Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
159781
View
1606
Reply

Bowling

[Copy link]

Author: azlina697       Show all posts   Read mode

Post time 9-3-2009 04:34 PM | Show all posts

Balas #1200 dexa\ catat

i malu nk main.. nanti g ke lane sebelah lak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 03:05 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 27-2-2009 06:25



225??

cheh!  saya nak dapat 100 pun  macam kambing aje -

rasanya yang paling best saya score masa TERaccident dapat few strikes
was  185  tu pun once aje...

dapat 130 pun kira bag ...



pandainyer..

tu la last sekali buat 200 tau..sampai skrg dah xjejak dah..........
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 03:07 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 3-3-2009 07:47



nemo --  lepas 300 baru dapat RA2
admin dah tukar ranking and stuff -
tu yang jadi macam tu --

post kat sini sokmo - letak gambar2 post news
karam dan saya bagi la credit - nanti naik ...


owh tq...

bile lagi kita nak main ni.........


ades....nasib baik ni kat bod boling..kalu kat free talk..mesti dah pikir lain..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 06:49 AM | Show all posts
Originally posted by mynemokembali at 10-3-2009 03:07


owh tq...

bile lagi kita nak main ni.........


ades....nasib baik ni kat bod boling..kalu kat free talk..mesti dah pikir lain..


hahaha...
alah... kat mana2 pun nemo sokmo rainbow mind aje...

ha - kena cantas 500 karang!!  lol....

kita main saturday nite okay juga - ampang point okay la -
ajak gepren dan wadud sekali -
sebab sekarang weekdays nite saya memang busy la pulak -

lol @ main   
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 09:35 AM | Show all posts
Can't join all of u after this,
psl nya next week kena operate...
dpt MC 6weeks.
Then doc. kata xleh angkat mende2 berat
for next 2 3months after MC.. uchhh azab azab
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 09:47 AM | Show all posts
wah lama nyer dapat MC .. operate ape ni...  ciannya dia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 10:34 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 10-3-2009 09:47 AM
wah lama nyer dapat MC .. operate ape ni...  ciannya dia...


Sakit wanita.. kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2009 10:48 AM | Show all posts

Balas #1207 gepren\ catat

owh ye ker... xpe xpe... pas operate n dah fully recover nanti leh la bantai angkat bola bowling 13 ke 14 ke 15 ke.. ok...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2009 04:01 PM | Show all posts
Originally posted by gepren at 10-3-2009 09:35
Can't join all of u after this,
psl nya next week kena operate...
dpt MC 6weeks.
Then doc. kata xleh angkat mende2 berat
for next 2 3months after MC.. uchhh azab azab   



selamat maju jaya........majulah sukan utk negara
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2009 06:29 AM | Show all posts
Zulmazran pertahan trofi juara



ZULMAZRAN meraikan kejayaannya muncul juara kategori lelaki
pada Kejohanan Boling Antarabangsa Terbuka Malaysia Canon Ke-32
di Pyramid Mega Lanes, Bandar Sunway semalam.


PEMAIN negara, Zulmazran Zulkifli berjaya mengekalkan kejuaraannya bagi kategori lelaki pada Kejohanan Boling Antarabangsa Terbuka Malaysia Canon Ke-32.


Pada perlawanan akhir yang berlangsung di Pyramid Mega Lanes, Bandar Sunway semalam, Zulmazran menumpaskan pemain Thailand, Surasak Manuwong 2-1.

Kemenangan itu sekali gus menjadikan Zulmazran sebagai pemain boling pertama negara yang meraih kejuaraan berturut-turut.

Selaku juara, Zulmazran berjaya membawa pulang wang tunai RM35,000 dan trofi.

"Secara jujur, saya boleh katakan perlawanan akhir hari ini (semalam) adalah yang paling sengit. Surasak bermain dengan baik sekali dan ada kalanya dia membuat saya rasa gementar menentangnya.

"Saya perlu berterima kasih kepada jurulatih saya (Halloway Cheah) kerana beliau banyak membantu saya sepanjang kejohanan kali ini. Permainan saya agak goyah sepanjang pusingan kelayakan," katanya.

Pada perlawanan akhir itu, Zulmazran mendahului 1-0 selepas melakukan 236 jatuhan pin berbanding Surasak yang ketinggalan dengan tiga pin di belakangnya.

Bagaimanapun, Surasak bangkit pada permainan kedua dengan melakukan lapan strike berturut-turut untuk mengumpul 257 jatuhan pin berbanding Zulmazran yang hanya mampu mengumpul 216 jatuhan pin.

Pada perlawanan penentuan, frame terbuka yang dilakukan Surasak pada frame kedua membolehkan Zulmazran memintas dan terus menguasai permainan dan menang dengan 248-236.

Format baru kejohanan menyaksikan tiada lagi pusingan step-ladder.

Sebaliknya, pemain perlu bermain dua permainan dalam pusingan suku akhir, separuh akhir dan akhir.

Sementara itu, hasrat peminat tempatan untuk menyaksikan seorang lagi pemain negara beraksi pada perlawanan akhir tidak kesampaian selepas Sharon Koh tunduk 1-2 kepada Geraldine Ng dari Singapura pada peringkat separuh akhir kategori wanita.

Ratu negara, Shalin Zulkifli pula terpaksa akur dengan kehebatan pemain muda dari Singapura, Bernice Lim 1-2 pada peringkat suku akhir.

Juara kategori wanita menjadi milik Carolyn Ballard dari Amerika Syarikat yang menewaskan Geraldine 2-0.

************************************************************************************************

tahniah zulmazran -
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2009 12:43 PM | Show all posts
Originally posted by gepren at 10-3-2009 09:35
Can't join all of u after this,
psl nya next week kena operate...
dpt MC 6weeks.
Then doc. kata xleh angkat mende2 berat
for next 2 3months after MC.. uchhh azab azab



woit gep....ko nak 'buang' apa plak
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2009 12:45 PM | Show all posts
Originally posted by gepren at 10-3-2009 10:34


Sakit wanita.. kekekeke



tak abis2 ngan sakit 'wanita' ko           
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2009 11:55 PM | Show all posts
pagi td aku join tournament bowling opis
puas kena paksa br aku main sb memg xde bakat la...
score aku dlm 3 game just 215 je...

tp yg plg x daya sekali...siap aku dpt adiah peserta plg rendah jatuhan pin..
adiahnya adalah periuk!
sabo jela
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2009 10:09 AM | Show all posts

Balas #1213 kuntakpindek\ catat

at least dapat gak periuk... kekeke.. ok ler tu.. just have fun je kan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2009 05:57 PM | Show all posts
aik... bowler2 semua dah senyap je ker?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2009 12:54 AM | Show all posts

Reply #1213 kuntakpindek's post

juara longkang la tu...at least dpt gak ko hadiah
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2009 10:54 AM | Show all posts
wah! ada tread pasal boling.
nak join walau saya dok jauh...dekat dgn ipoh.

malas nak selak page awal2, cuma start dari page 40.
thread ni bukan pasal tips utk bowler ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2009 02:43 PM | Show all posts

Balas #1217 buahcinta\ catat

klu nak tips..rsanya ada je kat blkng2 tu..
kna la rajin selak...

skrang nie cma borak2 0 antara p'bowler...
heheh
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2009 08:57 AM | Show all posts
ya sila semak page belakang2...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2009 12:44 PM | Show all posts

Balas #1219 karambunai\ catat

hi semua... tak tau plak saya ade tread bowling dlmni...
sy mmg minat main bowling... apakata kita kumpulkan semua org kita buat bowling tournament... fyi, sy tinggal kat kl..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077215s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list