JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
53277
View
463
Reply

Kepulauan Maldives

[Copy link]

Author: greenwoodpencil       Show all posts   Read mode

Post time 30-6-2010 08:08 AM | Show all posts
baru je planning2 nak gi honeymoon kat maldives..
sekali dgr korg2 citer budget sampai 20k, mak ai dah mcm boleh bg izin laki aku kawin satu lg je..
hehehe...
kena tunggu dulu aaaa ni, kumpul duit cukup2...
tp teruskan bercerita pasal maldives, aku nak tau!
aku tgk member2 aku gi sana, tgk kaler air laut dia tu mcm rasa nak minum je...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2010 01:55 PM | Show all posts
buat masa nie gi pulau pinang jea... pastu bayangkan jea macam kat pulau  maldives
sebelum dapat kumpul 20k hahaha !
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2010 04:13 PM | Show all posts
Hmm planning to Mahe island this Sept.. tapi teringin jugak nak ke Male nie.. Insyallah..will be plan for that next year insyallah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2010 12:02 AM | Show all posts
nampaknyer cuma dlm mimpi jer la maldives nie utk aku...pusing pulau2 kat malaysia dulu la before nak ke sana. so senang kang nak appreciate tempat sendiri (kalo la tempat sendiri lagi cantik :-P )..tapi kalo aku dpt g sana, kira my dream come tru la.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2010 10:32 AM | Show all posts
nampaknyer cuma dlm mimpi jer la maldives nie utk aku...pusing pulau2 kat malaysia dulu la before na ...
aks_berhad Post at 6-7-2010 00:02


Insyallah..ada rezeki tu nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:21 PM | Show all posts

salam semua, juz nak share some of pics taken in maldives recently

Post Last Edit by whitequeen at 23-10-2010 22:11

j

Comments

nice....!  Post time 10-4-2013 10:31 PM
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:31 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:33 PM | Show all posts

Comments

nice one sis! Boleh cilok ni....hehehe  Post time 10-4-2013 10:32 PM
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:36 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:41 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:48 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:49 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:51 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:53 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2010 09:55 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list