Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
114716
View
296
Reply

Cadangan, Idea, Aduan di sini

[Copy link]

Author: MsAnonymous       Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2007 12:06 PM | Show all posts

Reply #273 sayang_mulut's post

gunekanlah minyak yuyi cap limau..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2007 10:06 AM | Show all posts

Reply #273 sayang_mulut's post

podah la
dari tahun lepas cakap muhsan
ekekeke


ai bahagia sekarang tau
hujung tahun ni yu balik mesia tak?
tak balik kalu, ai kirim bau aje lah yek
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 12:16 AM | Show all posts

Reply #277 MsAnonymous's post

choyyyyyyyyyy... iols bukan tak nak step down nyah.. tapi semua ala2 marah2...

board2 yang iols jaga tu pun.. ala2 dah tak de orang sangat kcuali PP ngan AF.. PP tu pun satu mod MIA.. kalau blah je kang susah nok...

choyyy sangat kan nak kawin diam2 tak nak jemput.. nok insyaAllah kalau tak de ape aral iols nak balik malaysia.. sebab ade bende nak buat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2007 12:17 AM | Show all posts

Reply #276 jac_diehard_fan's post

minyak tu tak seswai la nyah...

maknak minyak pelincir nok boleh tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-11-2007 08:49 AM | Show all posts

Reply #278 sayang_mulut's post

sapa sgt la yang marah2 tu?
masa yu cabut dari bod ni dgn bod mawee ittew sesuki ati ajek kan.. tadak pun pikir ai marah.. yu tinggalkan ai gantung tak bertali
ahahah


elo.. kawin harus la senyap2.. takkan nak bising2.. lain la kalu ai berdua ada kat pulau ka.. bising mengaum tadak sapa heran

hak hak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2007 09:52 PM | Show all posts

Reply #280 MsAnonymous's post

ekceli aku pun nak cabetul terus je jugak.. tunggu mase yang sesuai :|
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 03:32 PM | Show all posts
nih nak komplen sket nih...

naper kat mmnc ni dah jadik cam forum af nih....

penuh ngan benang2 pasal kelab2 budak af yang tak semengah tur...

tolon amik tindakan yer yuolss... serabut betul mata nih nengoknyer...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-2-2008 08:52 AM | Show all posts

Reply #282 lampor's post

sebabnye bod af memerlukan ruang utk thread af6 dan bebudaknye akan dtg
so, depa move ke sini semer thread af since depa org pun dah jadi artis


tapi... aku pun rimas tgk thread fanclub bagai ni..

mods sekelian sesila la amik tindakan yek.. hiks.. tak pun mintak admin bukak sub board utk fanclub.. admin sure bagi punye.. tahun baru cina nye mood ada kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2008 06:27 PM | Show all posts

Reply #283 MsAnonymous's post

ade usul tunggu~
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2008 10:32 PM | Show all posts
rasanya sub board artis yg suam-suam kuku bolehlah dibubarkan cam dayang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 05:52 PM | Show all posts
tumpang tanya....apa nak buat kalau thread mendap?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2008 06:25 AM | Show all posts
Originally posted by mulutmasin at 12-8-2008 05:52 PM
tumpang tanya....apa nak buat kalau thread mendap?


tekan REPORT..................
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 11:32 AM | Show all posts
apsal byk sangat tred Dayang yg dihilitekan tuh..  satukan je xleh ke..menyampah la haku..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2009 07:17 PM | Show all posts

Reply #288 cak!'s post

tu pasal semer thread tu hasil peninggalan bod dayang dulu
nanti tgk le kalu ada masa aku bersihkan
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2009 02:04 AM | Show all posts
Salam..

Nak tanya, board2 lain sume wat gathering...ada yang dah nak gath ke-15 dah...

Board Entertainment especially Music & Celebrities Malaysia penah wat gath tak? Kalau belum, tak teringin nak wat ke tahun 2009 ni?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2009 08:37 PM | Show all posts

Reply #290 Rhyno's post

gathering?
hmm.. bagus jugak tu..
sesapa yang ada kelapangan, korang plan la buat gath..
aku nak plan, nak uruskan, mungkin agak payah la sebab aku tgh sarat skang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2009 01:41 AM | Show all posts
Berjuta org kat sub-forum ni takkan takde yang nak wat gath? :re:
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2009 02:03 PM | Show all posts
292# Rhyno

entahnye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2011 06:59 PM | Show all posts
ADUAN
wajarkah mendapat kredit?:
1) Dgn reply yg tak membina spt "hehehehe" atau smiley faces.
2) Dgn menyemak ke dlm thread2 tertentu hanya utk kata yg mereka tak knl sape2 yg sdg diperkatakan dlm thread contohnye artis.
3) Dgn menyatakan "tak suka" kpd thread2 yg dibuat hanya utk org2 yg suka kpd sesuatu.

kebanyakannya hanya sekadar utk memperbanyakkan posting dgn cara picisan tanpa ade sbrg brainstorming yg berlaku.

wajarkah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2011 02:52 AM | Show all posts

Errr...

ADUAN
wajarkah mendapat kredit?:
1) Dgn reply yg tak membina spt "hehehehe" atau smiley faces.
2) ...
sangtujoh Post at 10/10/2011 18:59





Kat mana ada berlaku tu...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2013 11:18 AM | Show all posts
salam.. momods sini.. sky ada anta satu thread...

thsnks.. http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2013 04:51 PM | Show all posts
Salam para forumer dan MOD bod  Muzik & Selebriti: Malaysia

dijemput anda semua untuk menyertai PERTANDINGAN MENCIPTA BANNER BOD PERISTIWA DUNIA
Tempoh menghantar penyertaan bermula 19 Ogos - 31 Ogos 2013Peserta dibenarkan menghantar maksimum 3 penyertaanKredit penyertaan: +50
Kredit mengundi: +20

Kredit pemenang:

Pertama: +350
Kedua: +250
Ketiga: +150
5 Saguhati: +80

Saiz banner 600 x 188 pixels

Maklumat lanjut http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=748052&page=1#pid53680708
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061221s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list