Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
80107
View
771
Reply

Cricket

[Copy link]

Author: zamz00       Show all posts   Read mode

Post time 5-6-2008 04:21 PM | Show all posts

Reply #599 airymad's post

kitorang kira dah tua gak la bro... aritu bila running between wickets pun rasa cam nak pecah buah pinggang...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 10:23 PM | Show all posts

Reply #594 ecam's post

yup.no need to restrict the membership.
wa best nampak men arituh.rugi tak join.i ade progrm la bro.
tapi kalo idea nak form team tuh...i sedia utk give full commitment.
july ni i'll be back!! jom kite kasi gegar!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 01:42 AM | Show all posts
wah!  makin ramai cricketers join thread ni!  yeah!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 09:26 AM | Show all posts

Balas #562 offcutter\ catat

Ooo..mr offcutter kau ni one of the players old boys labu @ SOBA team.. Patutla tak respond aritu. Bila nak coach kita orang bowl offcutter.Jomla lawan team kami pakcik-pakcik Bangi  ni, friendly social game. At least kami boley la gauge & improve skills kami yg tak seberapa ni.

[ Last edited by  airymad at 6-6-2008 09:29 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 09:38 AM | Show all posts

Reply #601 ecam's post

Okey la tu, kami pakcik-pakcik ni kalu batting lama, rasa nak balik rumah tidur, masa fielding tu tak pe lagi kot sebab boleh daydream @ tidur kadang -kadang kalu batting lama atau fielding lama tunggu bola tak mai , rasa nak pi kopitiam pun ada .
Upload la team photo dgn kelawar haghi tu . Bini, member opis & students nak tengok.

[ Last edited by  airymad at 6-6-2008 09:42 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 10:38 AM | Show all posts
x prasan lak gamba lepas game lom masuk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 10:39 AM | Show all posts

Reply #606 ecam's post

muka cam udang kena bakar
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 12:25 PM | Show all posts

Reply #607 ecam's post


really? yang mana satu tu?

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 01:53 PM | Show all posts

Reply #608 oobi's post

uikss....

cane leh terjah sini lak oobi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 03:01 PM | Show all posts
eh oobi pun datang sini  
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 04:18 PM | Show all posts
Mr gemukk & mr/ms oobi and others -jangan buang masa jadi NATO (no action talk only) jom turun  kat UKM net ptg Sabtu & Ahad pagi ni. Equipment semua saya & ecam bawak. Ball guard sendiri juga bawak. Apa macam ? Ada brani ka?

[ Last edited by  airymad at 6-6-2008 04:20 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 04:19 PM | Show all posts
ms. oobi confirm tak datang.  saya pun confirm tak datang.  jauh di utara..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 04:26 PM | Show all posts

Reply #612 Gemukkkkkkk's post

Kalu macam tu hang kena organize kat sana la, guna padang STAR,@ Ipoh padang.  hari ahad, kami confirm turun punya lepaih subuh saya   bertolak tumpang ecam punya perdana . Kejap je sampai , lepas breakfast kat tanjung malim.  ms/mr oobi dok kat mana ? kalu Alog Stag siap!! nanti hujung bulan saya balik bawak equpment kita boleh try.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 04:32 PM | Show all posts
wahahahahaha kalu camtu teman kena le mulakan berkenal-kenal dengan bebudak star.  tapi risau gak karang diorang ingat teman cari jambu  
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 11:16 PM | Show all posts

Reply #606 ecam's post

Wolla...itu dah international nampak!
Nice effort. Kalau main di Shah Alam bagi tau ya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 08:42 AM | Show all posts

Reply #615 hamizao's post

jom la join kitorang pagi esok kat net ukm kol 8.30 pagi
bukan jauh pun SA/Bangi
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 10:08 AM | Show all posts
semangat!  aku pun berkobar-kobar dibuatnya!  wehhh jom cari ramai peminat kriket yang juga forummers kat sini.  biar meriah kat sini dan makin ramai pick up the game!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 12:40 PM | Show all posts

Reply #609 ecam's post


biasalah ecam, jalan-jalan tambah pengetahuan....   
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 12:43 PM | Show all posts

Reply #610 Gemukkkkkkk's post


ha'ah oobi datang ni ......
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 12:55 PM | Show all posts

Reply #611 airymad's post


tak beranilah bro. seumur hidup ni tak pernah main cricket. anyway, good luck for tomorrow and enjoy the game. :victory:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100489s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list