Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
112550
View
296
Reply

Cadangan, Idea, Aduan di sini

[Copy link]

Author: MsAnonymous       Show all posts   Read mode

Post time 12-9-2006 04:59 PM | Show all posts

Reply #98 MsAnonymous's post

thanks anon  re: sudirman..


btw
anon  ada orang bukak sarah lagi...

http://forum.cari.com.my/viewthr ... amp;highlight=sarah


boleh mergekan please:

http://forum.cari.com.my/viewthr ... amp;highlight=sarah


thanks  anon...

dex

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-9-2006 08:24 PM | Show all posts

Reply #101 dexa's post

thanks dex (thanks also to jdf sebab merge thread tu)

*jgn le mention nama haku.. bod ni ada 5 mod.




[ Last edited by  MsAnonymous at 12-9-2006 09:23 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2006 08:58 AM | Show all posts
anon...
oops i mean...
anon  jdf  sm  laisla dan fendy...
(terbiasa refer anon cuz anon selalu tolong
kat bod mawi tu... maaf ye)

maybe boleh tolong mergekan  thread maya karin....

ini thread UTAMA dia:


http://forum.cari.com.my/viewthr ... &highlight=maya


yang ini dibuka  lagi  so boleh la mergekan kat yang utama tu:

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &highlight=maya


yang  poll  re: imej lengkap tu -- rasanya  thread lain sikit ...

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &highlight=maya

( up to moderators  )


just a cadangan.....

terima kasih  anon jdf  sm laisla dan fendy


--- dex -
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2006 12:05 AM | Show all posts
anon  jdf laisla sm dan fendy...

saya cadangkan  thread imej kampung ni patut di mergekan..

ini ialah THREAD ASAL ---

http://forum.cari.com.my/viewthr ... ght=artis%2Bkampung


yang ni baru dibuka  today :


http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1


thanks  mod..

dex
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2006 12:24 AM | Show all posts

Reply #104 dexa's post

done!
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2006 09:52 AM | Show all posts


Aku cadangkan Keputusan Tekaan Anugerah ERA tu dibuang sticky sebab ramai tak perasan
Aku pun baru semalam perasan ada kat atas tu
:lol


http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=231327
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2006 02:13 PM | Show all posts
SAYA dah pernah buka thread pasal  akhil hayy

http://forum.cari.com.my/viewthr ... ;extra=#pid10481201

boleh la  syd punya article yang dia letak hari ni  
mergekan ....

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D1

thanks

dex
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-9-2006 02:08 AM | Show all posts

Reply #106 houdini's post

stick tu utk senang kasi kredit

korang yg menang.tak yah buat post pun takpe.

leh kasi kat posting jawapan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 11:46 AM | Show all posts
DEXA FORUMNER PALING RAJIN.. :clap: tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 11:47 AM | Show all posts

Reply #106 houdini's post

wokey done..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 09:47 PM | Show all posts
dear anon  jdf  sm laisla dan fendy

maybe boleh merge kan thread SHEILA MAJID..
sebab saya ada article dia ( tak ingat kat mana saya save pulak dah)
tapi  -- saya rasa jadikan satu thread dia boleh tak????

here is the thread saya bukak  

http://forum.cari.com.my/viewthr ... ;extra=#pid10234438

ini ada lagi  dulu punya thread by irving ----

http://forum.cari.com.my/viewthr ... mp;highlight=sheila

kalau merge kan dua2 ni.....
digest kan sheila - senang saya nak post article dia lagi..
just continue aje -- dan cerita dia pun yang dulu pung
orang leh baca..

thanks ye.......

cadangan aje...

- dex -
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 09:48 PM | Show all posts
Originally posted by jac_diehard_fan at 15-9-2006 11:46 AM
DEXA FORUMNER PALING RAJIN.. :clap: tahniah


apa jdf ni   :nyorok:
tetiba  saya rasa macam segan lak..
mana ada rajin -- cuma TER  aje...

but thanks  - and hope can help a bit ---
sebab banyak topic  yang sama tapi bukak banyak
thread --

saya akan try help if i can

dex
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 10:25 PM | Show all posts
mod  anon jdf  sm laisla dan fendy

boleh tak tukarkan TAJUK   THREAD ni kepada

ANITA SARAWAK

tu saje -- tak payah la pelik aku tengok ka apa ka..
so  semua post mengenai dia boleh masuk situ

thanks ye

http://forum.cari.com.my/viewthr ... ;extra=#pid11014267


dex
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2006 05:44 AM | Show all posts
mod anon jdf sm laisla dan fendy

saya baru reply bod azean --
tapi rasanya tajuk tu patut just letak
azean irdawaty sahaja..
sebab cerita2 dia aje kat situ..

thanks..

http://forum.cari.com.my/viewthr ... p;extra=&page=1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2006 09:38 AM | Show all posts

Reply #114 dexa's post

apa saja tajuk author bukak bukan masalah..
yg penting isi..

tak ada apa yg tak kena dgn tajuk tu..
so i cant simply change the topic..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2006 02:05 AM | Show all posts

Reply #115 MsAnonymous's post

maksud saya --
macam thread anita sarawak --
tajuk  utama tu -- muka dia semacam aje --

tapi dalam tu  ada activiti dia  dsb  - thats what
i mean by  put in general --
so  kalau hanya anita sarawak -- semua tentang dia
boleh masuk - bukan tentang dia pakai botox..

but  thats only suggestion.

thanks
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 12:29 AM | Show all posts
[align=justify]dexa ni kalau boleh setiap artis 1 topik je kot?? ;)

Apa kata wujudkan aje terus peraturan setiap artis hanya boleh ada 1 topik je?? Sebab nak taknak of course dlm topik pasal artis tu akan tercerita jugak citer2 lain yg berkenaan dgn artis tersebut.. ;)






Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 12:29 AM | Show all posts
[align=justify]btw, dexita takmo join ke buat banner?






Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 09:33 AM | Show all posts
[align=justify]Apsal topik banner CLOSED??






Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 12:16 PM | Show all posts

Reply #119 freekey's post

haa..ku br nak tanye..apsal ek..??
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 12:33 PM | Show all posts
[align=justify]Anon, aku nak update lagi banner aku..









Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 12:36 PM | Show all posts

Reply #121 freekey's post

Hahaha..padanlaa marah thread closed..so,ko pilih yg nih ke freekey..??
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 12:58 PM | Show all posts
Originally posted by MsJaneDoe at 18-9-2006 12:36 PM
Hahaha..padanlaa marah thread closed..so,ko pilih yg nih ke freekey..??

[align=justify]Yelah kot.. napa, tak cantik ke miss janda?






Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 01:34 PM | Show all posts

Reply #123 freekey's post

Hahaha..janda..?? korok tul.. ok laa tuh..ku suke kaler die..very soothing..n smooth too..siap frame lagik.. ku igt nk buat satu pakai film mcm ko tuh..tp dh x sempat dah..dh laa tuh x sure lagik nk pilih banner yg mane..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 02:08 PM | Show all posts
Originally posted by MsJaneDoe at 18-9-2006 01:34 PM
Hahaha..janda..?? korok tul.. ok laa tuh..ku suke kaler die..very soothing..n smooth too..siap frame lagik.. ku igt nk buat satu pakai film mcm ko tuh..tp dh x sempat dah..dh laa tuh x sure lagik n ...

[align=justify]huhuhu.. marah ke??

abis tu janedoe tu aper?? camner nak sebut? mcm bunyi janda je.. :lol

Btw, thanks for the compliments..






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069906s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list