Reply

Use magic Report

fizahfir This user has been deleted
Post time 13-6-2006 07:23 PM | Show all posts
BIODATA :

nick-name:                     fizah
nama sebenar:               afizah
tarikh lahir:                     2 May 1970
asal kelahiran:                Penang
lokasi sekarang:             Sek. U5, Shah Alam
keterangan
mengenai hobi ini:         minat n kalau boleh nak tahu byk lagi
pengalaman menjahit:   lepas SPM belajar jahit baju kurung moden dgn kazen mak
                                      tp skrang dah tumpuln skill tu
lain2 kegemaran:           mcm2
status:                           a wife and a mother of 2
jawatan:                        secretary
kekurangan anda:          byk kalau nak cita nih
kelebihan anda:              mmmmmmm

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2006 12:31 AM | Show all posts
hhmm....
rasa segan pulak...saya ni menjahit lurus pun bengkang-bengkok...pegang needle pun syekali-syekala...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2006 01:26 AM | Show all posts
sama ler kita neisya   dan  pinat .... mok nik segan nak join kelab nie
sebab langgsungg tak masuk line bab nie

kalau org tak pandai main bola dikatakan kaki baku
org tak pandai jahit kot kot tangan baku iya kak hannah
Reply

Use magic Report

fizahfir This user has been deleted
Post time 14-6-2006 08:09 AM | Show all posts
thanks kak noor for the keledek, anyway mok_nik n pinat..... join lah, saya tak pandai pun bab2 cenggini tp teringin nak belajar, meh la same-same.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2006 10:02 AM | Show all posts
Originally posted by pinatbate at 14-6-2006 12:31 AM
hhmm....
rasa segan pulak...saya ni menjahit lurus pun bengkang-bengkok...pegang needle pun syekali-syekala...



pinat, tupsl kena join gath kita nanti.. bianca, iman, dan cikgu ciikgi lain semua tu boleh luruskan yg bangkang dan bengkok, tak gitu cikgu2??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2006 10:02 AM | Show all posts
Originally posted by mok_nik at 14-6-2006 01:26 AM
sama ler kita neisya   dan  pinat .... mok nik segan nak join kelab nie
sebab langgsungg tak masuk line bab nie

kalau org tak pandai main bola dikatakan kaki baku
org tak pandai jahit kot kot  ...



bukan.. bukan.. tgn kematu!! hahaha..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2006 10:03 AM | Show all posts
Originally posted by fizahfir at 14-6-2006 08:09 AM
thanks kak noor for the keledek, anyway mok_nik n pinat..... join lah, saya tak pandai pun bab2 cenggini tp teringin nak belajar, meh la same-same.



betul kata fiza.. tgk betapa semangatnya dia.. cam tu lah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2006 10:11 AM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 12-6-2006 09:31 PM
Adik2.. sebagaimana thread lain.. di sini kak noor nak jemput adik2 untuk menyertai keahlian tak rasmi NEEDLE ARTS CLUB ini.  Keahlian terbuka kepada sesiapa sahaja yg sudi untuk menyertai kumpulan ...


Kak Noor, baru perasan Kak Noor asal kelahiran Spore. So org Singapura lah ni? Nanti saya post details saya kat sini ya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2006 10:28 AM | Show all posts
BIODATA :

nick-name:                     Baiduri Othman
nama sebenar:              teru teru bozu
tarikh lahir:                    11 June 1980
asal kelahiran:                Kuching
lokasi sekarang:             Kuching
keterangan  
mengenai hobi ini:           memang suka menjahit & anything to do with threads & needles
pengalaman menjahit:    belajar ambik kelas kemahiran hidup
lain2 kegemaran:            masak, traveling, jumpa dgn org, window shopping
status:                            berkahwin & ibu kpd dua org anak kecil (sekarang ni mrk ada di sebelah saya)
jawatan:                        biasa2 je
kekurangan anda:         cepat panas-baran
kelebihan anda:             strong determination kot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091668s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list