JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
102546
View
1155
Reply

Running - (RUNNING EVENTS SCHEDULE)

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2006 07:53 PM | Show all posts

Reply #40 Ax's post

buleh....
jogging setempat....
aku jalan dah laa....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 08:12 PM | Show all posts
ohh..
dah nak dekat sebulan stop jogging....
slalu jogging kat pantai..
tak pakai kasut pon..
taktau la brape jauh lari..
main lari  je...
skarang nak lari pon kurang sket...
hujan satu..nak keje dah satu.....boring pon satu..malas pon satu..ekeke.....
sepupu saye masuk larilari nih...(pasal die gak la sedikit sebanyak bagi semangat nak lari)
manemane comp ade la die..
dapat la jugak sijil dan medal..
basikal pon ade gak...
tapi sejak die keje die dah stop dah join..
die kate pagi petang jogging kat bukit ampang...
mase tu tak keje lagi.....
badan dari 6pack jai 1pack dah skarang..haha....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 10:22 PM | Show all posts

Reply #42 hetrek's post

hetrek tak join ka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 10:29 PM | Show all posts
digweed!!
what a great convo --
baik aje budak sebijik ni --
ha -  jangan lupa kita start saturday kan -

thanks for the coffee tau -
sedap soto tu -

nanti saya akan tunjukkan contoh2 kasut
yang suitable  untuk training -
dan untuk racing -


kita cuba la ajak hai  join nanti
and  HETREK  pun nampaknya interested

p/s: kalau ada raven dan totti  lagi best  ye  
not to mention  mod Ax  
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 10:43 PM | Show all posts
Originally posted by Ax at 27-12-2006 07:52 PM
kalo joging tgn x grak bleh ke ar
hehehehe ..


best gak tu ax, lari macam penguin...

wei meh le meramaikan forum ni,
yang pernah LARI dalam guni,
LARI bawak telur,
LARI dari polis,
kawin LARI,
dan bagai-bagai jenis LARI lagi boleh join....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 10:47 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 27-12-2006 10:29 PM
digweed!!
what a great convo --
baik aje budak sebijik ni --
ha -  jangan lupa kita start saturday kan -

thanks for the coffee tau -
sedap soto tu -

nanti saya akan tunjukkan contoh2 kasu ...


dex,
no hal la kakak...
bila-bila pon bole belanja lagi...

yep,will be running with u next week...
jangan tinggalkan aku ye...
budak baru nak belajar ni...

wei aku ingat nak bukak satu thread untuk running website dan race-race yang akan datang...amacam dex,ok?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:10 PM | Show all posts

Reply #46 digweed's post

eh saya rasa bagus tu --
buka lah  kalau ada apa2 yang boleh
saya 'sumbang'kan  - saya cuba la -

cuma saya tak akan 'sumbang'kan lagu
nanti tak pasal pasal  guruh  banjir segala
KL ni --  

alahhh mana pulak -
saya rasa uve been doing so great with all the run
saya trust  -- soonest u gonna enjoy more --

harap hai  boleh join kita --

*suka dengar bab belanja lagi
rugi order soto
next time  nak order kayu la  (stik   )
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:13 PM | Show all posts
hehe...

makan le banyak mana pon...
janji ko ajar aku dah...


tu aku dah bukak dah pon...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:16 PM | Show all posts

Reply #48 digweed's post

excellent!! --
nanti kita akan post mana2  confirm race  ye!!

siap dengan how much registration and stuff -

even yang kecil2 punya race pun saya akan cuba dapatkan -
dan digweed pun - carikan jugak
kita kongsi -

saya rasa hai pun mungkin tahu races kat kajang sana juga
and other forumers too --
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:24 PM | Show all posts

Reply #12 digweed's post

hmm...ko ada buat long run tak tiap-tiap minggu?selalu kalau ko buat long run berape km?
ooo...just what i tot about this hash club...."a drinking club with a running problem"-hehehe. thats one way of good balance diet...this is so like freemasonry...hehehe.mesti diorang ni takde beer belly kan?


macam saya cakap tadi
usually sundays will be long run
(or saturday - sebab kita try saturday pulak  kan)
2 hrs is good --
or about 20 km  -
once a week longrun is advisable for runners --

tapi for beginners - 10km is good enuff though -
sebab tak nak injury -

lol@about hash club --
depa memang cam tu ---

saya suka part yang makan2 saja -
part lain -- saya balik rumah --
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:26 PM | Show all posts
hehe...part makan-makan sapa tak suka...part minum tu....emmm,no komen....hehe

10km ke kak...macam nak dera orang je tu.... ;)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:32 PM | Show all posts

Reply #51 digweed's post

aleh...
dia yang stay kat gym sampai 5 jam
setakat 10km tu - saya rasa pada
digweed  no masalah problem la  ;)  
blink blink blink
pejam mata KABOOM.......
10km  
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:37 PM | Show all posts
itu duduk kat gym layan minum (free refill sampai kembung)...
baca paper...
usha awek (ni paling favourite,nak-nak plak yang tengah buat yoga,melentik ooo...)
borak-borak ngan receptionist...
duduk dalam steam room...
grooming...
abis la 5 hours kat gym...hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:40 PM | Show all posts

Reply #53 digweed's post



hahaha budak sebijik ni!!!
tu dia!!
join gym sebab nak usha awek

ha - kalau nak successful -
masa usha tu - buat buat angkat dumbell
(angkat yang sebijik 10kg tu) buat buat macam berat aje --
- memang berat pun -
IMPRESS kan la sikit awek awek tu
sambil  bina muscle --

tapi nampak ur body is good --  rasanya kalau
banyak lari lagi   memang fit habis  ni --
good for you!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:43 PM | Show all posts
hehe...ishhh akak ni buat malu je angkat 10 kg depan awek...kurang-kurang pun kena angkat 95 kg,baru la awek tu teruja...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:44 PM | Show all posts

Reply #55 digweed's post

hahhaa
u angkat 95kg ka
95kg tu yang angkat you nanti  ;)

hahhaa lawak aje budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:47 PM | Show all posts
hehe...95kg tu buat main golek-golek je kat lantai gym...

ok kak,ciao...

pagi nak bangun,jogginggggggg......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:49 PM | Show all posts

Reply #57 digweed's post

nite......
have a good run tomo !! --
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:53 PM | Show all posts

Reply #44 dexa's post

maaflah...
bab lari melari ni bukannya sukan saya....
tak mampu aaa....lari 5 saat ok laa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2006 12:32 AM | Show all posts

Reply #59 hyphrigian's post

oh come on!!
belum cuba belum try la totti --
i am sure u can do it

lari 20 min pun kira okay
keluar peluh-
buat 4 kali seminggu
lama lama 40 min  no hal -
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042542s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list