JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
53252
View
491
Reply

PERLIS ( SINGA UTARA ) : Shahidan sila letak jawatan la..

[Copy link]

Author: dollah_bedwi       Show all posts   Read mode

Post time 27-1-2007 02:50 PM | Show all posts
Shahrizan dapat suntikan baru dengan Perlis

Oleh Kamudin Baharom

PENJAGA gawang Perlis, Mohd Shahrizan Ismail menyifatkan penyertaannya dalam skuad Perlis, sebagai suntikan semangat baru selepas diketepikan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2007 12:07 PM | Show all posts
Hidup Perlis...harap2 dapat treble tahun ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2007 06:34 PM | Show all posts
aku dengar semalam Azlan skor cantik....betoi ka???
ruginye tak turun stadium
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2007 12:10 PM | Show all posts
menang lagi ngan TMFC 2-0..ghempuh perlih ghempuh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2007 06:56 PM | Show all posts

update....were back!!!

19  gol...

6  AZLAN...

5 chipeta...

2 fauzi nan...

2 francis kombe

2 faisal asahar...

1 gol Amar Rohidan, Joey Ryan Gundok, ....

aku tatau betui ka tak???hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2007 11:32 PM | Show all posts

17/2/2007



aku baru balik tengok bola match Perlis lawan johor pasir gudang...

2-2( seri)

perlis kena tinggai dua kali...

komen ikhlas dari aku : PERLIS main macam taik:@ ...terima kasih....


21  gol...

6  AZLAN...

5 chipeta...

2 fauzi nan...

3 francis kombe

2 faisal asahar, joey Ryan Gundok...

1 gol Amar Rohidan....

[ Last edited by  ussopp at 17-2-2007 11:35 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 12:29 AM | Show all posts
maaf no org perelih....
kena sebijik dekat darulaman
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 12:40 AM | Show all posts

Reply #47 hyphrigian's post

asal sunyi je board nih.. perlis ialah team yg boleh dikatakan tengah top kat malaysia.. mane gi peminat perlis nih.. best sih kalo tengok perlis main.. lelagi gandingan azlan-chipeta.. patutnye joey Ryan Gundok kasi start first eleven arr.. mamat nih eagle eye..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 12:42 AM | Show all posts

Reply #48 dewakekenyangan's post

ko baru lagik..sini mmg sunyi..2-3 muka je yg selalu posting kat sini.. perlis punya bos itu dollah pun sudah lama hilang..lagi2 time kalah..muahaha ampun dollah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 12:55 AM | Show all posts
semua menghilang............
huahuahuahua.......
jurad dengan typical throw in dia la.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 05:44 PM | Show all posts
Originally posted by hyphrigian at 22-2-2007 12:55 AM
semua menghilang............
huahuahuahua.......
jurad dengan typical throw in dia la.....


kena boo sakan semalam...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 05:55 PM | Show all posts
banyak jugak yang kena boo semalam....
jurad,fauzi nan...semua kena boo...chipeta pun kena boo.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 06:43 PM | Show all posts

haaa...ni oghang peghelih mai...

aku tak boleh komen apa...

memang benar Perlis layak kalah...

team skrg dah tak relax mcm dulu, masa ada Lamin conte...

la ni serabut, mcm rambut tak rebonding...

aku baru tgk perlis main dua match sebelum lawan kedah tu...

teruk gila...aku dah agak dah kalah...

sapa bagus dia menang laa...

p.s: minggu ni aku turun selangor, harap main  cantek ,,,kalah takpa...

kalo main huduh, kena la aku ngan memba akuuu...sebab aku kata perlis punya short pass power...

la ni mcm apa tah...tengah hampeh!!!

takpa kalah ngan kedah bagi depa peringat sket,,,,

[ Last edited by  ussopp at 22-2-2007 06:44 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 09:58 PM | Show all posts
kalah.. aku baru nak sokong dah kalah.. camni aku baik aku x yah sokong..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 10:58 PM | Show all posts
bukan perlis kalah ke semalam?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2007 12:50 AM | Show all posts

Reply #53 ussopp's post

lawan selangoq mana buleh kalah.....
kedah buleh titik 2 bijik...
perelih mesti titik lebih.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2007 09:55 AM | Show all posts
Perlis dapat pengajaran

Oleh Kamudin Baharom

Abdul Rahman tuntut anak buah lebih waspada harungi baki saingan

BAGI Perlis kekalahan pertama selepas sembilan perlawanan kepada pasukan tetangga, Kedah, kelmarin harus menjadi satu pengajaran kepada setiap pemain ketika tidak harus beranggapan kemenangan akan sentiasa memihak mereka.

Bagi Abdul Rahman Ibrahim dan anak buahnya, kekalahan 0-1 di Alor Star dalam saingan Liga Super sekadar menyuntik erti kesedaran untuk memperbaiki kedudukan ini dengan mengambil langkah lebih waspada mengharungi baki saingan ketika nyata ancaman sudah menyusul dalam impian mengejar mahkota kejuaraan kali ini.

Namun, keputusan itu tidak lagi dianggap menjejaskan sasaran Perlis terus mendominasi carta Liga Super selepas pencabar terdekat, Terengganu gagal memanfaatkan kesempatan beraksi di gelanggang sendiri apabila sekadar seri 1-1 dengan Telekom Melaka (TMFC) untuk jatuh ke tangga keempat.

Sebaliknya, bagi Kedah yang dikendalikan Mohd Azraai Khor Abdullah kemenangan itu melonjakkan mereka ke tangga ketiga di belakang Brunei DPMM FC walau pun terikat mata sama iaitu 18 cuma dipisahkan di atas perbezaan jaringan.

Pengurus Perlis, Adzmi Saad berkata, tindakan itu adalah perlu bagi menilai dan mengkaji pelbagai perkara bagi mengenal pasti punca sebenar yang menyumbang kepada kekalahan ketika menentang Kedah.

Antaranya, menurut beliau, termasuk sikap pemain serta semangat selain bentuk latihan yang dijalankan. Tambahan juga jadual perlawanan Liga Malaysia yang padat sebagai di antara puncanya.

Saya akui pengurusan pasukan akan mengadakan bedah siasat kerana kekalahan ini adalah yang pertama dialami Perlis bukan saja pada saingan Liga Super tetapi juga Liga Malaysia musim 2006-2007 termasuk Piala Malaysia dan Piala FA,

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2007 04:25 PM | Show all posts
MAIN BURUK CAMNE NAK MENANG....

i got a very2 bad feeling...

perlis mcm nak down je pasni....

player2 semua tak boleh control ball...

main 3-5-2...

tapi tengah langsung tak de fungsi...

tp tahniah untuk azlan, and chipeta...and import2 lain...diorang ok...

main cantek walaupun teammates lain hampeh...

aku nak tanya pendapat korang expecially fan perlis, korang kenal tak defender no 2....

sapa dia...camna boleh main negeri....

3 match aku tgk dia main, aku bengang gila...

[ Last edited by  ussopp at 25-2-2007 04:29 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2007 01:56 AM | Show all posts

Reply #58 ussopp's post

kalah lagi..   midfield x leh gerak.. x sehebat musim lepas.. ni sume gara2 rahman jual kapten derang arr.. sape name die?? skrang die men tmfc.. satu team ngan tengku hazman.. def no.2.. ko prasan gak..   men x confident arrr die tuh.. bile ekk liga malaysia punye plyer transfer berlangsung.. nak suroh rahamn beli defensive midfielder yg besh sket arr..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2007 11:41 PM | Show all posts

Reply #59 dewakekenyangan's post

tu la pasal...

aku heran laa...awat no 2 tu x kena kluaq sedangkan dia main teruk jelas sangat..

maybe dia ada something kot...aku pun tak tau...

midfielder la ni semua trok....sorang pun tak leh hold ball...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044052s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list