JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
100508
View
1146
Reply

Running - (RUNNING EVENTS SCHEDULE)

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2006 11:26 PM | Show all posts
hehe...part makan-makan sapa tak suka...part minum tu....emmm,no komen....hehe

10km ke kak...macam nak dera orang je tu.... ;)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:32 PM | Show all posts

Reply #51 digweed's post

aleh...
dia yang stay kat gym sampai 5 jam
setakat 10km tu - saya rasa pada
digweed  no masalah problem la  ;)  
blink blink blink
pejam mata KABOOM.......
10km  
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:37 PM | Show all posts
itu duduk kat gym layan minum (free refill sampai kembung)...
baca paper...
usha awek (ni paling favourite,nak-nak plak yang tengah buat yoga,melentik ooo...)
borak-borak ngan receptionist...
duduk dalam steam room...
grooming...
abis la 5 hours kat gym...hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:40 PM | Show all posts

Reply #53 digweed's post



hahaha budak sebijik ni!!!
tu dia!!
join gym sebab nak usha awek

ha - kalau nak successful -
masa usha tu - buat buat angkat dumbell
(angkat yang sebijik 10kg tu) buat buat macam berat aje --
- memang berat pun -
IMPRESS kan la sikit awek awek tu
sambil  bina muscle --

tapi nampak ur body is good --  rasanya kalau
banyak lari lagi   memang fit habis  ni --
good for you!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:43 PM | Show all posts
hehe...ishhh akak ni buat malu je angkat 10 kg depan awek...kurang-kurang pun kena angkat 95 kg,baru la awek tu teruja...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:44 PM | Show all posts

Reply #55 digweed's post

hahhaa
u angkat 95kg ka
95kg tu yang angkat you nanti  ;)

hahhaa lawak aje budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:47 PM | Show all posts
hehe...95kg tu buat main golek-golek je kat lantai gym...

ok kak,ciao...

pagi nak bangun,jogginggggggg......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2006 11:49 PM | Show all posts

Reply #57 digweed's post

nite......
have a good run tomo !! --
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2006 11:53 PM | Show all posts

Reply #44 dexa's post

maaflah...
bab lari melari ni bukannya sukan saya....
tak mampu aaa....lari 5 saat ok laa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2006 12:32 AM | Show all posts

Reply #59 hyphrigian's post

oh come on!!
belum cuba belum try la totti --
i am sure u can do it

lari 20 min pun kira okay
keluar peluh-
buat 4 kali seminggu
lama lama 40 min  no hal -
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 01:31 AM | Show all posts
Originally posted by dexa at 27-12-2006 22:22
hetrek tak join ka?


join ape?
tahun depan start keje kl..
taktau la ade mase ke tidak nak besenam nih...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2006 07:04 AM | Show all posts
Originally posted by hetrek at 28-12-2006 01:31 AM


join ape?
tahun depan start keje kl..
taktau la ade mase ke tidak nak besenam nih...


ha -
kitorang semua kat KL la -
masa untuk ni kena la sediakan --
apa salahnya kita join sama2 once a week -

sabtu pagi pun okay --
sebab si digweed tu -  hari minggu
pagi mungkin susah nak bangun -
almaklum - ber'tarikh' dengan gf malam minggu --

boleh la kan hetrek??
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 10:51 AM | Show all posts

Reply #62 dexa's post

hmmm..
tengok dulu..
kalo ade mase..
join la...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 12:26 PM | Show all posts

Reply #60 dexa's post

aiiiyyyyaaaaaaaaaaaaaaaa.............
dengan keadaan yang macam ni 50 saat pun dah tak mampu.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 07:21 PM | Show all posts
:hmm: emmm ada mkn2 yek..x ajak yek.. ekekek.. selalu ke buat long run nih dex? aku long run sebulan sekali jek tu pon tak lebih dari 2km..pancit arr weii.. ahakss sabtu pagi turun jog ka?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2006 09:22 PM | Show all posts
Originally posted by h@i at 28-12-2006 07:21 PM
:hmm: emmm ada mkn2 yek..x ajak yek.. ekekek.. selalu ke buat long run nih dex? aku long run sebulan sekali jek tu pon tak lebih dari 2km..pancit arr weii.. ahakss sabtu pagi turun jog ka?



sabtu depan kitorang nak lari kat KLCC
then gi breakfast-

kalau saya lari ahad pagi dengan pacesetter
memang ada breakfast dengan depa  -
ramai2 --

so  next saturday  boleh join tak??
bukan lusa-- sebab  digweed nak beli lembu
nak korban  dia kata ;)
lagipun dia nak tolong mak dia sembelih lembu tu -

so kita lari a week after this saturday
hai  join ye!!!
pukul 6.45am dah kena ada kat KLCC la -
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2006 09:54 PM | Show all posts
ishhh ko ni...buat malu aku je dex...

emmm...terlanjur ko dah cakap tu,sesapa ada buat korban,aku ada buat perkhidmatan upah sembelih....sembelih apa pon bole...

dex,
aku baru balik beli kasut...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-12-2006 05:44 AM | Show all posts

Reply #67 digweed's post

eh cerita - kata mana nak beli
kat al ikhsan ada sale -
juga check tempat adidas yang saya
beritahu hari tu --

ingat beli yang running punya
karang dia beli untuk x training - dah
berat sikit kasut tu --

brand mana?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2006 08:18 AM | Show all posts
: wah sudah beli kasut baru ka..bila nak rasmikan? nanti kalo jumpa tolong tunjukkan jenis2 kasut ek dex..hehe aku sabtu ni jog kat tasik cempaka jek, ada awek ajak jog... ekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2006 09:08 AM | Show all posts
dex,
aku beli mizuno elixir,mula-mula tu pegi adidas...jumpa la kasut yang aku berkenan tu,adidas chiba pro.memang ringan,low cut etc...tapi malangnya takde size...lepas tu aku pun jalan-jalan kat isetan tengok mizuno jumpa la mizuno elixir...ada 50% diskaun plak lagi tu....tanpa membuang masa aku pun terus beli le...

ni model kasut aku,
http://www.runnersworld.co.uk/re ... sp?RPN=1638&v=5

hai,
baru je balik jog pakai kasut baru weh...terasa laju je aku lari ni,tak bole nak berenti...hehehe...
ishh...kalau ada awek ajak jog lagi best,folo belakang dia je...ngekngekngek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-12-2006 07:22 PM | Show all posts

Reply #70 digweed's post

mizuno  tu bagus  yes --
good for ya!!!
nanti kita jumpa next saturday
boleh la digweed show off eh

mesti tertinggal jauh saya nanti ni --

lol @ lari belakang aweks--
apa agaknya yang dia pandang tu eh --

tak apa lah  pandang la apa saja
asalkan motivate lari dah lerr  ;)
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2006 07:32 PM | Show all posts
dex,
registration untuk KL marathon dah dibuka,amacam?bila nak register?

early birds got discount wei...

hehe...pasal kasut tu,walaupun kasut power,lari tak power,tak menjadi gak...

got it quite cheap la...after discount-rm170,normal price rm340
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-12-2006 09:07 PM | Show all posts

Reply #72 digweed's post

what a fantastic price

kita register  masa kita jumpa nak lari nanti --
mungkin after lari i bawa u gi FTAA --

register kat sana aje --
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2006 10:16 PM | Show all posts
ok...ok...kita register kat sana..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2007 09:04 AM | Show all posts

Reply #74 digweed's post

nanti saya akan call insyaallah wednesday -
and will inform you --

thanks for the # --
sorry palm was resetted suddenly --
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044036s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list