JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
151106
View
1606
Reply

Bowling

[Copy link]

Author: azlina697       Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2006 07:31 PM | Show all posts
ehh.. ff: member aku nak buat tournament bowling,
dan dia tanya mana nak dapat hadiah cam pin bowling tu haa??..
ada saper2 tau tak??..
plzzz.... :pray:

[ Last edited by  takumi86 at 6-6-2006 07:33 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2006 03:14 PM | Show all posts
suka main bowling.. dulu sebelum kawin selalu gak main tiap2 minggu time org semayang jumaat.. hehe... tau la sapa mamat2 yang suka ponteng jemaat pi main bowling.. now dah kawin, setahun sekali je praktis dan main.. tu pun kalau ada tournament kat opis dan kalau ada invitation.. chewahh.. macam le poveeerrr...

tapi kalau selalu training dan berlatih, pernah score paling tinggi 300 something (antara 300-310).. tapi tak ingat berapa.. siap print dan simpan lelama.. now dah buang dah.. average around 200 je kot kalau sesekali main.. paling teruk, 150+.. ni dah baru lepas pantang gian nak main lagi :bgrin:

selain dari bowling, minat bola tampar...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2006 07:41 PM | Show all posts
Originally posted by mieraedoera at 7-6-2006 03:14 PM
suka main bowling.. dulu sebelum kawin selalu gak main tiap2 minggu time org semayang jumaat.. hehe... tau la sapa mamat2 yang suka ponteng jemaat pi main bowling.. now dah kawin, setahun sekali je ...


wahh beb!.. power giler ko eekk..
tapi aku musykil score boleh 300-310 tu..  score utk 1 game ke or 3 games?..
perfect score bukan ke 300??.. :hmm:
tapi kalau average 150+ tu.. make sense laa jugak!!..
ko baling bola apa??.. hook, spinner etc??..
ke straight ball jer??.. hehehe...
jawap sikit...:lebai:
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2006 09:22 PM | Show all posts
Originally posted by mieraedoera at 7-6-2006 03:14 PM
suka main bowling.. dulu sebelum kawin selalu gak main tiap2 minggu time org semayang jumaat.. hehe... tau la sapa mamat2 yang suka ponteng jemaat pi main bowling.. now dah kawin, setahun sekali je ...

mak oii..terer nyer..dah kira tahap mahadewa da nie..

huhu,aku nak sampai 100 pon bukan main susah..kalau dah cecah 100 pon kembang giler aku..sampai nak meletop idung aku..heh heh..

average aku lebih kurang 40-50..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2006 08:56 AM | Show all posts
Originally posted by shadowmoon at 7-6-2006 09:22 PM

mak oii..terer nyer..dah kira tahap mahadewa da nie..

huhu,aku nak sampai 100 pon bukan main susah..kalau dah cecah 100 pon kembang giler aku..sampai nak meletop idung aku..heh heh..

averag ...


kah..kah..lawak laa ko ni.. siap nak  meletop hidung lagi tu....
kira ko selalu baling masuk longkang lah ek??.. :pmuka:
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2006 12:12 PM | Show all posts
Originally posted by takumi86 at 7-6-2006 07:41 PM


wahh beb!.. power giler ko eekk..
tapi aku musykil score boleh 300-310 tu..  score utk 1 game ke or 3 games?..
perfect score bukan ke 300??.. :hmm:
tapi kalau average 150+ tu.. make sense la ...



1 game la bebbbbbbbb...... :kerek:

tapi sekali tu jerk...  masa tournament... kembang hidung aku semua mamat terpegun.. sebelum tu aku main bawah dari 200.. tah camana dapat aura kuasa tu tak tau la...  tu after tiap2 hari prektis b4 tournament kat company.. la ni setahun sekali je main ..  sebab banyak komitment dan bugdet lain...

aku baling bola biasa je.. straighttttt jerr.... tak reti nak cangkuk2 dan pusing2.. ada sekali tu try pusing, mujur tak tergeliat jari :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2006 12:14 PM | Show all posts
Originally posted by shadowmoon at 7-6-2006 09:22 PM

mak oii..terer nyer..dah kira tahap mahadewa da nie..

huhu,aku nak sampai 100 pon bukan main susah..kalau dah cecah 100 pon kembang giler aku..sampai nak meletop idung aku..heh heh..

averag ...



wahhh.... sampai nak meletop hidung.. hehe... mujur tak meletop.. tak pasal2 masuk icu  dan masuk paper :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2006 12:15 PM | Show all posts
biasa kalau first time main.. first round warmup.. tak  sampai pun 100.. ehhe
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2006 08:10 PM | Show all posts
Originally posted by mieraedoera at 8-6-2006 12:12 PM

1 game la bebbbbbbbb...... :kerek:

tapi sekali tu jerk...  masa tournament... kembang hidung aku semua mamat terpegun.. sebelum tu aku main bawah dari 200.. tah camana dapat aura kuasa tu  ...


wahhh hebat lu beb!!... sekarang ni kalau main agak2 berape??.. hehehehe..
jom la main kat ioi puchong..
aku belanjaaa..:love:
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2006 08:59 AM | Show all posts
Originally posted by takumi86 at 8-6-2006 08:10 PM


wahhh hebat lu beb!!... sekarang ni kalau main agak2 berape??.. hehehehe..
jom la main kat ioi puchong..
aku belanjaaa..:love:



sikalang ni kalau main tatau la berapa.. entah2 tak sampai 100 (first round).. sebab nak polish balik skill kan.. second round mugkin leh lebih dari 100..

kalau nak banjer tak main la 2-3 game... alang2 biar 5-6 game baru puas termasuk lunch sekali.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2006 09:04 AM | Show all posts
waahh beb, ok gak tu.. ;)
kalau main kat ampang superbowl (summit, ioi)
hari biasa b4 2pm, kena charged rm2 per game.
tapi kena ambik half day kerja laa kot..

masa aku kerja kat subang jaya dulu, lunch time siap gi main boling tu...
bahagia sungguh masa tu... muahahahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2006 11:50 AM | Show all posts
Originally posted by takumi86 at 9-6-2006 09:04 AM
waahh beb, ok gak tu.. ;)
kalau main kat ampang superbowl (summit, ioi)
hari biasa b4 2pm, kena charged rm2 per game.
tapi kena ambik half day kerja laa kot..

masa aku kerja kat subang jaya d ...



ko ni seyes ke nak banjer aku nih? aku kena bawa member aku sorang la sebab aku tak de transport.. eh ko ni sure pover giler ni sebab tiap2 hari prektis... siap hook lagi..  nanti la bila2 aku free (tak tau la bila) boleh kita beradu tenaga..  :bgrin: bukan beradu atau bergusti tau.. main boling.. hehe.. kalau tak dapek, kita main game bowling yang kat internet pun jadi laa....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2006 10:40 AM | Show all posts
suka jugak main bowling..
kadang2 lunch jumaat lama..
aku dan kawan2ku main bowling kat summit..
saja suka2....yg paling best bila gelakkan orang baling masuk longkang...hehehhee
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2006 12:33 PM | Show all posts
Originally posted by Tuleins at 2-7-2006 10:40 AM
suka jugak main bowling..
kadang2 lunch jumaat lama..
aku dan kawan2ku main bowling kat summit..
saja suka2....yg paling best bila gelakkan orang baling masuk longkang...hehehhee



jom arrr kita main boling sesamer satu hari nanti.. tapi bola aku dah hilang la....
Reply

Use magic Report

pecal This user has been deleted
Post time 8-7-2006 12:45 AM | Show all posts
Jom join kitaorang main boling kat u-bowl one utama, weekday b4 2.00pm murah cuma RM2.50/game.
Reply

Use magic Report

f@uzi This user has been deleted
Post time 9-7-2006 12:53 PM | Show all posts

Bowling....

Nak ikuttt.... tapi tah lehhhh.... baru jatuh motooo maaaa.....:cry:
Reply

Use magic Report

hippo This user has been deleted
Post time 25-7-2006 01:43 PM | Show all posts

Bowling

Harooo.....ada siapa minat bowling....Tengah cari bola...ada sapa tau kat mana boleh dapat good $$$bola??:tq:
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2006 03:31 PM | Show all posts
thread ni dah ada kan? takper laa layankan ajerrr :lol
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2006 10:16 PM | Show all posts
lor....................................................
Reply

Use magic Report

zaty_aws This user has been deleted
Post time 1-8-2006 10:30 AM | Show all posts
Originally posted by pecal at 8-7-2006 12:45 AM
Jom join kitaorang main boling kat u-bowl one utama, weekday b4 2.00pm murah cuma RM2.50/game.


u all slalu main biler?
kitorg ari jumaat during lunch time :pmuka:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044541s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list