Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
80737
View
771
Reply

Cricket

[Copy link]

Author: zamz00       Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2008 05:17 PM | Show all posts

Reply #617 Gemukkkkkkk's post

dulu2 teringin nk main kriket. tp mcm tkde je org ppuan main kriket ni. so smpai ke sudah tak penah ade peluang try main.   lgpn mcm susah je nk jumpe org yg minat main/enjoy game ni. korang tanak ke buat fan club ke hape ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 07:19 PM | Show all posts

Reply #614 Gemukkkkkkk's post

Bukan saja jambu, limau bali pun ada kot .Tak kesah janji minat kriket . Jgn lupa check kat kolej matrik perak, mesti ada ex budak SBP.Lecturer English kat situ sorang kalu abng tak silap mr Azmir Radin, old boys STAR tapi rugger la. Chief librarian dia, mr  Faisyal pernah praktis hoki ngan abg  masa abng outstation kat kolej tu dulu, maybe dia orang boleh tolong advertise kat library. Insyaallah rasanya nanti lebih dari cukup player.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 07:27 PM | Show all posts

Reply #620 oobi's post

Ehh. jangan malu-malu , its never too late to try. Mana la tau, nanti boleh jadi minat . ada la hobi baru yg menyihatkan badan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 08:09 PM | Show all posts
terimakasih bro airymad!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 11:50 PM | Show all posts
Originally posted by ecam at 7-6-2008 08:42 AM
jom la join kitorang pagi esok kat net ukm kol 8.30 pagi
bukan jauh pun SA/Bangi


Sorilah...Hami kena pi kerja hari ini!
Pukul 5 ptng baru balik. Hope u all had a good meet

Next time please paste the bowlers' pix too. I love to watch em in action. Ewah teringat pula my dad dulu...dia kidal so a bit tricky for batsmen.

Are u playing every Saturday now?

[ Last edited by  hamizao at 7-6-2008 11:56 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2008 11:24 AM | Show all posts

Reply #602 offcutter's post

offcutter smap? batch bila?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2008 09:26 AM | Show all posts
sabtu nia ada match ke? team dah complete ke blom?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2008 09:30 AM | Show all posts

Reply #627 ecam's post

Ada lawan TAFE College, aku dah bagitau Abg Khairi, game dua session morning 20-over / afternoon 20-over.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2008 07:17 PM | Show all posts
tumpang nyampuk sikit......

mana pi semua? senyap ja pun.  Kalau nak gi tengok-tengok kat net UKM tu buleh ka? Bila next session?

Oh btw, saya tak pernah main competitive cricket pun, weekend warrior ja masa muda-muda dulu. Lani kawan-kawan dok ajak main tak pernah join pun, tapi  lagi dua minggu anak saya balik dari asrama, mungkin bawak dia gi tengok kat UKM net kut. Dia main kriket kat sekolah. Balik rumah dok buka youtube cricet ja..... apa barang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2008 09:47 PM | Show all posts
Originally posted by fly1109 at 25-6-2008 07:17 PM
tumpang nyampuk sikit......

mana pi semua? senyap ja pun.  Kalau nak gi tengok-tengok kat net UKM tu buleh ka? Bila next session?

Oh btw, saya tak pernah main competitive cricket pun, weeke ...



hi fly....
glad to see you're here --

nanti  - gemukkk masuk kot -
he likes this thread and contributes quite a lot too -
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2008 01:03 PM | Show all posts
erkkk kalau soalan camni, kena tunggu geng zon tengah jawabkan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2008 04:08 PM | Show all posts
Originally posted by Gemukkkkkkk at 26-6-2008 01:03 PM
erkkk kalau soalan camni, kena tunggu geng zon tengah jawabkan...



kalau nak try bowl a maiden over.... ko boleh kasi chance kut....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2008 04:20 PM | Show all posts
aku kat ipoh.  tapi kalau diorang kat lembah kelang tu, sporting.  no hal le kalau nak bowl banyak overs mana pun.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2008 04:53 PM | Show all posts
Originally posted by Gemukkkkkkk at 26-6-2008 04:20 PM
aku kat ipoh.  tapi kalau diorang kat lembah kelang tu, sporting.  no hal le kalau nak bowl banyak overs mana pun.



hehe....masuk over ke tiga, maunya berterabur....tak habis-habis, asyik noball je...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2008 06:16 PM | Show all posts
ala, biasa le no ball atau wide tu.  jangan bola tanggung untuk sixer dah le  
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2008 08:29 PM | Show all posts

Reply #629 fly1109's post

boleh je... kitorang biasa train ahad pagi kol 830-11.. kalo x panas mungkin lajak smp kol 12.. kalo panas kol 1030 pun semua dah nyorok bawah pokok
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2008 12:20 AM | Show all posts

Reply #636 ecam's post

InsyAllah, will try to make it next weekend....tumpang-tumpang "howzat" pun jadi la.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2008 09:54 AM | Show all posts

Balas #637 fly1109\ catat

Kalu free ahad pagi ni turun je kat UKM around 9.00 am, Kami sekarang ni selalu beraksi  kat UKM oval, dah fed up batting @ bowling kat net . Saja nak test tahap kesemputan. Petang semalam praktis 3 orang je . Sorang bowl, sorang bat, sorang wickie.  Yg bat sorang tu pun kene run between wicket. Bergelen peluh keluar .
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2008 11:40 AM | Show all posts

Reply #638 airymad's post

thanks you for the invite. Ni nak drive outstation la pula, will be away for the whole weekend, insyAllah next weekend.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 03:19 PM | Show all posts
Mendis spins Sri Lanka to title triumph
The Bulletin by Dileep Premachandran
July 6, 2008
Sri Lanka 273 (Jayasuriya 125, Dilshan 56, Ishant 3-52) beat India 173 (Sehwag 60, Mendis 6-13) by 100 runs
Scorecard and ball-by-ball details
How they were out
[table=320][tr][td=2,1]
[/td][/tr][tr][td=1,1,10]
[/td]  [td]  
  [table]  [tr]   [td]  Yuvraj Singh was one of Ajantha Mendis' six victims  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073283s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list