Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41227
View
437
Reply

fastfood mana paling sedap?

[Copy link]

Author: lows^man^lyrics       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-12-2006 07:26 PM | Show all posts |Read mode
antara 2 mana yg korunk pilih?

loman pilih kfc..ayam hot & spicy dia best:love:




[ Last edited by  lows^man^lyrics at 19-12-2006 08:13 PM ]
Single Polls, Total 157 Users voted
42.61% (75)
57.39% (101)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 07:30 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 19-12-2006 07:26 PM
antara 2 mana yg korunk pilih?

loman pilih kfc..ayam hot & spicy dia best:love:





Dua-dua besh... KFC ayam spicy dia sedap... dengan cheezy wedges dia. McD lak... kalau satu set ada kentang... burger dia sedap2... dan paling penting air coke bleh refill :bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2006 07:33 PM | Show all posts
Originally posted by Satria-Naga at 19-12-2006 07:30 PM



Dua-dua besh... KFC ayam spicy dia sedap... dengan cheezy wedges dia. McD lak... kalau satu set ada kentang... burger dia sedap2... dan paling penting a ...

:aku tak tau pun air coke boleh refill..biar betul..rugi la aku selama ni..


pst:satria,loman suka coleslow KFC :love:

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 07:48 PM | Show all posts
burger king mmg konpem leh refill air, tapi sayangnya burger king ni takde milkshake.

antara kfc VS. McD aku pilih McD punya milkshake, pastu aku amik coleslaw, potato wedges... fries aku tatau nk pilih mana satu...

tapi kalo ada beger king, aku masuk beger king aje...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 07:58 PM | Show all posts
aku x leh vote coz dua dua best.......
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 08:02 PM | Show all posts

Reply #5 jimbait's post

ko beli kat pasar malam je ke? :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 08:04 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 19-12-2006 07:33 PM

:aku tak tau pun air coke boleh refill..biar betul..rugi la aku selama ni..


pst:satria,loman suka coleslow KFC :love:

http://img14.mytextgraphics.com/ ... 06/12/19/57b5a71fca ...



Memang boleh... tapi kena large set... mula dari lunch time... air coke je boleh. Aku kalau makan kat McD mesti refill... tapi sekali je laa... nanti tak larat lak... :bgrin:
Aku pun suka coleslaw gak... sebelum makan ayam aku potong dua bun tu pastu letak kentang pusar + coleslaw + sos cili... pastu mamam macam mamam burger... baru laa sesi memakan ayam lak... :bgrin:
Dari segi gizi seimbang... KFC menang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2006 08:10 PM | Show all posts
Originally posted by Satria-Naga at 19-12-2006 08:04 PM



Memang boleh... tapi kena large set... mula dari lunch time... air coke je boleh. Aku kalau makan kat McD mesti refill... tapi sekali je laa... nanti ta ...

ooo aku teringat satu ketika kalau satria masih ingatla pasal fastfood GRANDY'S..order regular burger pun dapat refill air..budak budak refill air sampai 2-3 round.. akhirnya bangkrup jua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2006 08:11 PM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 19-12-2006 08:02 PM
ko beli kat pasar malam je ke? :hmm:

pasar malam tu ayam dia seringgit seketul tak best..:nerd:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2006 08:12 PM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 19-12-2006 07:48 PM
burger king mmg konpem leh refill air, tapi sayangnya burger king ni takde milkshake.

antara kfc VS. McD aku pilih McD punya milkshake, pastu aku amik coleslaw, potato wedges... fries aku tatau  ...


McD vs Burger KIng..mana best??aku tak suka burger :nerd:
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 08:14 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 19-12-2006 08:10 PM

ooo aku teringat satu ketika kalau satria masih ingatla pasal fastfood GRANDY'S..order regular burger pun dapat refill air..budak budak refill air sampai 2-3 round.. akhirnya bangkrup jua



Yang tu aku tak pasti samada Coke jadi sponsor besar Grandy's atau tak... yang pasti Coke adalah sponsor besar kepada McD... sebab tu Coke je yang leh refill... air lain tak leh... melainkan pekerja kat situ tak menurut amanah... ekekekek :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 08:15 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 19-12-2006 08:12 PM


McD vs Burger KIng..mana best??aku tak suka burger :nerd:



Burger King pun best gak... tapi masing2 ada identiti rasa masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 08:15 PM | Show all posts

Reply #10 lows^man^lyrics's post

onion ring pun jadik... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 08:23 PM | Show all posts
kfc n Mc d..:mll:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2006 08:24 PM | Show all posts
nape A & W suram jer skrg ni...kat pj state jer ade..nak bangkrup gak ker :stp:..punyala susah nak cari..

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 08:48 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 19-12-2006 08:24 PM
nape A & W suram jer skrg ni...kat pj state jer ade..nak bangkrup gak ker :stp:..punyala susah nak cari..

http://img13.mytextgraphics.com/ ... e0db9f95ea0f489398c ...



Bagi aku... aku suka rootbeer kat situ jer... jarang makan situ
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 09:17 PM | Show all posts
tade sape vote utk McD ke? takper aku start vote dulu utk McD.
kalo ikutkan hati.. 2-2 aku suke. tp KFC nih taleh la nak mkn ari2.. sbb menu die limited sket dan cepat muak.

selalu nye kalo mkn KFC kite akan order
- ayam set yg ori
- Zinger Burger.
- Cheesie Wedges (sedap giler..)
- Cheesie Meltz (fav kite)

kalo McD tu.. menu die byk sket pilihan. selalu nye kalo mkn McD kite akan order
- Double cheeseburger
- Spicy Chicken McDeluxe
- Quarter Pounder
- Chocolate Sundae
- Apple Pie
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 09:25 PM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 19/12/06 07:48 PM
burger king mmg konpem leh refill air, tapi sayangnya burger king ni takde milkshake.

antara kfc VS. McD aku pilih McD punya milkshake, pastu aku amik coleslaw, potato wedges... fries aku tatau  ...


McD skang pon dah tade milkshake. tmpt2 tertentu je ade. tp aku tgk cam seme McD tade pon jual milkshake tuh. uwarrghh.. miss betul la dgn milkshake McD. pesal eh dah tade? tak laku ke?

Samurai burger McD pon dah lame tade.. sedap giler aa burger tu. manis dan lemak berkrim. huhuhuu. kite siap tulis email kat McD.. tanye nape tak kuarkan Samurai burger dah. managing director McD reply balik.. tp mcm tak jwb soalan plak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 10:15 PM | Show all posts
Originally posted by lows^man^lyrics at 19/12/06 09:45 PM

:banyaknya makan..utk stock seminggu ke ni:nyorok:


huhuhu. yg aku list tu bukan nye aku beli seme tiap kali aku pegi sane laaa
aku beli 1 jela. aku list byk2 tu.. kire mknn2 yg aku suke kalo mkn kat sane.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2006 10:27 PM | Show all posts

Reply #1 lows^man^lyrics's post

hom suka dua2...

kat KFC hot & Spicy chicken dia memang best....
dia nya Cheesy wedges sodap...
nuggets memang sodap..

kat McD Chicken ngan beef Foldover dia best...lebih sodap dari KFC nya Cheesy Meltz tu..
fries pong fresh...
burger ngan nuggets memang sodap... adoi...rasa lapar lak..:mll:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.401600s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list