JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
130393
View
259
Reply

TOOLS & ACCESSORIES

[Copy link]

Author: rileks       Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2007 02:39 PM | Show all posts
Originally posted by niceghost2005 at 8-1-2007 07:18 PM
Assalamualaikum semuer,

Ini teman beli kat Cameron Highland.
Teringat akan seorg FORUMIS yg mahukan nya.

Tap ...


NG....Hami baru jumpa thread ni....aduh ada lagike bakul tu? Hami yang nak dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2007 04:44 PM | Show all posts
Originally posted by razifah at 27-2-2007 01:57 PM
mok nik....bulan 4 nanti kite pi kelate..katne bole beli munge2 n pasu murah? bole singgah japs...


wahh boleh jumpa laaa nanti ..jgn lupa kolin kolin ehhh ..
kat KB nie banyak nursery yg murah juga ... kat RB Garden di JlnPengkalan Chepa, Wee Garden di Jln Pekeliling, Grace Garden di Jln Telipot, lepas tuh di jln pasir mas banyak juga, tapi mok nik tak ingat nama..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2007 04:46 PM | Show all posts
Originally posted by afyyzuul at 27-2-2007 03:34 PM
Fuhhh....Siap nak beli bunga kat kelantan tu.........:solute:

Beli byk skit Ifa. Nanti boleh kasi Fizul sepokok 2.


tu belum lagi beli bunga mati a.k.a bunga tiruan . .. nanti jadi mek bunga lerifa
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2007 06:27 PM | Show all posts
Originally posted by mok_nik at 28-2-2007 04:46 PM


tu belum lagi beli bunga mati a.k.a bunga tiruan . .. nanti jadi mek bunga ler ifa


waaa...betul ker murah mok nik munge tiruan? Kat pasar siti khadijah ker?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2007 12:51 PM | Show all posts
Hami tak sure sama ada gambo2 ni sesuai tak. Yang penting sekali bagi peminat HG adalah tempat membuat kerja2 .... Jadi Hami teragak sikit nak tampalkan workstation Hami yang tak sepertinya tu:

Kepala paip tu Hami baru letak sepaya senang nak guna air. Tile ditembok adalah lebihan dari kerja2 dulu yang tersimpan.



Barang2 keperluan Hami taruk di rak iti. Barang berracun dalam kotak yang bertutup dgn batik lama tu.
Pasu2 yang tak dipakai Hami basuh dan susun,  dirak bagi yang kecil2.



Hami gunakan awning untuk perlindungan dari hujan.........usaha wanita



[ Last edited by  hamizao at 1-3-2007 01:13 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2007 03:35 PM | Show all posts

Reply #65 hamizao's post

Otai juga hami nie yer....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2007 01:58 AM | Show all posts
Originally posted by razifah at 5-3-2007 03:35 PM
Otai juga hami nie yer....


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 03:33 PM | Show all posts


p/s: Lama tak nampak afyzul....

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 04:04 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2007 02:32 PM | Show all posts
ni saya amik kat paper.....tp kt umah ada 1 sebijik cam ni.... import from Rantau Panjang Kelate....murah jer..cuma RM12 ke RM15....
tp kat sini mau.... RM20++



sonok bila angin tiup... berbunyi..klong..klong....ada 1 lg... beli kat org mai jual kat opis... yg tu RM24.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

24injap This user has been deleted
Post time 6-6-2007 10:56 AM | Show all posts
baja taik ayam boleh di gunakan ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2007 03:02 PM | Show all posts
Originally posted by rileks at 8-1-2007 10:43 AM
http://i3.photobucket.com/albums/y88/rileks/serbukakar.jpg
ni pun baru nak try guna.. cuba kat cantasan pokok bunga kertas


akum..
bleh ko bg tau skit cara nak guna benda ni..
maklum la ...saya ni baru blajar nak mhijaukan laman umah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2007 03:03 PM | Show all posts
Originally posted by hamizao at 28-2-2007 02:39 PM


NG....Hami baru jumpa thread ni....aduh ada lagike bakul tu? Hami yang nak dulu....


hami...
bakul ape tu..
camner nak guna...
citer skit bleh...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2007 10:25 AM | Show all posts

Reply #73 4u2luv's post

bakui nih guna utk letak baja dalamnya..so baja tu tk pi merata... cucuk kat perdu pokok...then dlm 2 minggu cek la tgk habis ke belum... kalau habis boleh tambah..:victory:
Reply

Use magic Report

undi This user has been deleted
Post time 9-11-2007 05:26 PM | Show all posts
--**--

[ Last edited by  razifah at 21-11-2007 05:32 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2007 02:00 PM | Show all posts

penyiram pokok auto..

dh guna.. mmg berkesan..





more info: http://forum3.cari.com.my/viewth ... &extra=page%3D1

[ Last edited by  mizahanan at 27-3-2008 05:16 PM ]

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2007 09:51 AM | Show all posts

bekas semaian

beli kt ace hardware



Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2007 04:26 PM | Show all posts

Reply #77 mizahanan's post

Beli kat Sg Buluh ke?

[ Last edited by  alifinara at 29-11-2007 04:29 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2007 04:45 PM | Show all posts

Reply #79 alifinara's post

ace hardware, midvalley..........

[ Last edited by  mizahanan at 29-11-2007 04:57 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 09:49 AM | Show all posts

sphagnum moss

sesuai utk medium venusflytrap dll

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043323s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list