JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
243997
View
2319
Reply

MERGED : All About Phuket, Thailand

  [Copy link]

Author: Dunhill.       Show all posts   Read mode

Post time 22-8-2007 12:01 PM | Show all posts

Reply #99 duyong95's post

buleh laa.. aku pergi satu hari je ari tu..lepak patong... tu pun kena on buddha day.... dah la tu kena cabul masa massage... hihihi.... nk itut...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2007 12:25 PM | Show all posts
forumer yg lain just nk ask...tempat aper yg menarik kt phuket nih.
     cz aku akan ke sana this sunday ler.
and also aktiviti aper yg best nk di buat kt phuket nih?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2007 02:50 PM | Show all posts
sapa2 yang plan ke phuket and dah ke sana, cerita la apa yg besh kat sana,,,

me planning nak g end of this year,,,tengah kumpul info pasal phuket,,,

hotel apa yg okay? kalau g ramai nak kena sewa transport ,,,kalau ada sapa yg tahu...?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2007 08:49 PM | Show all posts

Reply #102 carrim7's post

carrim.. maybe kite selisih kat sana nanti
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2007 09:10 AM | Show all posts
carrim......... jadi ke trip u ke phuket last sunday?? flight u cancel or postpone?

bayan kat sana mase kapal terbang one two tu terhempas.. sadis betoi!!
time memang hujan teruk kat phuket..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2007 09:34 AM | Show all posts
Originally posted by sheebby at 9-9-2007 02:50 PM
sapa2 yang plan ke phuket and dah ke sana, cerita la apa yg besh kat sana,,,

me planning nak g end of this year,,,tengah kumpul info pasal phuket,,,

hotel apa yg okay? kalau g ramai nak ken ...


apa yg best....? hmmm..aku rasa thread ni hasil merge..so kalo rajin search la "phuket"
infact aku pun ada post serba sedikit sebelum ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 09:48 PM | Show all posts
PHUKET - SEPTEMBER 2007




[ Last edited by  kebayan at 19-10-2007 09:53 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 09:50 PM | Show all posts


[ Last edited by  kebayan at 19-10-2007 09:53 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:19 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:19 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:20 PM | Show all posts

PHI PHI ISLAND





Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:22 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:22 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:23 PM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:23 PM | Show all posts

FANTASEA PHUKET



Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:24 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2007 11:36 AM | Show all posts
lagi extra picture.. nanti2 baru bayan tepek..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2007 08:24 PM | Show all posts
kebayan ada jual package to phuket ker?

nanti leh pm shebby tak?

one more thing, phuket funtasea tuh kalau tak mau tengok show dia, just nak
tangkap gambar kat luar2 dia jer leh kerr?

or alau nak beli any sourvenier phuket funtasea, kena masuk dlm kerr?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2007 09:44 AM | Show all posts

Reply #121 sheebby's post

ade.. nanti bayan pm

boleh jek gi sana tangkap gambar.. tapi kat bahagian luar biase2 jek.. takde ape pun. just imagine cam kite gi sunway lagoon tak masuk dlm tp tangkap gambar kat luar jek.. camtu ah.
kalau nk beli merchandise kene masuk dlm baru ade jual.. luar tadak!
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2007 06:31 PM | Show all posts
alerr,,,yer ker,,,ingat cam disneyland ,,tak masuk pin, leh tangkap gambar, beli souvenier,,,,,

nanti u pm me yer abt travel pckg
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2007 05:02 PM | Show all posts
Wanita Kedah Menjadi Wira Perang Di Salang








Oleh: WAN SHAMSUDIN MOHD YUSOF


PHUKET kata asalnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2007 11:15 PM | Show all posts
anymore about phuket?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049734s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list