JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
52113
View
489
Reply

PERLIS ( SINGA UTARA ) : Shahidan sila letak jawatan la..

[Copy link]

Author: dollah_bedwi       Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2007 03:25 PM | Show all posts

Reply #123 Pak_Jen's post

hehe...pak jen, aku pun englang gak...
bukan perli hg laaa....

hg tak pa...england campoq malaysia...

nuuuu,,,, orang lain nuu....

aku tujukan khas untuk depa je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 05:18 PM | Show all posts

Reply #126 ussopp's post

sapa nak sponsor aku pi kutub utara wehh....
panaih kat kedah lain macam ni....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 06:02 PM | Show all posts

Reply #127 hyphrigian's post

yes,,,its hot here...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 06:17 PM | Show all posts

Reply #128 ussopp's post

too hot......
unbelievable hot....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 06:26 PM | Show all posts

Reply #129 hyphrigian's post

wahh you all..if hot.. u drink cool water..then there is no hot2 one..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 08:11 PM | Show all posts
weh aku dah nak pi stadium ni....

doakan kejayaan perlis
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2007 08:48 PM | Show all posts

Reply #131 ussopp's post

heheh.. seri cukup arr uccop..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 01:27 AM | Show all posts

laporan dari stadium utama................

nampaknya 2 gol separuh masa pertama dari Azlan Ismail  belum cukup untuk menyekat kemaraan

pasukan dari borneo,brunei darussalam yang dari awal permainan memperagakan permainan kemas

dan teratur selaku pasukan nombor 2 liga super...

berbanding perlis yg bermain kucar-kacir dan bermain hantaran-hantaran jauh yg lebih kepada

unsur-unsur nasib akhirnya pasukan brunei juga yg menyamakan kedudukan 2-2 pada pertengahan

separuh masa kedua.

last-last perlis menang 3 - 2 hasil gol kontroversi. player perlis sudah clear2 offside sorang tapi

linesman leka....

menang camni, sungguh membosankan....

aku nampak refferi banyak buat silap....

dan aku kecewa kerana brunei mempunya striker tempatan dan player tempatan yg hebat

sedangkan kita masih blum mempunyai striker yg betul2 mengancam....

[ Last edited by  ussopp at 8-4-2007 01:29 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 01:26 PM | Show all posts
Originally posted by Pak_Jen at 7-4-2007 18:26
wahh you all..if hot.. u drink cool water..then there is no hot2 one..


u drink water get cool inside maaa...
not outside....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 01:27 PM | Show all posts

Reply #133 ussopp's post

masih la pasai menang..........
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 03:04 PM | Show all posts

Reply #135 hyphrigian's post

amboi hyp...selesa diatas nampak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 04:09 PM | Show all posts

Reply #136 ussopp's post

besa ja....
gumbira skit
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2007 11:37 PM | Show all posts
Originally posted by ussopp at 7-4-2007 03:25 PM
hehe...pak jen, aku pun englang gak...
bukan perli hg laaa....

hg tak pa...england campoq malaysia...

nuuuu,,,, orang lain nuu....

aku tujukan khas untuk depa je...



aku asik lupa nak respon kat ayat ko ni..

2 team yg gaku tak suka..BRAZIL.. ENGLAND.. tapi aku suka man u..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 12:03 AM | Show all posts

Reply #138 Pak_Jen's post

kita serupa........
kita serupa........
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 12:47 AM | Show all posts

Reply #139 hyphrigian's post

ada geng.. tapi ko kena suka itali la..kalo tak.. tak serupa gak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2007 01:58 AM | Show all posts

Reply #140 Pak_Jen's post

itali ka?Ferrari itali....aku suka itali sebab ada Ferrari....ok la tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2007 06:13 PM | Show all posts

Reply #141 hyphrigian's post

aku suka feraari sebab ada italy...



weh, apahal streamyx aku rosak jer...

ni aku layan internet luar...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2007 06:56 PM | Show all posts

Reply #142 ussopp's post

pasai ferrari ja aku suka itali.......
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2007 11:11 AM | Show all posts

Reply #142 ussopp's post

streamyx mana bleh rosak..   modem ko kut..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2007 11:12 AM | Show all posts
Originally posted by hyphrigian at 10-4-2007 01:58 AM
itali ka?Ferrari itali....aku suka itali sebab ada Ferrari....ok la tu.....



shumacer takda..tak best.. aku layan bmw sauber plak.. hehe aku tuka2 team f1 takpa..sebb aku tak fanatik sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2007 02:25 PM | Show all posts

Reply #145 Pak_Jen's post

sama macam aku tukaq team bola international.....
aku bukan dok sana nak sokong teruk
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2007 02:26 PM | Show all posts

Reply #145 Pak_Jen's post

sama macam aku tukaq team bola international.....
aku bukan dok sana nak sokong teruk
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2007 06:20 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by hyphrigian at 13-4-2007 02:26 PM
sama macam aku tukaq team bola international.....
aku bukan dok sana nak sokong teruk
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2007 12:14 AM | Show all posts

Reply #148 ussopp's post

aku pi Estadio de Darulaman
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2007 10:57 PM | Show all posts

YEHHHH....

aku mmg puas ati...

                                 PERLIS    3

                                 TM FC     2

KAMBEK TU , KENA 2-0 DULU  TADI.....WOOOHOOOOO!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041441s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list