JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
100507
View
1146
Reply

Running - (RUNNING EVENTS SCHEDULE)

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:05 PM | Show all posts

Reply #124 digweed's post

pacesetters tu boleh join  kalau nak lari
dengan depa --  tak ada salahnya
tapi saya tak nak sebab depa buat 30km run -

so  saya fikir nak lari long run kat KLCC aje --

nak tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:06 PM | Show all posts

Reply #125 h@i's post

gunung tu kat mana????

hai  - find out about eco challenge boleh??
yang kat taman negara tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:08 PM | Show all posts
gunung tuh kat n9... dokek jo ngan kg den... nanti aku try usha eco challange tuh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:09 PM | Show all posts

Reply #128 h@i's post

ooOOoo   hai orang negeri 9 rupanya...
mesti suka makan masak lemak cili padi --

thanks for wanna look into that eco challenge
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:26 PM | Show all posts

Reply #126 dexa's post

tak payah register ke dex?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:37 PM | Show all posts

Reply #130 digweed's post

sorry silap tadi tulis --

maksud saya untuk PACESETTERS tu
kalau nak ikut depa lari  saja 30km
no need to register
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:40 PM | Show all posts
emmm...cam tu ok gak tu...ko tak lari sama ke dex...?ko tak lari,aku tak lari aaa...

eh derang tak kesah ke kalao kita just run,minum air derang...derang tak marah ke...?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:44 PM | Show all posts

Reply #132 digweed's post

depa tak marah --
ni kan  runners --
all runners are friends!!
kena ingat tu --

cuma bila competition aje  
runners tu jadi enemy kita (kalau same category la )

depa wud love to see fellow runners
yang interested in  take good care of health and stuff -

saya tak lari dig -- 30km   saya tak bersedia --
saya tak nak injury buat masa masa ni --
tu yang penting -

so  saya buat long run sunday morning
kalau nak join  ha - kita leh buat kat sports complex
or kat KLCC   -  wud be fun  -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:48 PM | Show all posts

Reply #133 dexa's post

so ahad ni nak lari kat mana dex?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:54 PM | Show all posts

Reply #134 digweed's post

either KLCC park
or sport complex kg pandan -

nanti boleh confirm kan -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:03 PM | Show all posts
before that nak tau le...

KLCC satu pusingan berapa km?
KG pandan pusing satu track berapa km?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:06 PM | Show all posts

Reply #136 digweed's post

KLCC - one lap 1.3km
so boleh buat dalam 6 min

kg pandan 400 m  satu lap
so dalam 1 min a bit roughly kalau pace jog tu)

tapi saya akan lari kat padang bola dia
atas rumput --  a bit less than 400m for 1 lap  -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:08 PM | Show all posts
klcc ada hill tak dex?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:09 PM | Show all posts

Reply #138 digweed's post

ada satu part tu  hilly  tapi  tak berapa sangat --
kalau betul nak hilly -
kita lari kat bukit gasing
tu kat PJ
yang tu train for towerthon memang berkesan
hill dia   gila!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:15 PM | Show all posts
aku ikut ko la dex...tak kesah le mana-mana...janji aku bole run...jangan tak jadi sudah....


dex.
aku ada this wild idea...apa kata kita run naik genting....mencabar gila tu....hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:21 PM | Show all posts

Reply #140 digweed's post

larian awana genting tu saya lari few years ago
12km  -- mula lari kat jalan raya
turun bukit --
then masuk dalam forest dia
allllll  up up up - penat gila  
memang best -

memang best larian ni -
tak ada last year -
kena find out nanti --
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:25 PM | Show all posts
bukan macam tu la dex....

start dari bawah lari sampai theme park...ok?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:27 PM | Show all posts

Reply #142 digweed's post

ishhhhh  tak tahu la memang penat tu --
kalau awana genting tu memang dari awana resort tu
turun bawah 2km
then lari naik 10km -

tapi kalau kita nak suka2 lari dari bawah naik ke theme park
tu - wah-- memang mencabar sekali  --
gue rasa macam dah patah kaki   bila IMAGINE it --
tu belum buat lagi -

kalau kita fit   okay -
kalau masih dalam training - tak leh lagi -
cuz akan hurt knees  easily
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:29 PM | Show all posts

Reply #141 dexa's post

yang macam ko cakap tu tahun lepas derang ada buat la dex...something like awana challenge trail blazer ke ntah apa ntah lupa plak....masa tu tak minat sangat lari ni...lagipun takde kawan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:31 PM | Show all posts

Reply #144 digweed's post

ohhhhh yang tu la!!
gosh  sebab saya tak buat satu larian pun
langsung tak tahu

YES - yang tu la  yang saya masuk dulu -
drive about 6.15am to genting -
race tu start about 7am --
sejuk macam kambing kat atas tu
tapi bila kita lari -- memang panas badan tu -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:38 PM | Show all posts
ada kot tahun ni dalam september...yang tu pon menarik gak....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:40 PM | Show all posts

Reply #146 digweed's post

nanti kita akan sit down
and list  all events
then pick events yang kita nak

thats usually saya buat   re: race --

there'll still time --
maybe next sunday kita try buat cam tu
over the roti canai
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:49 PM | Show all posts

Reply #143 dexa's post

camne la ko nak jadi ultra runner dex..itu baru naik genting...belum lagi aku bagi cadangan lari round the world....macam dean karnazes...

ni site dia:

http://www.ultramarathonman.com/flash/

www.endurance50.com/


btw,lupa plak nak cakap thanx for the roti canai,telur 1/2 masak dua biji,dan juga air suam-suam kuku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:54 PM | Show all posts

Reply #148 digweed's post

ohhhh hari tu tak cakap thanks ye
but then  it is just a small thing
the companion and friendships are more important -

idola saya paula ratcliffe -- memang a fantastic marathon runner
and triathlete dia ni --

thanks for that site!! --
dean karnzes eh - ada baca tentang dia dulu
kat runner's world -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 11:04 PM | Show all posts
:jeling:  apesal aku ada bau2 roti canai nih...

tak baik mkn roti canai sebelum berlari.. ekekek...  event korg terdekat ape ek? aku tuh jek yg angsi tuh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046977s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list