Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
154231
View
472
Reply

MY WORK IN PROGRESS -

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Post time 26-2-2007 05:58 PM | Show all posts

Reply #93 Izzana's post

Izzana..kain tu dah 3 tahun beli...baru last week buat..hehehe..
bila kat Arab Street..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2007 07:12 PM | Show all posts

Reply #92 roxana's post

cantik lah roxana. boleh jahitkan akak punya ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2007 10:32 PM | Show all posts
Originally posted by nafizzz at 24-11-2006 08:20 AM
I edit post saya sebab tak nak serabut....
Saya dah buang WIP roses saya tu sebab jemu mata memandang. hehehe. Ok, here's my other WIP...

Fabric :  28 ct Tan linen
Threads : Needle Odyssey - ...



ni dah siap blom?? tunggu tassle ye??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2007 10:34 PM | Show all posts
Originally posted by Index at 23-11-2006 06:01 PM
...Projek di tarik balik..tak cukup budget....Peace!!


aiyoo..!! budget tarak ka?? orait.. bila ada budget boleh lah on balik iyee..!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2007 10:43 PM | Show all posts
Originally posted by amamiya5674 at 7-12-2006 09:58 AM
WIP - mencantikkan baju raya ku....:bgrin:

6th Dec 10 PM




11:30 PM..siap sebelah tangan..
http://i18.photobucket.com/albums/b1 ...


miya.. kalau dah siap.. sila tunjuk gambar full.. boleh masuk poll ke ni??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2007 10:43 PM | Show all posts
Originally posted by aroza at 8-12-2006 10:10 PM
one more try..



aoza.. dah siap ke??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2007 10:55 PM | Show all posts
Originally posted by kakct at 4-2-2007 12:46 AM
My latest WIP ...tepek sbb nak keledek panas

Start on 13th January...half way salah choose color ...blue atas tuuu...tp at last change to purple...
http://i129.photobucket.com/albums/p230 ...



kakct.. tunjuk lah yg dah siap punya.. takde ke?? ke mcm ni saja??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2007 11:04 PM | Show all posts
kalau ada sesiapa yg tertinggal nak masuk poll.. let me know yaa..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2007 11:54 PM | Show all posts
moon dah siap buat quilt...punya lah lama nak siapkan...start tahun lepas, tahun ni baru siap..lama nak siap sebab tgu bebetul free baru buat..lagipun quilt yg moon buat tu jahit pakai tangan...boleh ke kalau masuk kat sini..? kalau boleh nti moon tempek gambar kat sini ok...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2007 12:34 PM | Show all posts

Reply #97 mamulamoon's post

boleh moon...tepek gambar ...boleh kita share kat sini....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2007 01:29 PM | Show all posts
halinaz, wah lawa la pulak topi nihhh..cincai2 ke??? nampak lawa bangettttt je tuuuuuu...kemas jeee jahitan..nak belajar laaaaa :love:
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2007 02:15 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 26-2-2007 10:43 PM


miya.. kalau dah siap.. sila tunjuk gambar full.. boleh masuk poll ke ni??


x pe kak noor....x yah ...
pattern biase aje...
nnt klo wat pattern gempaq...baru kite masok poll naa...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2007 04:03 PM | Show all posts
kalau buat gubahan hantaran poling collect keledek kat sini ker kak noor ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2007 06:09 PM | Show all posts
Originally posted by crystal_biru at 28-2-2007 04:03 PM
kalau buat gubahan hantaran poling collect keledek kat sini ker kak noor ?



boleh.. apa2 je projek u buat.. tak kisah besar or kecik.. tu guna keledek start from 25 tu ..  tapi tunjuk lah progress dia ya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2007 06:10 PM | Show all posts
Originally posted by amamiya5674 at 28-2-2007 02:15 PM


x pe kak noor....x yah ...
pattern biase aje...
nnt klo wat pattern gempaq...baru kite masok poll naa...



miya..malu2 lak.. letak je.. kalau tak dpt banyak dpt 25 pun ok pe...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2007 09:05 AM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 28-2-2007 06:10 PM



miya..malu2 lak.. letak je.. kalau tak dpt banyak dpt 25 pun ok pe...


ekekeke...
tak po..nnt ado kawan nak kasi baju soh jahit manik.....nak sarat2x katenye....
nnt klo no hal...leh letak as WIP....
Reply

Use magic Report

rose_biru This user has been deleted
Post time 2-3-2007 11:11 AM | Show all posts

Reply #106 mamulamoon's post

mamulamoon...
saya pun ada gak buat cam ni..tapi sekadar beberapa kuntum bunga jer...pastu tak tau nak menyudahkan nak jadikan apa?

tak sabar nak tengok hasil yg mamulamoon buat:love:
mana tau leh tiru
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2007 02:07 PM | Show all posts
Originally posted by rose_biru at 2-3-2007 11:11 AM
mamulamoon...
saya pun ada gak buat cam ni..tapi sekadar beberapa kuntum bunga jer...pastu tak tau nak menyudahkan nak jadikan apa?

tak sabar nak tengok hasil yg mamulamoon buat:love:
mana  ...


rose_biru,
tgklah tu...kita dh tepek kat situ...ntah lawa ntah tidak...buat kerja nak cepat jer...hasil pun tak seberapa..
kita tak tunjuk tau camane nak cantumkan fibre...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2007 08:13 AM | Show all posts
Originally posted by roxana at 4-3-2007 06:32 PM
lagi project terbaru...giler buat dress skang...
fabric jenis stretchable


pola...ready nak potong!

http://i64.photobucket.com/ ...

rox, u ni dah boleh bukak kedai dah,
berbakat betul....
cantik betul apa u buat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2007 08:20 AM | Show all posts

Reply #110 faraway's post

fara...
bahaya tul kalau kita bukak kedai...habis semua baju size kiter jek...hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.356153s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list