JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
26983
View
150
Reply

Water Rafting -

[Copy link]

Author: de.wi.bi.ru       Show all posts   Read mode

Post time 22-1-2009 10:03 PM | Show all posts

Reply #80 dexa's post

tifu tifu tifuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! tuh semer pitenah oiiiii

orang tadak mender pokodot aa .. menci pokodot ..

taw aa dexa sker .. fetish pokodot .. ngahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2009 10:27 PM | Show all posts

Reply #81 naen's post

hmmm...  bukan pokodot ke.....

sebab saya nampak yg ni naen pakai tu
masa kita pi swimming bukit belacan dulu


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2009 01:17 PM | Show all posts

Balas #79 naen\ catat

kui kui kui... mcm tu pulak.. jgn pakai jean aje ek
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2009 01:18 PM | Show all posts

Balas #80 dexa\ catat

la ye ker... dia pakai spender polka dot
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2009 01:19 PM | Show all posts

Balas #81 naen\ catat

buat2 xngaku pulak dah....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2009 01:20 PM | Show all posts

Balas #82 dexa\ catat

wah yg mcm ni ker..? xsangka ok....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2009 06:28 PM | Show all posts

Reply #85 karambunai's post

tuh dexa nyer
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2009 04:45 PM | Show all posts
aik buat2 xngaku lak masing2....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 01:25 PM | Show all posts
aku pernah rafting kat padas river n kiulu river time duk kat KK dulu..
dh lama tak pg..ingat nak join mana geng yg buat rafting ni kat s`jung..ada sape plan nak pg rafting ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 01:38 PM | Show all posts
thrill x rafting ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 01:47 PM | Show all posts

Reply #90 karambunai's post

ikut kepada level arus sungai n bentuk muka bumi dia..tak silap aku dia ada level 1 - 6..yg ganazz tu 6 la..kalau kat sg kiulu setakat level 1 - 3 je..beginner level. kalau kat padas tu boleh mencapai level 6 pd masa tertentu..

tp keselamatan memang diutamakan..pemakain helmet n safety jacket adalah diwajibkan..posisi duduk dlm boat pun diambil kira serta teknik pendayungan..so sukan ni memang sesuai utk sumer peringat umur.. ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 03:02 PM | Show all posts
owh ye ke... ni kalu ko g main water rafting ni.. cuba snap2 kan pic2 ker.. share sini.. best lagik kalu pic yg ori.. bukan ari internet..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 06:01 PM | Show all posts

Reply #92 karambunai's post

eh eh .. tetengah bz ndak mendayung tuh sempat ker ndak snap gegambor?

kang dayung ntah ke mana, kamera ntah kemana, orangnyer pon ntah ke mana plakkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 10:35 PM | Show all posts
ni ketika aku rafting kat padas .


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 10:38 PM | Show all posts

Reply #93 naen's post

actually masa kita rafting tu, kita akan diiringi oleh beberapa org yg menaiki kayak yg bertindak sbg safety guard kot2 ada yg terjatuh n hanyut sebab air deras sgt..dorang ni juga bertindak sbg juru kamera..pakai yg water proof punya..kalau korang ada water proof camera pun leh bawak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 08:12 AM | Show all posts

Balas #93 naen\ catat

aiyok... kekekeke... alah kan ramai yg mendayung tu... mesti ler leh snap nyer.. naen ni.. caras kedit karang baru tau...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 08:14 AM | Show all posts

Balas #95 eco_internet\ catat

kan dah agak.. mesti ada org amikkan pic... naen mmg begitu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 08:14 AM | Show all posts
dalam pic tu ko yang mana satu eco?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 04:53 PM | Show all posts

Reply #98 karambunai's post

yang depan skali tu yg tgh senyum keriangan. .
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2009 07:11 AM | Show all posts

Reply #94 eco_internet's post

sedapnyer .. sungai teh tarek


Reply  #95 eco_internet's post

aisehhhh .. diciternyer plak .. baru jek nak nyakat karam tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042515s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list