JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
52001
View
455
Reply

Kepulauan Maldives

[Copy link]

Author: greenwoodpencil       Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2019 10:12 AM | Show all posts
Yatiee replied at 3-2-2019 03:44 PM
Aah.. kat villa yg kitaorg duk tu pun camtu.. bb shark n stingray..sis ni pun penakut sikit.. mamp ...

thugari island kn?
ade kwn kami yg stay stu
mmg baby and shark n stingray merata
nk mandi pn shusah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:14 AM | Show all posts
moonbug replied at 1-2-2019 02:34 PM
Sale AA tiket apa yang u dapat sambar yang berbaloi-baloi?

x beli lg tiket
i plan nk ke japan or guangzhou
i tgk byk tiket murah dlm bln 2,3,4,5,6,7,8,9,10
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:33 AM | Show all posts
intan_smsb replied at 7-2-2019 10:10 AM
ade sis,
jauhlah.. 3 jam bru smpi
meols rs nk tolong org boar tu bawak kn boat die je

dhifusshi jauh lg dari maafushi ya?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:36 AM | Show all posts
intan_smsb replied at 7-2-2019 10:12 AM
thugari island kn?
ade kwn kami yg stay stu
mmg baby and shark n stingray merata

aah thulhagiri island.. husband mandi kat bwh watervilla tu mmg byk shark dgn stingray katanya.. iols x berani nak turun sbb air tinggi jugak masa tu iols suka sand bank... lawaaaanye even panas lit lit masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:56 AM | Show all posts
sedihlaaa... dah setahun trip maldives cancel.. patutnya gie dhifussi tu lah sbb mmg tak nak gi maafushi pun sbb dah exploited dr apa yg saya dok telaah selama dkt 2 tahun.

till now belum ada rezeki nak ke sana lagi.. masih merawat hari lara (ke menyebabkan hati lagi lara) baca review orang ke sana...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:54 AM | Show all posts
lady_sarah83 replied at 20-12-2018 08:38 AM
wahhhh bestnye company trip pegi maldives... paradise island resort ni salah satu resort yg sy sur ...

insyallah.. ada rezeki lebih boleh repeat kan sis


oic, thx for info.
nice semua pix sis kat atas tu

tak sabar nak counting sept 2019 nih. haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:25 PM | Show all posts
lady_sarah83 replied at 7-2-2019 10:33 AM
dhifusshi jauh lg dari maafushi ya?

yeah jauh lgtmpt tu x rmi pelancong sgt
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 12:16 AM | Show all posts
rindunya ngan maldives ... rasa nak repeat balik dalam masa terdekat nih...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047717s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list