Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
159656
View
1606
Reply

Bowling

[Copy link]

Author: azlina697       Show all posts   Read mode

Post time 6-5-2009 01:37 PM | Show all posts
adeh...

saper2 nak jual bola bowling kat area SABAH ni.. PUTATAN, PENAMPANG, PAPAR or KK ke...

berat  10 - 11

harga rm150 kebawah.. pm den...

mana nak cari bola bowling mudah di sabah eh~
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2009 08:00 AM | Show all posts
puakoganeih, sabtu dan ahad ni xdo event kek mano2 alley ko?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2009 03:34 PM | Show all posts
Aku baru nak join thread bowling nie.
Jumaat Sabtu lepas aku pergi main di Alamanda.
So, surface dia kayu, susah jugak nak dapat score tinggi.
Bola jenis apa yang sesuai dengan surface di Alamanda.
Aku nak beli bola baru...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2009 10:12 AM | Show all posts
Fuuhh lama sudah aku xposting kat sinih.
2bln dah aku xmenboling.

Rasa mcm nak pencen pon ye gak,
sbb aku majuks dgn sonadid a.k.a abe wadudu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2009 12:14 PM | Show all posts
sama la mekda...aku pun dag 3 bulan xmain bola ni........
dah out form dah........
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2009 01:17 PM | Show all posts
aku pn sma....
dah lma x memboling....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2009 04:55 PM | Show all posts

Balas #1306 chaoyunjie\ catat

lama gak xmenboling. nk ajak si chaoyunjie ni dia sombong sangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2009 07:01 PM | Show all posts
mcm sehati sejiwa plak sume ni...........
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 08:33 AM | Show all posts

Balas #1308 mynemokembali\ catat

sejiwa yang macam mana tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 09:56 AM | Show all posts

Balas #1309 karambunai\ catat

ko pandai ke memboling...heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 10:33 AM | Show all posts

Balas #1310 chaoyunjie\ catat

wow jgn... aku main hook ajer..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 10:43 AM | Show all posts

Balas #1309 karambunai\ catat

Sehati sejiwa=  memasing dah lama xmenboling

Dah xde mood nak menboling pon huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 12:27 PM | Show all posts

Balas #1312 gepren\ catat

haha.. bola boling ku pun xtau letak mana sejak pindah... dah berkarat dah kut. kalu main pun bukan jadi hook rasanya...

wah xda mood dah? g try sukan baru lak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 02:20 PM | Show all posts

Balas #1313 karambunai\ catat

Haih biar betul xingt bola letak mana?
Kalo xguna.. baik jual gak... blh gak duit hihiii.

Hahha sbb xleh nak angkat benda2 berat tu yg jd xde mood
Kena cari bf yg memboling gak, baru ada semangat blk kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 03:33 PM | Show all posts

Balas #1314 gepren\ catat

owh cian...

xpe.. si chaoyujie tu leh jadi bf kalu kena waktunya... kekeke


yup xingat letak mana. tgk le kalu ada duit nk beli yang baru. kalu ada duit ler...  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 04:53 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 20-5-2009 15:33
owh cian...

xpe.. si chaoyujie tu leh jadi bf kalu kena waktunya... kekeke


  


apo maksud ko:@:@:@

nma aku plak terlibat nie
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 05:25 PM | Show all posts

Balas #1316 chaoyunjie\ catat

si gepren tu kan nk mencari bf.. aku calonkan nama ko.... xleh ker?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2009 06:58 PM | Show all posts

Balas #1317 karambunai\ catat

IKUT SUKA KO LA LABUUUUUU
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2009 06:46 AM | Show all posts

monday ni ada tourny kat ampang point
tempat kerja saya yang anjurkan -
so saya masuk la -
kalau menang dapat hadiah

tak pandai main pun tak apa lah
suka2 aje - would be fun -

eh - bila la nak main lagi dengan wadud gepren nemo dan
chao  + karam ni -
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2009 10:36 AM | Show all posts
Uiyoo marahnya chayoujieeee nihhh!
Musti garang giler


>>karam- pi le teman dexa main isnin ni.. sian dia


>>  dex-- hee sgt2 xde mood lah nak menboling skang.
ajak la nemo tu.. dia ok


[ Last edited by  gepren at 21-5-2009 10:37 ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084603s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list