Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17687
View
152
Reply

NEW RIBBON EMBROIDERY CLASS

[Copy link]

Author: noor_hannah       Show all posts   Read mode

Post time 9-10-2006 04:05 PM | Show all posts
Kak Noor,

saya comfirm nak join this class.. tapi semuanya bergantung juga kepada tarikh dan masa yg direncanakan. Kalau tak sesuai ,my hope is ada 2nd class lagi untuk beginner...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2006 04:09 PM | Show all posts
Originally posted by melisamuhd at 9-10-2006 02:14 PM
huk.. inikah yg terjadi? hangat2..
selama ni mel masuk2 x baca lak sini. emm.. baru mel tahu kenapa saya di-call.
kelas kedua yg di-plan tu jadi ke kak noor?
concern mel hanya lah kalau secon ...



mel.. kak noor rasa better u masuk kelas advance pn ann.. tapi apa2 pun tiada paksaan.. mana2 pun boleh, psl yg komplen tu biarkan lah.. dia sorang je yg komplen pun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2006 04:13 PM | Show all posts
Originally posted by crystal_biru at 9-10-2006 04:05 PM
Kak Noor,

saya comfirm nak join this class.. tapi semuanya bergantung juga kepada tarikh dan masa yg direncanakan. Kalau tak sesuai ,my hope is ada 2nd class lagi untuk beginner...



itu psl kak noor nak kumpul nama dulu, so that kita boleh arrange a few tarikh sebab tak semua boleh dtg pada tarikh yg sama..

untuk cukupkan group kita, kak noor appreciate u all register dulu ramai2.. lepas tu baru kita nak sort kan ikut kawasan dan ikut tarikh.. berapa ramai yg boleh hadir satu group.. itu lah yg kak noor cadang nak buat.. tapi bila dah kecoh ni.. kak noor serahkan pada u all lah buat keputusan..

lagi pun, kak noor suka2 je tolong buat benda ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2006 04:18 PM | Show all posts
kalau boleh, kak noor minta siapa2 yg nak join tu PM or call je kak noor.. ni untuk elakkan masaalah hari tu timbul...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-10-2006 05:01 PM | Show all posts
oh ya.. lupa.. kak noor pun nak masukkan nama maizana sekali untuk mengajarRE ni.. so, kita ada 3 guru pilihan:

1. arfah
2. pn ann
3. maizana

u all boleh pilih mana2 satu ikut kesesuaian..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2006 09:54 AM | Show all posts
Kak Noor
Boleh tak saya nak tahu ke tiga-tiga  guru ni kat mana location class yang akan di anjurkan .. so senang sket nak pilih.Kelas ni actually for beginers or advance ? Sebab macam saya ni memang beginers ... takut tak terkejar dengan kawan2 lain yang dah advance.

Thank You:hmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2006 10:06 AM | Show all posts
Originally posted by sofia_hana at 12-10-2006 09:54 AM
Kak Noor
Boleh tak saya nak tahu ke tiga-tiga  guru ni kat mana location class yang akan di anjurkan .. so senang sket nak pilih.Kelas ni actually for beginers or advance ? Sebab macam saya ni mem ...



sofia.. pm me yr contact no.. i will call u..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2006 01:48 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 12-10-2006 10:06 AM



sofia.. pm me yr contact no.. i will call u..


Salam dan selamat berpuasa kak noor, sila pm me your phone no. TQ
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2006 02:54 PM | Show all posts
Originally posted by laila_zi at 12-10-2006 01:48 PM


Salam dan selamat berpuasa kak noor, sila pm me your phone no. TQ

[ Last edited by  noor_hannah at 12-10-2006 02:56 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2006 10:45 AM | Show all posts
saya nk join jugak. Saya dh PM Kak Noor tapi saya masih confuse lah.
1) Saya akan join kelas di bawah cikgu mana?
2) Adakah semua kelas dilengkapi dgn tools?

Yang saya faham skrg, Pn Ann anjurkan kelas. Sape nk dptkn tools dlm kelas tu bayar rm25.
Correct me if I wrong.. TQ
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-10-2006 01:03 AM | Show all posts
Originally posted by sephia7 at 20-10-2006 10:45 AM
saya nk join jugak. Saya dh PM Kak Noor tapi saya masih confuse lah.
1) Saya akan join kelas di bawah cikgu mana?
2) Adakah semua kelas dilengkapi dgn tools?

Yang saya faham skrg, Pn Ann anju ...



sephia.. lepas raya kak noor contact u ya.. cikgu2 semua mood ray, belum dpt tarikh lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2006 04:57 PM | Show all posts
Macam besh jee.. RE ni camana ? Ada sample or website tak ?? Kalau nak join camana? Lokasi saya Kg Melayu Subang.
Selamat Hari Raya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2006 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by ahtzue at 31-10-2006 04:57 PM
Macam besh jee.. RE ni camana ? Ada sample or website tak ?? Kalau nak join camana? Lokasi saya Kg Melayu Subang.
Selamat Hari Raya.


Dah ada topik ni.. cuba klik kat bawah ni..

http://forum.cari.com.my/viewthr ... &extra=page%3D2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.265381s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list