Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
115346
View
296
Reply

Cadangan, Idea, Aduan di sini

[Copy link]

Author: MsAnonymous       Show all posts   Read mode

Post time 18-9-2006 02:15 PM | Show all posts

Reply #125 freekey's post

Ko tgk John Doe x..?? CSI ke..?? kalu x tgk ini terms utk corpse/victims yg x dpt dikesan identity diorg..John utk laki..Jane utk pompuan laks.. off topics.. heheh.. cik Anon bukaklaa balik thread banner..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2006 03:30 PM | Show all posts
ahaks freekey & msjane..
sowie.
aku silap set timer close thread

aku dah bukak balik

jgn nangis eh

:lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 04:41 PM | Show all posts
Aku cadangkan untuk pertandingan seterusnya.....adalah

MENCIPTA LOGO KHAS....untuk ANUGERAH CARTA CARI....
(yang akan digunakan setiap sepanjang masa...)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 04:59 PM | Show all posts
Originally posted by ColbyRaikkonen at 18-9-2006 04:41 PM
Aku cadangkan untuk pertandingan seterusnya.....adalah

MENCIPTA LOGO KHAS....untuk ANUGERAH CARTA CARI....
(yang akan digunakan setiap sepanjang masa...)

[align=justify]Details & sample please..:setuju:






Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 05:25 PM | Show all posts
Originally posted by freekey at 18-9-2006 04:59 PM

Details & sample please..:setuju:






http://planet.time.net.my/KLCC/fre ...



sekadar contoh.....tapi buruk la...

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2006 05:42 PM | Show all posts
Contoh yg sedia ada...yg diguna pakai setiap tahun




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-9-2006 12:39 AM | Show all posts
good idea colby
nanti kita bincang lebih lanjut pasal ni lepas habis banner contest
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 01:50 AM | Show all posts
menarik cadangan ko colby..heee.. arap2 ade la org yg dpt cipte logo ala2 AIM DAN AJL..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2006 07:57 PM | Show all posts
Aku cadangkan buat pertandingan lain pulak lepas ni wei
Tak adil bagi kami yang tak pandai grafik2 ni kalau asyik pertandingan merekacipta grafik je

:lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2006 02:31 AM | Show all posts

Reply #134 houdini's post

aku nak buat contest..
buat karangan

KENAPA SAYA SUKA ARTIS A..
dengan tidak KURANG dari 300 patah perkataan
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 09:07 AM | Show all posts
Aku berhasrat nak buat competition MEREKA BENTUK KAD RAYA ...
kat bod CT.....
kalau nak buat kat sini pun takde masalah...

Cadangan :

Mereka bentuk KAD RAYA - mesti ada muka depan, bahagian tengah (untuk poem, kata kata best), dan bahagian ucapan
So, akan ada 4 kategori
1 - Muka Depan Tercantik
2 - Kata-Kata/Poem Terbaik
3 - Ucapan Terbaik
4 - Kad Raya Terbaik(keseluruhan)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 12:58 PM | Show all posts

Reply #135 MsAnonymous's post


Ok gak tu, tapi larat ke nak baca karangan ?
Kalau yang hantar tu ramai.... jenuh nak baca banyak2 karangan 300 patah perkataan

:lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 12:59 PM | Show all posts

Reply #136 ColbyRaikkonen's post


Masih lagi la nak buat contest design mendesign.... aku tak reti la
Aku selaku wakil orang yang tak reti dan tak kreatif dengan ini membangkang sekeras-kerasnya

:lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 01:22 PM | Show all posts
Originally posted by houdini at 20-9-2006 12:59 PM

Masih lagi la nak buat contest design mendesign.... aku tak reti la
Aku selaku wakil orang yang tak reti dan tak kreatif dengan ini membangkang sekeras-kerasnya

:lol



ngko reka ucapan dan poem dah la....hehehehehe...boleh masuk 2 kategori apa...hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2006 08:52 PM | Show all posts
Originally posted by ColbyRaikkonen at 20-9-2006 09:07 AM
Aku berhasrat nak buat competition MEREKA BENTUK KAD RAYA ...
kat bod CT.....
kalau nak buat kat sini pun takde masalah...

Cadangan :

Mereka bentuk KAD RAYA - mesti ada muka depan, bahagian ...



wahhh

tak aci ni
aku baru aje fikir pasal mende ni semalam..
ekeke..otak kita leh detect mende yang sama lah
:lol



good idea..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2006 08:55 PM | Show all posts
Originally posted by houdini at 20-9-2006 12:58 PM

Ok gak tu, tapi larat ke nak baca karangan ?
Kalau yang hantar tu ramai.... jenuh nak baca banyak2 karangan 300 patah perkataan

:lol



ekeke
mesti baca.. sebab dah tentu² best..hihikk..
kalu tak best pun.. sure leh buat aku sengih
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 11:32 PM | Show all posts

Reply #140 MsAnonymous's post

Aisehbedah..seriouslylaa..ku pun ade pikir nk suggest wat contest wat kad raye..hehee..mod colby cpt dua hari setengah dr ku laa nampaknye..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 03:28 AM | Show all posts
Originally posted by ColbyRaikkonen at 20-9-2006 01:22 PM



ngko reka ucapan dan poem dah la....hehehehehe...boleh masuk 2 kategori apa...hehehe

[align=justify]Ehehehe...

Penatlah buat design2 ni... buatnya berejam.. hasilnya tetaplah suram..






Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 03:29 AM | Show all posts
Originally posted by MsAnonymous at 20-9-2006 02:31 AM
aku nak buat contest..
buat karangan

KENAPA SAYA SUKA ARTIS A..
dengan tidak KURANG dari 300 patah perkataan

[align=justify]Kalau suka artis A, B & C ok ke??

Pastu nak gunakan bahasa Melayu yang betul ke? Ataupun guna bahasa Melayu forum je?






Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2006 12:26 PM | Show all posts

Reply #144 freekey's post

ekekeek
kena buat satu aje lah..
pilih yang paling minat

ko dah sah2 pilih nora kan? kan kan kan

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 05:35 PM | Show all posts
Originally posted by MsAnonymous at 21-9-2006 12:26 PM
ekekeek
kena buat satu aje lah..
pilih yang paling minat

ko dah sah2 pilih nora kan? kan kan kan




BOLEH TAK BUAT KARANGAN KENAPA TAK SUKA ARTIS A?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-9-2006 08:14 PM | Show all posts

Reply #146 KoSe's post

ahaks..

contest tu belum lagi Kose.
tapi nanti.. aku rasa - maybe lah.. tatau bila akan proceed..
ada beberapa contest masih dlm waiting list
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2006 12:44 AM | Show all posts
Kalau buat karangan kenapa tak suka FORUMNER A....okay tak?


kuangkuangkuang
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2006 02:21 AM | Show all posts
Originally posted by ColbyRaikkonen at 22-9-2006 12:44 AM
Kalau buat karangan kenapa tak suka FORUMNER A....okay tak?


kuangkuangkuang

[align=justify]Hahahaha.. siot.. :setuju:






Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2006 02:22 AM | Show all posts
Originally posted by KoSe at 21-9-2006 05:35 PM



BOLEH TAK BUAT KARANGAN KENAPA TAK SUKA ARTIS A?

[align=justify]Artis N lah yg ko tak suka tu?? :kerek:

Ekekeke..






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060394s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list