JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
148977
View
1606
Reply

Bowling

[Copy link]

Author: azlina697       Show all posts   Read mode

Post time 20-9-2006 04:22 PM | Show all posts
beli satu set laa..dpt beg,bola,hand protector and kasut..baru rm250 :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 04:37 PM | Show all posts
kasut penting arr nak biasakan sliding korang masa melontar buah buahan...hehehe bola bowling maksud aku.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 04:49 PM | Show all posts
Originally posted by alangu at 20-9-2006 04:01 PM



x la mahal sgt....
tngok la brand kasut tu....
klau ader kasut sendri lg snang, klau main da dpt save rm2.00(sewa kasut)..
da ader bola ker....
slaloo main kt ner....  


bola x der..kasut pon takder..
aku slalu sewe kasut..dolu2..skrg nie time kat mlk dah free (MP)
kat kl rasernyrer bayo lagi tue..
slalu main maser study dolu kat mlk..
la nie x main dah..sbb x der kaki..sumer nak nengok jer..x besh ah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 04:50 PM | Show all posts
Originally posted by ReuK at 20-9-2006 04:22 PM
beli satu set laa..dpt beg,bola,hand protector and kasut..baru rm250 :cak:


ko lie kat ner??
asal murah..
aku denga cite kwn aku lie kasut jer dah dekat 190++..terus mcm pikir dolu ah kan..
nie set lengkap lagi..waa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 05:25 PM | Show all posts
Originally posted by Mily at 20-9-2006 04:49 PM


bola x der..kasut pon takder..
aku slalu sewe kasut..dolu2..skrg nie time kat mlk dah free (MP)
kat kl rasernyrer bayo lagi tue..
slalu main maser study dolu kat mlk..
la nie x main dah..sb ...


dak mmu melaka ker dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2006 05:31 PM | Show all posts
Originally posted by tuah_r at 20-9-2006 05:25 PM


dak mmu melaka ker dulu?


hait..so des..
dak MMU mlk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 12:49 PM | Show all posts
Hurm 1bln dah aku tak memboling rupanya..
Aku ada le equipment snd since 2years ago.. bola 9lbs,
tp tak terer2 jgk.. mmg xlps dr 150 score.
Sekali je juz my luck dpt 201.. huhu.. lps tu asyik 110-130 je

Tp slalu la jgk join tonamen.. even tak reti.. join gak.. sbb sj nak enterprem,
xmenang pon xpe aa.. heheheh!

Aritu seminggu tu 3 4x jgk aa mboling smpai staff boling pon mmg dh kenal aku.. huhu!
Port aku ialah flamingo.. kalu sape2 rajin gi sana.. kenal la aku kut.. erks!

Ni antara yg penah aku dpt la even tak bnyak ----->





Ada 1piala lg.. tp xjmpa mana gambo nye.. huhu!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 12:58 PM | Show all posts
Originally posted by Mily at 20-9-2006 04:49 PM


bola x der..kasut pon takder..
aku slalu sewe kasut..dolu2..skrg nie time kat mlk dah free (MP)
kat kl rasernyrer bayo lagi tue..
slalu main maser study dolu kat mlk..
la nie x main dah..sb ...




:
ar... x der kaki....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 01:02 PM | Show all posts
Lupa nk ckp..
aku main straight ball blh.. spinner pon blh.. tp tak aa terer sgt spinner tu,
agak2 kalau nk buang duit.. main aa spinner.. lps tu ke longkang.. muahahahah!

Sape2 nk ajak aku main boling.. sila la ajak ye>
Kat endah parade ke, flamingo ke, UE3 ke, alamanda ke [ni ari jumaat je le] ke.. sila la ajak ye?
Aku bnyak habihkan duit kat boling je.. penah main 7games [gila tak gilanya aku kat boling].

~but aku prefer sintetik lane dr wood lane.. sbb kalau main kat wood lane.. bola aku ke longkang je.. huhu!~
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 01:48 PM | Show all posts
ff:

simpati dengan nasib ikan ni, terkelip2..terjuling2.... mudah sahaja....UNDILA SAYA DI sini ---> IKAN CUTE....:cak:  hidup kelip! hidup juling!


Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 02:40 PM | Show all posts
Originally posted by gepren at 21-9-2006 12:49 PM
Hurm 1bln dah aku tak memboling rupanya..
Aku ada le equipment snd since 2years ago.. bola 9lbs,
tp tak terer2 jgk.. mmg xlps dr 150 score.
Sekali je juz my luck dpt 201.. huhu.. lps tu asyik 1 ...



point ok, x lps 150...tu x kesa la.....
yg penting tau nk main...nk baling bola...
yg x tau main ble blaja haper......
terer gak... siap tepek piala lg.......
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 02:43 PM | Show all posts
Originally posted by gepren at 21-9-2006 01:02 PM
Lupa nk ckp..
aku main straight ball blh.. spinner pon blh.. tp tak aa terer sgt spinner tu,
agak2 kalau nk buang duit.. main aa spinner.. lps tu ke longkang.. muahahahah!

Sape2 nk ajak aku ma ...


terer gak gepren ni....
nant klau free...ble ajak....
alangu x terer sgt tau......
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 03:03 PM | Show all posts

Reply #137 alangu's post

Ala.. sy main biasa2 je.
Ptt nya 2thn berkecimpung dgn boling nya.. ptt score dah > 150.. ni nk dpt 150 pon susah,
sbb main tak sistematik.. heheh!

Dulu2 xminat boling ni tp ada kwn paksa main so try sekali.. terus jatuh cinta kat boling & tiap2 minggu main,
tup2 my fren tu pulak yg tak main.. isk3!

Biasa main kat mana?

Actually aritu ada kelas tp tetiba segan aaah nk blajo.. huhu!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 03:27 PM | Show all posts
Originally posted by gepren at 21-9-2006 03:03 PM
Ala.. sy main biasa2 je.
Ptt nya 2thn berkecimpung dgn boling nya.. ptt score dah > 150.. ni nk dpt 150 pon susah,
sbb main tak sistematik.. heheh!

Dulu2 xminat boling ni tp ada kwn paksa m ...


alangu x slaloo main... kdg2 jer... minat nk main ni pun dtg dr kakak n abg.....
diorang ader training alangu folo.... klau lain2 ari tu main sendri2 jer x nah msuk mane2 game pun.....
nah main kt slyg mall... alam sentral... genting... ctu jer yg alangu nah main...
kt alamanda best ker.... dgr kater best,,,
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 03:36 PM | Show all posts

Reply #139 alangu's post

Erkssss.. main kat genting?
Jauhnya?  Duk mana?  :stp:

owh saye penah main kat selayang mall bln 4 aritu.. tonament ofis punya.
Kat alamanda besh jgk.. tp bola2nya even bola 12 sama berat dgn bola 9 sy.. huhu!
Kira ok la.. tp site wood lane.. blh la layan jgk!

Isk2 duk sebut2 psl boling.. rasa mcm nak main je mlm ni!  :cry:


Lps ni blh aa layan boling kalau free!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 04:01 PM | Show all posts
ada tak yang boleh ajar cam maner nak buat balingan hook....and, aku penah gak nak beli bola, tauke tu tanya nak spin or hook ball? Aku cakap aku fiker dulu....so sapa yang boleh tunjuk ajar....ingin gak nak main ada style....hihikk....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2006 04:19 PM | Show all posts

Reply #141 lamola's post

Kena cari cikgu ajar la ni.
Try masuk www.malaysianbowlers.com

Kat sana ramai yg sudi ajar sbb dorg buat kelas.

Sy penah join sekali.. sekali je la!  
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2006 07:07 AM | Show all posts

Reply #129 Mily's post

kat Star Bowl Summit Parade Batu Pahat :cak:

jom turun BP :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2006 07:10 AM | Show all posts

Reply #142 gepren's post

uh uh rajinnyer gepren maen boling

saya maen paling best kalo sheikh datng, kalo sheikh tak dtg nak dapt 100 pon tak lepas :lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2006 08:11 AM | Show all posts

Reply #144 ReuK's post

Mmg la slalu main.. tp score nya ampeh.. hahahah!
2days ago baru main 5games.. ades score xsmpai 120.. poyo btol lah!  
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2006 09:06 AM | Show all posts

Reply #145 gepren's post

warghhhh :lol sama laaa kita kalo tak slalu maen

skrg ni dah tak syok maen kat BP... bola dah tak bnyk choice... tinggal sebiji jer yang leh muat jari...yg laen kenit2 jer lobangnyaaa nf:
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2006 09:27 AM | Show all posts

Reply #146 ReuK's post

Main bola berat berapa?
ala.. beli aa equipment snd.. theheheh!

Bln pose pencenn jap main boling!  
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2006 12:40 AM | Show all posts

Reply #147 gepren's post

ade berat2 ehh
yg aku tau ade size 8 9 10 11 jekk
hehthhehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2006 12:18 PM | Show all posts

Reply #148 Ax's post

Ada laaa...
paling ringan bola 6.
Paling berat 16lbs kut.. atau lebih lg!
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2006 01:02 PM | Show all posts

Reply #149 gepren's post

aku penah jumpa bola 5

hehe skali baling terlajak ke sebelah noooo :lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049687s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list