Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17705
View
152
Reply

NEW RIBBON EMBROIDERY CLASS

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 27-9-2006 11:44 AM | Show all posts
sesiapa yg nak drop kan nama dia dlm senarai di atas.. sila bagi tau kak noor..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2006 04:24 PM | Show all posts
Assalamualaikum semua,

I pun baru dalam thread ni ...selalunya jadi pembaca je dan  kagum giler dengan inisiatif kakak2 dan you
all semua kat dalam ni.  I pun berminat nak join... Please count me in ...

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2006 08:04 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 27-9-2006 11:44 AM
sesiapa yg nak drop kan nama dia dlm senarai di atas.. sila bagi tau kak noor..



Kak Noor,

selepas saya belek2.. list2 nama yg latest.. (saya assumed list nama yg terbaru ni yg latest le ya)... nama saya tak de dlm senarai pun... senarai sebelum2 ni mmg ada..

Seingat saya pun... saya tak pernah pun bagi tau akak utk dropkan nama saya..melalui post2 saya or over our teleconversation..  walaupun saya nak organise kelas lain... (kelas yg utk org2 yg tak sabar nak belajar RE le.. mcm saya).. tu yg saya pelik.. napa tiba2 nama saya tak de.. sedangkan sebelum ni.. saya antara org terawal yg bagi nak nama nak join kelas ni.. (kalau akak tengok list sebelum ni.. nama saya no. 6 bawah yatt)... so far hingga saat ni.. saya masih lagi berminat nak join... so saya harap kalau le akak dgn tak sengaja dah derdelete nama saya.. boleh le masuk kan balik.. itu pun kalau masih ada kekosongan lagi le...

tq...
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 28-9-2006 09:56 AM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 20-9-2006 09:53 AM
YG NAK ATTEND:

1.  arienna
2.  l@d
3.  batrisya
4.  adhwan
5.  yatt
6.  flowerjune
7.  kak noor
8.  melisamuhd
9.  myra03
10.azima
11.cikpah
12.jellypuff
13.arang kecil
14.manis jelita
15.melur
16.naiz

.  arienna
2.  l@d
3.  batrisya
4.  adhwan
5.  yatt
6.  flowerjune
7.  kak noor
8.  melisamuhd
9.  myra03
10.azima
11.cikpah
12.jellypuff
13.arang kecil
14.manis jel ...


Originally posted by noor_hannah at 27-9-2006 11:41 AM
YG NAK ATTEND:

1.  arienna
2.  l@d
3.  batrisya
4.  adhwan
5.  yatt
6.  flowerjune
7.  kak noor
8.  melisamuhd
9.  myra03
10.azima
11.cikpah
12.jellypuff
13.arang kecil
14.manis jelita
15.shima_man
16.naiz
17.rzjs
18.seroja/azie
19.ibu sara
20.msdnoraini
21.cikdak (lu ni betul ke mau join??)
22.dahlia976
23.bunga ketela
24.wa'ah
25.honeydew
26.crystal biru
27.jajie
28.harumanisz
29.myipo
30.laila
31.ammall
32.ne'ot
33.jajabing0
34.manisjelita


YG OFFER RUMAH:

1. jellypuff - putrajaya
2. batrisya - cheras
3. manis jelita - ampang

(siapa lagi yg offer rumah baru ni.. kak noor lupa lah??)

[ Last edited by  noor_hannah at 27-9-2006 11:46 AM ]


...

[ Last edited by  Melur01 at 29-9-2006 10:24 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2006 11:19 AM | Show all posts
huhuhu...wat ngepen??? masaalah teknikal jer kot??

pasal nama akak tu kan....kalau kelas dah overbooked....boleh tak gantikan nama akak dengan nama nani dulu??

sebab akak pun belum boleh konpem lagi.... maybe akak boleh join lain kali ker kalau kena masanya....lambat pun tak kisah..:ah:

[ Last edited by  Melur01 at 29-9-2006 11:29 AM ]
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 28-9-2006 11:40 AM | Show all posts
Originally posted by cikdak at 28-9-2006 11:19 AM



huhuhu...wat ngepen??? masaalah teknikal jer kot??

pasal nama akak tu kan....kalau kelas dah overbooked....boleh tak gantikan nama akak dengan nama nani dulu??

sebab akak pun belum bole ...


cikdak... this is not teknikal... kaknoor should know better... ataupun kena baca khutbah terakhir nabimuhammad s.a.w. kot baru faham... saya masih di tahap sabar ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2006 04:24 PM | Show all posts

Reply #106 Melur01's post

Kak Melur,
Apa yg masalahnya di sini? Siapa yg nak ngajar sebenarnya kelas RE ni?.
Permulaan yg baik, janganlah disudahi dgn yg tak baik. Let's be PROFESSIONAL.

[ Last edited by  ba3syia at 28-9-2006 04:26 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2006 04:31 PM | Show all posts
Originally posted by cikdak at 28-9-2006 11:19 AM



huhuhu...wat ngepen??? masaalah teknikal jer kot??

pasal nama akak tu kan....kalau kelas dah overbooked....boleh tak gantikan nama akak dengan nama nani dulu??

sebab akak pun belum bole ...



cikdak,

awat nak tarik diri gak... sbb senarai nama tu.. semua nama yg berminat nak join kelas RE... comfirmation.. ya atau tidak.. semua tunggu tarikh n masa.. sbb sekarang ni.. kita sekadar bagi nama je... so cikdak tak perlu le tarik diri lagi...

Biasalah.. Nanti bila dah comfirm date n masa... sure ada yg tak boleh... sekarang ni just letak je nama.. tak perlu le nak tarik diri pasal Nani... Nani pun.. manalah tahu bila tarikh dah ditetapkan Nani ada hal2 penting tak boleh pi gak...

tapi.. sekarang ni.. wa mmg interested nak join gak.... tu yg wa pelik.. nape tetiba nama wa tak de.. kalau dr no 6 jadi 7 tak pelah.. ni dah terdelete terus..

musykil.. musykil... :hmm::hmm:
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 29-9-2006 08:54 AM | Show all posts
.....................

[ Last edited by  Melur01 at 29-9-2006 10:26 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2006 09:44 AM | Show all posts
Aittttt..... apa sudah jadi?  I yang baru join ni ....dah jadi confius .... :hmm::hmm:
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 29-9-2006 10:26 AM | Show all posts
Originally posted by sofia_hana at 29-9-2006 09:44 AM
Aittttt..... apa sudah jadi?  I yang baru join ni ....dah jadi confius .... :hmm::hmm:



sofia_hana...u can still join...
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 29-9-2006 11:31 AM | Show all posts
..................
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2006 12:03 PM | Show all posts
Originally posted by Iman_Baby at 27-9-2006 08:04 PM



Kak Noor,

selepas saya belek2.. list2 nama yg latest.. (saya assumed list nama yg terbaru ni yg latest le ya)... nama saya tak de dlm senarai pun... senarai sebelum2 ni mmg ada..

Seing ...



hi nani.. sori kak noor tak tau benda ni kecoh.. psl nama u mmg kak noor delete sebab u kata u punya kelas before puasa.. it doesn't make any sense on my mind.. kalau u attending the same class from the same guru.. sori lah kalau cara pemikiran kak noor silap..

as for blossom, kak noor ada clarify again dgn dia sebelum posting hari tu.. same thing kak noor ckp dgn dia.. kalau arfah yg ajar nanti.. it will the same class and lesson as nani's.. tapi dia kata nanti dia confirm balik.. so, i leave her name there

same, as jaja juga..

[ Last edited by  noor_hannah at 29-9-2006 12:45 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2006 12:04 PM | Show all posts
:jeling:...:hmm:.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2006 12:07 PM | Show all posts
Originally posted by ba3syia at 28-9-2006 04:24 PM
Kak Melur,
Apa yg masalahnya di sini? Siapa yg nak ngajar sebenarnya kelas RE ni?.
Permulaan yg baik, janganlah disudahi dgn yg tak baik. Let's be PROFESSIONAL.



melur.. boleh tak u ckp terus terang apa masaalahnya.. i called u many times pass 2 weeks, but u are avoiding me.. bila kak noor tanya.. u kata semua ok.. i was puzzled?  

and i just called u, why u cut off the line?? come on melur, speak up..

everything was fine.. u supposed to dtg rumah kak noor.. finally tak jadi.. then, u PM  me abt the classes thread.. u tak agree itu ini.. so, pls let me know and don't play hide n seek..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2006 12:08 PM | Show all posts
Originally posted by Melur01 at 28-9-2006 11:40 AM


cikdak... this is not teknikal... kaknoor should know better... ataupun kena baca khutbah terakhir nabimuhammad s.a.w. kot baru faham... saya masih di tahap sabar ni...



honestly melur.. kak noor TAK TAHU .. i just don't understand..
Reply

Use magic Report

Melur01 This user has been deleted
Post time 29-9-2006 12:15 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 29-9-2006 12:07 PM



melur.. boleh tak u ckp terus terang apa masaalahnya.. i called u many times pass 2 weeks, but u are avoiding me.. bila kak noor tanya.. u kata semua ok.. i was puzzled?  

and i just calle ...


when did you call me ? i have just trace all calll from my 03 number ... none of your no. for your info, all callers can be tracked thru my pc. my hp? obviously no ringing since. can u please explain on bilik moderator. who complain about thread you or me?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2006 12:26 PM | Show all posts
Originally posted by Melur01 at 28-9-2006 09:56 AM






melur, let me tell u this.. mmg kak noor delete nama u, sebab u should not be in the participants list...

kak noor pernah cerita plan kak nor ni.. terutama dgn nani.. juga some of our SKAC members.. well, kalau nani nak deny, i hope yg lain boleh tampil bagi tau wether cerita i ni benar atau salah..

kak noor ada 3 nama guru untuk kelas RE ni.. that is arfah, melur n rzjs.. tapi looks lkike rzjs jauh di klang.. agak sukar jugalah.. so, yga da 2 nama.. arfah n melur..

masa mula2 kak noor buat senarai, dlm kepala tak fikri apa sgt.. so mana2 nama yg terfikir main masuk je.. tapi hari tu baru kak noor perasan nama u, so kak noor delete.. yes, sebab ura2 nak suruh u mengajar lah..

kak noor berkenan dgn pattern hadrangea (spelling?) u tu, and selain tu, kak noor rasa u ada tgn seni, kira gifted yg tak semua org ada.. so, kak noor masih di peringkat permulaan, nothing confirm yet.. kak noor pernah tanya u psl kelas2 ni kan..

and juga, kak noor tertarik dgn bunga purple rzjs tu.. rozie ni pun kak noor rasa gifted juga.. walau pun dia baru.. tapi dia mcm u, selain gifted, ada tools mcm buku dsb nya..

as for arfah, dia ni adalah guru kepada maizana dan puan ann.. kak noor suruh dia bagi details apa2 stitches yg dia nak ajar.. list down kan aap2 tools, since kelas maizana dulu, ada sorang ni yg komplen tak puas hati pasal tools dia sikit sgt and stitches dia ajar very basic.. ekceli banyak pun yg dia komplen, menyebabkan kak noor terpakasa call semua org and tanya macamana kelas tu.. bila ada komplen, kak noor rasa serba salah, sebab kak noor yg organize, pulak tu buat kat rumah kak noor.. kot2 ada yg kata kak noor dpt habuan.. so, kak noor terpaksa explain pada semua.. and found ada gak sorang lagi tak puas hati juga. tapi taklah mcm yg sorang ni..

atas rasa tanggungjawab, kak noor rasa perlu untuk buat satu lagi kelas, itu lah yg kak noor cuba lakukan.. kak noor kumpulkan org dulu.. walau pun anni selalu desak tanya kak noor apa plan kak noor.. kak noor prefer untuk diam kan je dulu.. sebab takut2 tak menjadi.. tapi mmg sebahagiannya tau.. plan kak noor nak suruh arfah or melur ajar..

ekceli, masa melur buat gath ari tu.. kak noor mmg nak pergi.. sebab nak discuss benda ni lah.. tapi aral melintang.. so, tak juga dpt jumpa melur.. bila kak noor call.. melur asyik kata sibuk.. semalam masa nani sms, kak noor kat hukm almost the whole day.. mlm baru dpt ckp dgn nani.. and i explained all over again to her.. ak noor tak tau pulak kecoh kat sini..

yg paling kak noor tak tahu dan nak tahu.. melur, apa cerita sebenarnya?? and kalau u keep hiding, sampai bila pun takkan solve..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2006 12:34 PM | Show all posts
Originally posted by Melur01 at 29-9-2006 12:15 PM


when did you call me ? i have just trace all calll from my 03 number ... none of your no. for your info, all callers can be tracked thru my pc. my hp? obviously no ringing since. can u please e ...



melur.. i just called u again.. maybe i slap tadi called thru private no.. sebab i tau kalau i called thru my hp no or office no. u wont reply.. so, i baru je called.. why takmo angkat..

melur.. ada apa2 yg u nak...?? well, just speak up..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2006 12:38 PM | Show all posts
Originally posted by Iman_Baby at 29-9-2006 06:13 AM
Kak Melur,

eeh... eeh.. nama kak melur pun tak de ya...

Kalau betul kelas ni dah mmg overbooked.. mcm kata cikdak... or sbb kak noor ingat I tak minat nak sertai..coz dah organise kelas lain  (harap2 mmg itu le sbb sebenarnya).. nani tak kisah le... mungkin tak de rezeki nak sertainya this time... Nani pun ada no kakak tu.. so next time nak belajar.. I boleh call je dia n arrange another class..

Kak Melur,

Mcm ni.. meh le kita buat kelas sendiri... hehehehee...



melur n nani.. kalau u all nak organise apa2 kelas.. by all means.. go ahead.. i dont benefit anything.. i dont earn anything from this.. masa kelas RE maizana pun, i bayar mcm org lain.. takde diskaun sebab i mod.. or sebab guna rumah i.. so, again.. i have no monetory interest kat sini..

kalau u both nak compete not with me.. sebab kak noor takde apa2 skill dlm bidang ni.. i am just a moderator who moderate the board..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.478089s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list