Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40368
View
62
Reply

SENARAI KEDAI-KEDAI KRAF ONLINE

[Copy link]

Author: Lily_Savage       Show all posts   Read mode

Post time 15-9-2006 04:38 PM | Show all posts
Originally posted by honeydew_78 at 15-9-2006 04:33 PM
cuba sini juga,

untuk cross-stitchers semua..

www.patternsonline.com

dah 2 kali purchase pattern dari sini, murah, tapi kita kena download n print the patterns sendiri. to me convenient ju ...


dah visit dah website nih..since takde bajet dah (bajet utk duit raya pulak)..
save lam wish list aje pattern2 yg berkenan...ehehehehehehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 04:40 PM | Show all posts
Originally posted by wa'ah at 15/9/06 04:38 PM


dah visit dah website nih..since takde bajet dah (bajet utk duit raya pulak)..
save lam wish list aje pattern2 yg berkenan...ehehehehehehhehe


uii.. sempat lagi tu, next project lepas raya la tu kot yek?
:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 04:58 PM | Show all posts
angel nak tambah satu lagi...

Web untuk beli mag...tapi dalam singapore dollar...bermacam-macam magazines ada jual dalam tu....


http://www.stpmag.com.sg/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2006 05:10 PM | Show all posts
Originally posted by ^_^Angel at 15-9-2006 04:58 PM
angel nak tambah satu lagi...

Web untuk beli mag...tapi dalam singapore dollar...bermacam-macam magazines ada jual dalam tu....


http://www.stpmag.com.sg/


angel, delivery cost dia camner?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2006 08:14 AM | Show all posts
honey, sorry lambat reply..angel online selalu office hour...

delivery cost tak tahu pula...belum pernah beli lagi. link tu angel dapat dalam label harga mag yang angel beli tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 09:54 AM | Show all posts
Originally posted by ^_^Angel at 16-9-2006 08:14 AM
honey, sorry lambat reply..angel online selalu office hour...

delivery cost tak tahu pula...belum pernah beli lagi. link tu angel dapat dalam label harga mag yang angel beli tu...


ala.. bad news laa angel.. diorang tak buat delivery to outside singapore.. ni reply mail dari diorang
Dear Mr

Thank you for your interest in Pansing Magazines.

However, we regret to inform you that we are currently unable to accept any subscriptions and deliveries outside Singapore due to restrictions imposed by our licensing agreements with our publishers.

We sincerely hope that we would be of service to you in the near future.

Should you require any clarifications or assistance, please do not hesitate to contact the undersigned directly.

Thanks & Best Regards

Sandy Lau (Ms)
Pansing Distribution Private Limited
(Incorporating STP Distributors Pte Ltd - Mag Div)
Sembawang Kimtrans Logistic Centre
30 Old Toh Tuck Road
#05-02 Singapore 597654
Tel: (65) 64691210 Ext: 22
Fax: (65) 64699109
Email: sandylau@tpl.com.sg
Website: www.STPMag.com.sg
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 11:13 AM | Show all posts
tak apa honey...honey boleh kirim ngan kengkawan yang tinggal area KL...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 11:52 AM | Show all posts
Originally posted by ^_^Angel at 20-9-2006 11:13 AM
tak apa honey...honey boleh kirim ngan kengkawan yang tinggal area KL...


hehe.. kita kat shah alam.. bukan apa kalau leh subscribe, mudah sikit.. i suka yg 'Cross Stitch Crazy' tu, susah nak jumpa.. 'Cross Stitcher' mmg banyak.. hehe..

[ Last edited by  honeydew_78 at 21-9-2006 03:14 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 12:04 PM | Show all posts
Originally posted by honeydew_78 at 20-9-2006 11:52 AM


hehe.. kita kat shah alam.. bukan apa kalau leh subscripe, mudah sikit.. i suka yg 'Cross Stitch Crazy' tu, susah nak jumpa.. 'Cross Stitcher' mmg banyak.. hehe..


betul tu honey.. kat shah alam payah nak dapat mags XS nih except Cross Stitcher.. hari tu lilo terjumpa XS Crazy tu kat 'MyNews Magstore' kat Shah Alam, the following month tak de lagi.  Masa lilo jatuh cinta balik ngan XS abt 2 yrs back, kedai buku kat Plaza Massalam ada jual banyak XS mags.  Bila lilo tanya, apsal now tak jual lagi, shop assistant kata 'no buyer'..  

Jom.. those yg dok kat shah alam, kita place our order ngan kedai buku nih.. kot if ada byk order, dia boleh suruh supplier dia supply balik.

lilo pernah email kat Mynews ni weder dia bole supply XS mags to lilo tak, but customer service dia tak penah reply pun my email.. http://www.mynews.com.my/index.php
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2006 07:36 PM | Show all posts
backdated magazine....  

http://littlemagazinestore.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2006 10:30 AM | Show all posts
nak tanya la. sapa yang pernah berurus niaga dengan

www.nordicneedle.com

sebab hari tu dapat link dari one of forumer kat sini la
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2006 04:41 PM | Show all posts
Nak tanya le. Sesapa yang biasa order barangan jahitan dari internet ye. esp dari US? nak tau kena tax ke barangan jahitan ni.? kalau magazine tu biasa la. ni order shuttle tak sampai lagi. sesilap kena hold kat kastam ke apa ke. anybody. helppp me. dah call custom, tapi tak berjawab. sama cam kes infoline gula ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2006 12:35 PM | Show all posts
Originally posted by dania78 at 3-10-2006 04:41 PM
Nak tanya le. Sesapa yang biasa order barangan jahitan dari internet ye. esp dari US? nak tau kena tax ke barangan jahitan ni.? kalau magazine tu biasa la. ni order shuttle tak sampai lagi. sesilap ...


Dania,
cuba tanya dgn Linda..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2006 12:53 PM | Show all posts
kak linda tak online le. ke dia invisible ek. dah tanya teacher faizon. dia kata setakat ni dia tak kena charge plak. uhhh uhhh. tapi nak trace gak my package.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2006 04:37 PM | Show all posts
nak request akak mod tersayang sticky kan thread ni boleh? asyik laa kena selak ke belakang2 bila terasa nak menghabiskan duit kat online shop ni.. hehehe... TQ:tq::tq:
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2006 04:56 PM | Show all posts
Originally posted by dania78 at 4-10-2006 12:53 PM
kak linda tak online le. ke dia invisible ek. dah tanya teacher faizon. dia kata setakat ni dia tak kena charge plak. uhhh uhhh. tapi nak trace gak my package.


dania ada ke reference no ke apa utk trace parcel?? depa antar ikut mail biasa ke apa?? insured ke tak?? if insured boleh claim balik...benda ni rasa personal effect, so normally kastam tak de hal punye nak release cuma most incidents ada org rempat je sometime...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2007 04:27 PM | Show all posts
hi semua...

gee baru kat sini... nk tumpang tanya... tau tak kedai yg murah kita nk anta embroidery huruf kat towel atau sapu tangan... gee nk tempah dalam 100 tulisan akt sapu tangan...

harap2 ada forumer di sini yg ada info... thanks
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2007 08:06 AM | Show all posts
hai gee ... kat IOI mall ada satu gerai yg buat embroidery ni.. lagi satu kat wisma PKNS kat bangi .. kat mine shopping mall pun ada satu sebelah dengan pusat bowling..mengenai harga ni jelly tak pasti...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2007 05:50 PM | Show all posts

Reply #38 jellypuff's post

thanks jelly...

kalo ada forummer lain yang ada info pasal price...leh share ngn gee ye...

thanks
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2007 04:26 PM | Show all posts
Thanks for the links.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079509s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list