Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
54199
View
220
Reply
Author
Post time 16-10-2006 08:40 AM | Show all posts |Read mode
kat mana nak beli drayer (untuk baju)
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2006 10:21 AM | Show all posts
Ada byk dryer brand europe kat pasaran. U nak brand apa ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2006 11:43 AM | Show all posts
Originally posted by puterikhaleeda at 16-10-2006 08:40 AM
kat mana nak beli drayer (untuk baju)



puteri khaleeda..pergi aje mana2 kedai letrik..sure ada...kat jusco pun ada..

selamat mencari dryer!..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2006 08:40 PM | Show all posts
cuma kena pastikan brand yang boleh offer after sale service yang bagus. Bukan apa, dryer ni tak berapa orang malaysia guna, jadi harganya agak mahal, in case rosak ke apa ke, nak betulkan pun bukan semua kedai letrik boleh terima. Tapi kalau after sale service nya bagus... ok lah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2006 09:37 PM | Show all posts
dove pakai electrolux lebih dari 3 tahun - no komplain
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2006 09:38 PM | Show all posts
pergilah kat harvey norman ataupun best denki - dapat lihat bermacam macam model
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2006 10:45 PM | Show all posts
Originally posted by dove at 16-10-2006 09:37 PM
dove pakai electrolux lebih dari 3 tahun - no komplain



electrolux mmg boleh di percayaii!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2006 06:24 PM | Show all posts
Saya pun pakai electrolux.
Jimatkan tenaga.
Walau harga agak mahal tapi after sales service dia bagus
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2006 08:57 PM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 16-10-2006 10:45 PM



electrolux mmg boleh di percayaii!!



Yaaaa bettuullll electrolux bagus no prob so far...pi cari kat harvey norman......pakcik sayer pakai dah 10 tahun masih ok....taktipu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2006 12:41 AM | Show all posts
Puteri...tak yah drayer drayer..ko hembus hembus jek..ok gak...nanti mancung sikit bibir....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2006 08:05 AM | Show all posts
Originally posted by noor_hannah at 16-10-2006 10:45 PM



electrolux mmg boleh di percayaii!!



:setuju: mami pun pakai electrolux.......memang ok
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2006 08:41 AM | Show all posts
aku beli kat sengheng brand apa x ingat elba kot
apa tah tapi dah 3 taun dah sofar no problemo
brg letrik yg besar2 byk beli dr seng heng jer
after sales servis mmg bagus
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2006 11:59 AM | Show all posts
apa rupa dryer tu tepek ler gambo nye.  beso ke kecik ke.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2006 04:50 PM | Show all posts
TEman empunya....ELECTROLUX.
Dah pakai lebey dari 8 taun.

Sesekali kena ler cuci di bahagian belakang n dalam nya dari habuk or benang ketinggalan dari kain yg di keringkan tersebut agar tidak tersumbat. :tq:
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2006 05:11 PM | Show all posts
yaneng pun nak pindah rumah baru nanti nak kena beli washing machine baru, hubby kata nak beli dryer sekali, kami dah survey, memang harvey norman ada byk selection, best denki pun ok, electrolux memang brand yg terbaik la.rege dlm RM 1500...(selain miele.....tapi ya Allah mahalnya......hehehhe)
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2006 01:42 PM | Show all posts
praktikal ke dyrer di negara kita yang panas ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2006 02:08 PM | Show all posts
Originally posted by agar2 at 21-11-2006 01:42 PM
praktikal ke dyrer di negara kita yang panas ni



kalau untuk mami memang praktikal...sebab mami dok apartment...tak de ruang nak menyidai......
anytime boleh basuh baju n masuk dalam dryer walla....boleh lipat terus.....kurang sket kerja nak menyidai n angkat kain.....
:love::love:
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2006 04:02 PM | Show all posts
bubuh le gambor kat sini..
kita tak pernah ada menda2 ni...
selalu dry kat washing machine jek.. peh tu sidai..

ktia pun duduk aptmt mami.. mmg tak byk tempat menyidai..
sangkut2 kat balcony ngan kat belakang sikit (ada ruangan utk letak washing  machine)
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2006 04:27 PM | Show all posts
put,

dryer mami lebih kurang mcm ni.......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2006 04:55 PM | Show all posts

Reply #19 mami's post

macam mesin basuh gak ye mami
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085740s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list