Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
111968
View
1196
Reply

Running - (RUNNING EVENTS SCHEDULE)

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Post time 23-7-2019 10:10 AM | Show all posts
Dee^Kay replied at 22-7-2019 04:31 PM
SCKL register (10km speed) - DONE
Tiket Penerbangan (BWN-KL) - DONE
Beli Merchendise - DONE

kesian nya uols...
anyway, take care ok...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 09:24 PM | Show all posts
ada ke sesapa yang join pj half  this weekend  25th Aug....    or Besraya  24th Aug  malam
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 10:55 AM | Show all posts
dexa replied at 23-8-2019 09:24 PM
ada ke sesapa yang join pj half  this weekend  25th Aug....    or Besraya  24th Aug  malam

2-2 ai tak pegi...
Besraya sbb dia buat malam...
PJ Half sbb lack of training...
Tak pegi tu sbb tak register...
PJ Half tu ada kawan nak bagi bib 21km, tapi ai takut... lack of training...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 01:27 PM | Show all posts
dak_abu replied at 26-8-2019 10:55 AM
2-2 ai tak pegi...
Besraya sbb dia buat malam...
PJ Half sbb lack of training...

coming event.....     event mana join...  saja nak tahu  mana tahu ada sama event nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2019 03:20 PM | Show all posts
dexa replied at 26-8-2019 01:27 PM
coming event.....     event mana join...  saja nak tahu  mana tahu ada sama event nanti...

nexy event ai ada charity run kat Bkt Jalil on 21/9...
lps tu, ada HSN..
2-2 ni 10km je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 09:30 PM | Show all posts
dak_abu replied at 26-8-2019 03:20 PM
nexy event ai ada charity run kat Bkt Jalil on 21/9...
lps tu, ada HSN..
2-2 ni 10km je...

ohhhh ye la  21 sept ye....    saya gi eco colour run kat semenyih   HSN masuk ye!! bagus tu....   tapi  12 october saya gi DUS  denai ultra sungkai... so mmg tak masuk la  HSN lagi....  every year ada aje clash larian masa HSN so mmg tak pernah gi larian HSN lagi...  all the best  dak abu!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 11:42 AM | Show all posts
dexa replied at 26-8-2019 09:30 PM
ohhhh ye la  21 sept ye....    saya gi eco colour run kat semenyih   HSN masuk ye!! bagus tu....   ...

ai tgh mencari run yg sesuai for my boy ni...
memang la ada je 5km run... but ada yg tak ada prizes, ada yg tak ada e-cert...
well, e-cert tu penting ooo utk points ko-ko anak ai ok...
mcm smlm ai check The Great Malaysia Marathon, mmg ada category kids, tapi tak dpt cert... apakah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2019 10:59 PM | Show all posts
dak_abu replied at 27-8-2019 11:42 AM
ai tgh mencari run yg sesuai for my boy ni...
memang la ada je 5km run... but ada yg tak ada priz ...

boy umur berapa...   yang 21 sept tu  eco colour tu semenyih tu... utk kids ada cert rasanya... prizes pun top 3 kan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 11:20 AM | Show all posts
dexa replied at 27-8-2019 10:59 PM
boy umur berapa...   yang 21 sept tu  eco colour tu semenyih tu... utk kids ada cert rasanya... pr ...

my boy tu 12yo...
14/9 - Eco Nature Run 5km
28/9 - SCKLM 3km

utk 21/9 tu mmg ai sengaja tak register kan dia...
teruk la kan tetiap minggu kena berlari pulak

ni ai tgh pikir nak register kan dia ke tak utk The Great Malaysia Marathon @ Cyberjaya 6 October


then 17/11 dia ada LHKSNS kat Kuala Kangsar... yg ni 6.5km
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2019 04:39 AM | Show all posts
dak_abu replied at 28-8-2019 11:20 AM
my boy tu 12yo...
14/9 - Eco Nature Run 5km
28/9 - SCKLM 3km

oh  12 yo...  ada eco nature run 5km tu kan  kat wetland kan.. ... 14 sept.. tapi tak dapat register my son sbb saya kat LJSM di trengganu.. dia pun ikut..  SCKLM anak masuk 1km this year...       next year insyaallah 3km...  all the best to your son!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2019 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Macamana uols dapatkan mood untuk training ye? Especially kalau training berlari sorang.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2019 10:48 PM | Show all posts
kutaq replied at 5-9-2019 02:29 AM
Macamana uols dapatkan mood untuk training ye? Especially kalau training berlari sorang.

canner nak cakap ye....   just disiplin la kot.. or mmg dah biasa lari dan suka lari....  saya mmg training sorang... balik kerja... tukar baju  kasut... gi lari... dapat dalam 6km 7km pun dah okay la... unless kalau rasa nak buat lebih.. lari lama sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 10:25 AM | Show all posts
dexa replied at 29-8-2019 04:39 AM
oh  12 yo...  ada eco nature run 5km tu kan  kat wetland kan.. ... 14 sept.. tapi tak dapat regist ...

How was KLSCM hari tu?
Anak ai top 10 - 3km tu... He completed in 12 mins
The winner completed in 10 mins..
Laju la haiii budak2 skrg ni..

Next year nak masuk kan dia kat HSN coz ada category junior for 5km..

Oh my... ai punya HSN this Sunday... 10km starts at 6:00 am
Kelam kabut la nak Subuh... lepas tu berlari ke starting line pulak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-10-2019 12:10 AM | Show all posts
dak_abu replied at 8-10-2019 10:25 AM
How was KLSCM hari tu?
Anak ai top 10 - 3km tu... He completed in 12 mins
The winner completed i ...

scklm hari tu.....  ingat tak yang accident tu...  saya called the ambulance cuz that guy got hit in front of me...plate kereta tu jatuh... saya ambil dan bagi kat authority lepas mereka sampai... it was horrific... ada snap few pics masa that guy pengsan.. panggil2 dia pun dia tak sedar... rasanya kaki or peha dia patah.. kepala pun terhentak....       sebelum tu   dah aimed nak finish  dalam 4hr25 4hr35...  tapi stopped dalam half an hour... anyway.. masa tunggu help datang tu... balloon 5hrs passed by... anyway  lepas tu lari pun mcm dah tak best... teringat re  accident tu... last last finished juga... 5hr18min  mmg teruk ler masa tu  hahahha      anyway my son dapat 6th yang 1km dash..  lari 5min   okay la juga.. next year boleh masuk 3km pula...      so canner  HSN   berapa timing ten km tu....     sorry tulis panjang... return key saya faulty kat laptop ni....
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:35 AM | Show all posts
dexa replied at 18-10-2019 12:10 AM
scklm hari tu.....  ingat tak yang accident tu...  saya called the ambulance cuz that guy got hit  ...

well done uols tolong runner yg accident tu.. semoga Allah merahmati kamu
congratulations to your son too sbb dpt top 10...
masa HSN tu, ai smp lmbt.. well, lmbt sbb tak biasa dgn Putrajaya tu, dgn nak carik parking bagai...
ngam2 dpt parking pukul 6:08 a.m.
otw from car park to flag off, blh dgr dorang tgh countdown utk lepaskan 10km
I think I started around 6:22 a.m. mcm tu
1.12 to complete 10km , ai redho je jln kaki naik flyovers... byk nau...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-10-2019 03:35 PM | Show all posts
dak_abu replied at 18-10-2019 10:35 AM
well done uols tolong runner yg accident tu.. semoga Allah merahmati kamu
congratulations to y ...

Awesome!!!! congrats  1.12 is not bad time at all!!!.... which event next....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 11:24 AM | Show all posts
dexa replied at 19-10-2019 03:35 PM
Awesome!!!! congrats  1.12 is not bad time at all!!!.... which event next....

my next event will be BHP Orange Run la... 3/11 ni.. .12km
no timing chip...
tapi guna aje la ai punya phone & fitbit tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 11:30 PM | Show all posts
dak_abu replied at 21-10-2019 11:24 AM
my next event will be BHP Orange Run la... 3/11 ni.. .12km
no timing chip...
tapi guna aje ...

all the best bhp orange tu.... 3 nov ye...   good event... saya lari di melaka dan N9 minggu tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 11:20 AM | Show all posts
dexa replied at 23-10-2019 11:30 PM
all the best bhp orange tu.... 3 nov ye...   good event... saya lari di melaka dan N9 minggu tu..
...

Smlm punya Orange Run tu, route ala2 roller coaster gitu
Ai did 1.19 for 11km
Tak ingat kat km berapa, sepanjang tu bukit aje...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2019 11:36 PM | Show all posts
dak_abu replied at 4-11-2019 11:20 AM
Smlm punya Orange Run tu, route ala2 roller coaster gitu
Ai did 1.19 for 11km
Tak ingat ka ...

tahniah.....

masuk tak PBIM.... kat penang...
kalau masuk... all the best


or masuk PNM ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084328s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list